Moja Lh 3dpo….ne znam sta da mislim…
Ovak sise blago napuhnute a jajnici probadaju haos, ili sam trudna ili imam upalu jajnika…🤨
Kad je bila O,prije koji dan?
Ovak sise blago napuhnute a jajnici probadaju haos, ili sam trudna ili imam upalu jajnika…🤨
Nisam sigurna na CB testu sam imala smajlic u srijedu na svim ostalim ttakicama u cetvrtak...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Evo to je taj paket koji ja koristim u zamjenu za inofolic
Platila sam samo shipping i to je to 🤭
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Evo zvala sam gin i naručila me 25.2, pa ćemo vidit sta ćemo dalje...hoće me slati na neke pretrage ili sta
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Nisam sigurna na CB testu sam imala smajlic u srijedu na svim ostalim ttakicama u cetvrtak…
Nije iskljuceno niti da je dupla ovulacija,jer ona kad se dogada,dode u razmaku od par dana,mozda ce bit twinsici 👌🏻 Srecom oprasio te muz pa eto,velike sanse..ne bi rekla da je to vec simptom neki T,vise mi vuce na duplu O 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😄
Nisam sigurna na CB testu sam imala smajlic u srijedu na svim ostalim ttakicama u cetvrtak…
Nije iskljuceno niti da je dupla ovulacija,jer ona kad se dogada,dode u razmaku od par dana,mozda ce bit twinsici 👌🏻 Srecom oprasio te muz pa eto,velike sanse..ne bi rekla da je to vec simptom neki T,vise mi vuce na duplu O 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😄
Da ali CB i druga trakica Ovugnost mi je pao Lh..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Okej,evo ja ne razumijem vise te doktore. Kako sad ovo...uglavnom ja zovem sestru za svoju drogu i nista ne javlja se ona i odlucim ja ordinaciju kontaktirati preko fb-a..kazem ja njemu da treba recept za moju drogu i da sam isla privatno zbog dugog cekanja na pregled kod njega i da su mi dijagnosticirani policisticni jajnici i trebala bi napraviti hormonski status i OGTT..javi se on nakon sat vremena i kaze da je pustio recept,OGTT mogu obaviti u ambulanti kod sebe,a spolne hormone je poslao bez narucivanja da odem samo u vinogradsku i ono sto mi je diglo tlak iako se ne razumijem u to,kaze on meni - ne mozete imati policisticne jajnike i bolne menstruacije! Okej watafak... ne kuzim nista,jel se koja od vas razumije u to?ili ima netko nekoga u familiji da je u bransi ginekologije da odgovori na ovaj misterij?evo mozak mi je kabum 🤔🤷♀️🤯
Da ali CB i druga trakica Ovugnost mi je pao Lh..
Mozda je u procesu,mozes imati duplu ovulaciju isti dan,ili naknadno da ovuliraju jajnici otprilike unutar 4 iduca dana😬 e sad,vidjet cemo,prati jos koji dan pa ces vidjel jel opads,ja bi barem tako napravila 🤭☺️
Sayuri pusti trakice, mozda su te osjetljivije pa uvijek pokazuju tamniju crtu kao one plave wondfo
Njih mozes pocet piskit tek od 6,7dpo prije nema smisla
Kao ni hCG uostalom 😅🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Silver javi nam se u srijedu. Drzi se ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sayuri pusti trakice, mozda su te osjetljivije pa uvijek pokazuju tamniju crtu kao one plave wondfo
Njih mozes pocet piskit tek od 6,7dpo prije nema smisla
Kao ni hCG uostalom 😅🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Silver javi nam se u srijedu. Drzi se ❤️
Da, i ja ovo mislim..
Skuzila sam da kad je u pitanju LH, nije bas pozeljno da trakice budu previse osjetljive zato je CB 40mlU osjetljivost a Ovugnost 25mlU....ove su 10mlU...kupe sve...
Nema veze, testovi spremni za 2 dana...😏
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji