Pokloncic13 a evo,ruka mi se plavi,obzirom da idem na vadenje krvi samo kad je neka upala il nesto sto je rijetko jer su mi nalazi uvijek savrseni,sad mi je isterorizirana,nisam navikla na to,al proc ce,do 1.3. Sam mirna kad moram ic vadit progesteron 😂
Kaća meni je tlak inace skolski,mada sam imala proslo ljeto malih problema bas je znao skocit,al samo bi mi zujalo u usima i sad je sve opet okej,jer se bojala doktorica da nije aritmija ili hipertenzija,al srecom nije,pretpostavljam da ce zato hormoni bit u totalnom kurcu kad je sve ovo ostalo vec savrseno 😂😂😂
Lucky,ha cuj,pa mora netko biti i hladan na ovom svijetu 😂 ne mozemo svi biti isti 😁
Gledaj Hope sve se to može riješit. Nema sad smisla razbijat glavu prije nego dođu nalazi.
mala diverzija.
Moj brat vodi stranicu Projekt Njemačka i tamo obrađuje sve korisne teme kako se naš čovik može gore snać. Zadnjih par dana mu pomažem, prevodim mu neke tekstove da on uštedi vrime. Koliko sam naučila o njihovom sustavu potpore novonastalim roditelji to je bomba. Tako su uređeni (u teoriji) da ti s guštom ostaneš trudna. A ne mi ovde, ako nemaš za stalno točno se bojiš ostat trudna jer ne znaš oće ti u pola trudnoče napravit raskid ugovora. Znam da nas zakon ovde "štiti" al u Hrvatskoj je jedno teorija a drugo praksa. Dođe mi da se preselim -.-
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Gledaj Hope sve se to može riješit. Nema sad smisla razbijat glavu prije nego dođu nalazi.
mala diverzija.
Moj brat vodi stranicu Projekt Njemačka i tamo obrađuje sve korisne teme kako se naš čovik može gore snać. Zadnjih par dana mu pomažem, prevodim mu neke tekstove da on uštedi vrime. Koliko sam naučila o njihovom sustavu potpore novonastalim roditelji to je bomba. Tako su uređeni (u teoriji) da ti s guštom ostaneš trudna. A ne mi ovde, ako nemaš za stalno točno se bojiš ostat trudna jer ne znaš oće ti u pola trudnoče napravit raskid ugovora. Znam da nas zakon ovde "štiti" al u Hrvatskoj je jedno teorija a drugo praksa. Dođe mi da se preselim -.-
Kaća nažalost i u Njemačkoj si zaštićen samo ako imaš ugovor za stalno. Poslodavac jednostavno ne produži ugovor,ne smije dati otkaz ali smije ne produžiti ugovor.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lucky joooj ko ce docekat 7 navecer hehe.... Ja planiram uzet taj maca prah.... I cikla mi je odvratna pa eto, mora se ahahah.. Zar nijedna od vas to ne pije hehe a citam da je odlicno.. pa ima i u kapsulama?
Anchy, draga, brzo ce to proci, krenut ces na pretrage i bit ce ti to bas zanimljivo.... Najgori je ovaj period iscekivanja... Ja si tako dosadne periode skratim web shopingom hehehe.... Vidim trakice si si narucila, mogla bi malo googlat neke nove suplemente 🤗... Koje si trakice narucila i s koje stranice? Ja sam jucer prvi put uzela s Alija... Vidjet cu sad koliko ce putovat do mene hehehe
Hope bas si brzo to obavila, odlicno.... Ja sam mislila da sam ja hladna ahahha al ni blizu ko ti 🐈
Pokloncic kako si danas? Imas nekih simotoma ili si prestala razmisljati o tom kao i ja heheh
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Smije ti ne produžit ugovor u pola Elternzeita? Al dobro općenito mislim na potpore. Na roditeljski doplatak, dječiji doplatak. Puno uređenije nego kod nas. Mi imamo kao "plaćenih" godinu dana porodiljnog dopusta, al je to takva crkavica u drugih 6 mjeseci, da ne malo žena odluči ostavit bebu od 6 mj kući i vratit se na posao da ima za pelene.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro curee😴 Ja se sad probudila🤫 Ostavili me moji da spavam niko me nije drmnuo i izasli , a ja umrla pa ozivila opet...
Kod mene nis specijalno, cicke cure i dalje, jajnici bole ko pred M, i nesto me streca rez od carskog...e da i sike fino onako nadosle..danas 4dpo..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Lucky joooj ko ce docekat 7 navecer hehe…. Ja planiram uzet taj maca prah…. I cikla mi je odvratna pa eto, mora se ahahah.. Zar nijedna od vas to ne pije hehe a citam da je odlicno.. pa ima i u kapsulama?
Anchy,draga, brzo ce to proci, krenut ces na pretrage i bit ce ti to bas zanimljivo…. Najgori je ovaj period iscekivanja… Ja si tako dosadne periode skratim web shopingom hehehe…. Vidim trakice si si narucila, mogla bi malo googlat neke nove suplemente 🤗… Koje si trakice narucila i s koje stranice? Ja sam jucer prvi put uzela s Alija… Vidjet cu sad koliko ce putovat do mene hehehe
Hope bas si brzo to obavila, odlicno…. Ja sam mislila da sam ja hladna ahahha al ni blizu ko ti 🐈
Pokloncic kako si danas? Imas nekih simotoma ili si prestala razmisljati o tom kao i ja heheh
Brza brzaaaa,nekad mi bude takav horoskop,doduse rijetko,al bude ponekad 😂😂 ja ciklu OBOZAVAM. Znaci ja bi nje mogla jest na kile i kile sto opet nije dobro,al me nervira kad se ko prase umazem jer krenem to pohlepno jest i onda to naravno ne mogu vise oprati😂 mmmm cikla 😋😋😋
Joja narucila sam trakice i bazalni toplomjer jer mi je moj digitalni riknuo. Takoder sam si aqua feminu narucila i pocela sam vec piti vitamin D od pocetka ovog ciklusa. Razmisljam ovih dana uzeti i ubiquinol pa i s tim poceti.
Maca prah sam kupila jos tamo u 9 mj, ali bas prah sam uzela koji se moze u smoothije mjesati i tako piti. Probala sam ali mi je odvratan okus. Pokusala sam i dragom uvaliti u smoothie ali i on je osjetio okus i rekao da ne moze to piti. Mislim da bi kapsule bile definitivno bolje. Javi kakve su ti
----
Sada ce mi krenuti zanimljiviji dio ciklusa ipak se nesto pokrece, uvodim dosta tih novih stvari u rutinu i idem na te pretrage hormona, pa cemo vidjeti dalje. Svakako mi je sad psihicki puno bolje jer ovo cekanje i iscekivanje a nista se ne dogada baca u nekakvu depresiju. Sva sreca tu sam tipala sa vama i pratila vas pa mi je proletio ciklus evo 21 dc
Smije ti ne produžit ugovor u pola Elternzeita? Al dobro općenito mislim na potpore. Na roditeljski doplatak, dječiji doplatak. Puno uređenije nego kod nas. Mi imamo kao "plaćenih" godinu dana porodiljnog dopusta, al je to takva crkavica u drugih 6 mjeseci, da ne malo žena odluči ostavit bebu od 6 mj kući i vratit se na posao da ima za pelene.
Da,smije ne produžiti ugovor. Tu nisi zaštićen. Ne smije dati otkaz dok traje ugovor. Svaka žena koju poznajem ako je imala ugovor na određeno nisu joj produžili. Tu su mi poslodavci malo ne logicni. Ne plaćaju ništa dok si na porodiljnom ali ti svejedno ne produže ugovor,a iza porodiljnog često zaposle ponovno ali na novi ugovor. A to i nije tako bitno,primanja su solidna,dječji doplatak super i stalno raste.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Hope ma volim ja jest ciklu mmm al ne volim piti sok ahaha....
Anchy a ne moze bit tako gadno da ne mogu na ex popit heheh.... e a ti Ubiquinoli koji se kod nas mogu kupit svi su 50mg a dnevno treba 200-600 da nesto pomognu tak da ne znam.... Ima na iherbu od 200 al strah me carine i ko zna kad bi mi stiglo.... mislim da cu kupit i pit dvije tablete na dan (ukupno 100mg) pa mozda bar malo pomogne
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji