Hope bitno da si se pokrenila i krećeš se prema uzroku, a odma s tim i prema rješenju. Ispratila sam puno cura ovdje u dvije godine i sjećam se nekoliko slučajeva di bi bile uzastopne biokemijske pa bi se to riješilo jednostavnom terapijom. Nekad je bio problem krv, pa bi je rijedile terapijama, nekad progesteron i onda očuvaju s tim trudnoću. Samo nemoj očajavat, mičeš se s mrtve točke i to je najbitnije.
maki mene tješi to šta su cure rekle da se nakon hsg šanse dosta povećaju u sljedećem ciklusu baš zbog samog postupka. Samo pozitiva, malo će nas propuhat i eto nam bebe hehe
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaca Lucky nadajmo se najboljem nakon hsg🙏 A tko zna mozda i ne odemo necemo jos otpisivati ovaj ciklus 😁
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Maki isti smo i dan ciklusa
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaca Lucky nadajmo se najboljem nakon hsg🙏 A tko zna mozda i ne odemo necemo jos otpisivati ovaj ciklus 😁
Apsolutno se slažem.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Maki, a možda baš poslije hsg-a zatrudniš 🤗...kao što sam ja...ne mora značiti da sam zbog toga zatrudnila, ali radila sam ga nakon godinu dana pokusavanja i onda sam drugi ciklus nakon tog pregleda ostala trudna...
Meni nije bilo jako bolno...najneugodnije je bilo kada napušu taj balon u maternici i onda se ona proširi, ali pošto imam bolne mentruacije to mi je bilo kao ta bol...
I bitno da ti polako uštrcavaju tekućinu...uopce nije bitno da to puste na brzinu...ako bi ti brzo uštrcali onda bi sigurno bolilo...iskustvo moje prijateljice je bilo tako i vrisnula je i skoro skočila sa stolice...
Meni su polako polako ispuštali tu tekućinu i gledali kako prolazi kroz jajovode i maternicu...i nije bilo uopce strasno...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Chian, nadam se da ce biti tako 🙏❤️ Ma pretrpjet cu kako god bude, znam da je to korak do onoga sto najvise zelim.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Dobro jutro ekipa 😽
Kako ste mi danas?
Lucky kad ides doktoru?
__
Da li neka od vas konzumira Maca prah (ili kapsule) i kakva su vam iskustva... ? 🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro cure,evo mene pred zgradom tu,glumataju o nekim brojevima,a svi se kao i uvijek po klasici guraju da budu prvi 😂 meni temperatura pala na 35,4 sad je to moja normalna temparatura,odmah se osjecam bolje 😂😂 cekam cekam,valjda necu jos dugo cekat 🙈
Jutro!
Svratite na kavicu skuhala sam ju za sve vas hehe
Lucky javi nam kad je pregled da znamo kad iscekivati skupa s tobom
Hope nadam se da ces to brzo obaviti!
----
Ostale curke nadam se da ste ok. Kod mene standardno nista, dosao mi je papiric pa moram u postu nadam se da su to trakice koje zeljno iscekujem heheh
Jutro!
Svratite na kavicu skuhala sam ju za sve vas heheLucky javi nam kad je pregled da znamo kad iscekivati skupa s tobom
Hope nadam se da ces to brzo obaviti!
—-
Ostale curke nadam se da ste ok. Kod mene standardno nista, dosao mi je papiric pa moram u postu nadam se da su to trakice koje zeljno iscekujem heheh
Jeeeej,bila sam druga od normalnih, a negdje sesta nakon trudnica i onih koji rade OGTT..rekla mi da cu dobit 2 maila,jedan za stitnjacu,a drugi za ostalo,reko dobroooo..e sad sam vec u tramvaju na putu za posao 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji