Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    08. Veljača 2021. 20:54

Hope bitno da si se pokrenila i krećeš se prema uzroku, a odma s tim i prema rješenju. Ispratila sam puno cura ovdje u dvije godine i sjećam se nekoliko slučajeva di bi bile uzastopne biokemijske pa bi se to riješilo jednostavnom terapijom. Nekad je bio problem krv, pa bi je rijedile terapijama, nekad progesteron i onda očuvaju s tim trudnoću. Samo nemoj očajavat, mičeš se s mrtve točke i to je najbitnije.
    maki mene tješi to šta su cure rekle da se nakon hsg šanse dosta povećaju u sljedećem ciklusu baš zbog samog postupka. Samo pozitiva, malo će nas propuhat i eto nam bebe hehe

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

maki994
    08. Veljača 2021. 20:57

Kaca Lucky nadajmo se najboljem nakon hsg🙏 A tko zna mozda i ne odemo necemo jos otpisivati ovaj ciklus 😁

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Kaća
    08. Veljača 2021. 20:58

Maki isti smo i dan ciklusa 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    08. Veljača 2021. 20:58

maki994

Kaca Lucky nadajmo se najboljem nakon hsg🙏 A tko zna mozda i ne odemo necemo jos otpisivati ovaj ciklus 😁

Apsolutno se slažem. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

chiAn
    08. Veljača 2021. 21:29

Maki, a možda baš poslije hsg-a zatrudniš 🤗...kao što sam ja...ne mora značiti da sam zbog toga zatrudnila, ali radila sam ga nakon godinu dana pokusavanja i onda sam drugi ciklus nakon tog pregleda ostala trudna...
    Meni nije bilo jako bolno...najneugodnije je bilo kada napušu taj balon u maternici i onda se ona proširi, ali pošto imam bolne mentruacije to mi je bilo kao ta bol...
    I bitno da ti polako uštrcavaju tekućinu...uopce nije bitno da to puste na brzinu...ako bi ti brzo uštrcali onda bi sigurno bolilo...iskustvo moje prijateljice je bilo tako i vrisnula je i skoro skočila sa stolice...
    Meni su polako polako ispuštali tu tekućinu i gledali kako prolazi kroz jajovode i maternicu...i nije bilo uopce strasno...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

maki994
    08. Veljača 2021. 22:00

Chian, nadam se da ce biti tako 🙏❤️ Ma pretrpjet cu kako god bude, znam da je to korak do onoga sto najvise zelim. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 07:01

Dobro jutro ekipa 😽
    Kako ste mi danas?
    Lucky kad ides doktoru?
    __
    Da li neka od vas konzumira Maca prah (ili kapsule) i kakva su vam iskustva... ? 🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

09. Veljača 2021. 07:11

Jutro cure,evo mene pred zgradom tu,glumataju o nekim brojevima,a svi se kao i uvijek po klasici guraju da budu prvi 😂 meni temperatura pala na 35,4 sad je to moja normalna temparatura,odmah se osjecam bolje 😂😂 cekam cekam,valjda necu jos dugo cekat 🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2021. 07:44

Jutro!
    Svratite na kavicu skuhala sam ju za sve vas hehe 
    Lucky javi nam kad je pregled da znamo kad iscekivati skupa s tobom 
    Hope nadam se da ces to brzo obaviti!
    ----
    Ostale curke nadam se da ste ok. Kod mene standardno nista, dosao mi je papiric pa moram u postu nadam se da su to trakice koje zeljno iscekujem heheh

09. Veljača 2021. 07:55

Anchy_23 🌈

Jutro!
    Svratite na kavicu skuhala sam ju za sve vas heheLucky javi nam kad je pregled da znamo kad iscekivati skupa s tobomHope nadam se da ces to brzo obaviti!
    —-
    Ostale curke nadam se da ste ok. Kod mene standardno nista, dosao mi je papiric pa moram u postu nadam se da su to trakice koje zeljno iscekujem heheh

Jeeeej,bila sam druga od normalnih, a negdje sesta nakon trudnica i onih koji rade OGTT..rekla mi da cu dobit 2 maila,jedan za stitnjacu,a drugi za ostalo,reko dobroooo..e sad sam vec u tramvaju na putu za posao 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.