Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2021. 16:45

Hope s obzirom da i sama imam policisticne jajnike i jako bolne menstruacije, do te mjere da sam gubila svijest u prva 2-3 dana menge, meni to nema smisla. Stvarno prvi put cujem🤷🏼‍♀️
    _
    Sayuri pusti ti lh trakice, cekamo do 9dpo pozitivan test🤭🤗

DajanaT2106
    08. Veljača 2021. 16:48

Pokloncic13

Cure mislim da sam već pisala o tome,vidim da spominjete inofolic. Ja sam ga pila ciklus prije ostvarene trudnoce i bio mi je preskup sport za ponovni pokušaj ali eto onda sam zatrudnila.
    Dali od toga ili čega drugog,ne znam,ali sigurno nije štetilo.
    Sad sam to zamijenila sa suplementima s iherba,folat i inositol.
    Isti su sastojci kao u inofolicu za puno duži period i manje novaca.

Jesu to tablete ili sto? 

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

08. Veljača 2021. 16:48

zoe🌸

Hopes obzirom da i sama imam policisticne jajnike i jako bolne menstruacije, do te mjere da sam gubila svijest u prva 2-3 dana menge, meni to nema smisla. Stvarno prvi put cujem🤷🏼‍♀️
    _
    Sayuri pusti ti lh trakice, cekamo do 9dpo pozitivan test🤭🤗

Zato ni meni to nije jasno kako jedno moze iskljucivati drugo,nasikirala sam se evo tocno 🙄 kontam sutra mozda ic napravit hormone kad je danas procurilo,al treba ustati u 5 😂

DajanaT2106
    08. Veljača 2021. 16:51

zoe🌸

Zene, jel itko tu zatrudnio s pree seed lubrikantom? Znam da se spominjao tu na forumu😊

Ja isto jako volim trakice jer mi je lutealna faza fiksna i onda uvijek znam kad trebam (ne) dobit ako utvrdim O.
    A i mi kad smo tek poceli radit na bebi, hopsali bi kad sam ja mislila da mi je ovulacija. Sad mi to zvuci nevjerojatno kak sam glupa bila 🤯🤯 al ja sam se drzala aplikacije, koja je meni uvijek predviđala ciklus od 28 dana iako ja u životu nisam imala kraći ciklus od 30 dana😂
    I tako nam je par pokusaja propalo. Ovako bar znam da sam napravila sve sto sam mogla, da nije krivi tajming 😊

E da to je i mene bio problem sto je apl pokazivala jedno a sad po trakicama vidim drugo 
    Zato cu se strpit jos malo 
    Mozda jednostavno nismo pogađali trenutak a ovako bar koliko toliko znam sto se desava 😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Folna

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 16:51

Pokloncic13

Evo to je taj paket koji ja koristim u zamjenu za inofolic
    Platila sam samo shipping i to je to 🤭

Moras li pazit da iznos ne prelazi 22eura? Zbog carine? Citala sam da su neki imali neugodnosti....
    (Vec sam postavila pitanje, oprosti sto se ponavljam al bitno mi je ahhaha)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Pokloncic13
    08. Veljača 2021. 16:59

Pa uvijek možeš napraviti dvije zasebne narudžbe ako te strah carinjenja,ok popusit ćeš shipping ali isplati se svejedno 😅
    Dajana inofolic sam za sebe koji kupuješ u ljekarni je u vidu praha pa se razmuti s vodom,ovo kaj ja uzimam s iherba su kapsule iliti tabletice. I traju nemjerljivo duže,s tim i je super..
    Sayuri ti plodna seksaco,koje su to od 10mIU ovulacijske?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

DajanaT2106
    08. Veljača 2021. 17:05

Pokloncic13

Pa uvijek možeš napraviti dvije zasebne narudžbe ako te strah carinjenja,ok popusit ćeš shipping ali isplati se svejedno 😅
    Dajanainofolic sam za sebe koji kupuješ u ljekarni je u vidu praha pa se razmuti s vodom,ovo kaj ja uzimam s iherba su kapsule iliti tabletice. I traju nemjerljivo duže,s tim i je super..
    Sayuri ti plodna seksaco,koje su to od 10mIU ovulacijske?

E super hvala progooglat cu i to 😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Folna

Pokloncic13
    08. Veljača 2021. 17:06

Ma nema na čemu,tu smo da uputimo jedna druge,gdje bi dospjele kad bi sve sve znale,a sve smo u različitim fazama i trajanjima borbe 💪🏻

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Joja 🙏
    08. Veljača 2021. 17:24

Pokloncic a ne mogu kad je sam ubiq skuplji od 22 eura... Jesi ti morala kad placat carinu i pdv... Jel na paketu naznacena njegova vrijednost? I koliko cekas posiljku? 
    Osim toga ... Kako si danas jesi radila test? 
    Sayuri ne moze ti na 3dpo nista pokazat trudnocu hehe... Al ovaj ciklus svakako te vidim na temi J.B. sa Sanjarkom... :) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Pokloncic13
    08. Veljača 2021. 17:32

Joja ništa ti ja to nisam plaćala..ni carinu ni PDV..ali 22€ koliko ja znam ni nebi ocarinili kaj ne?
    Jasta da jesam,snješko bijelic,napravila sam test makar realno nisam ni trebala,ali rekoh idem još jednom da ne napravim sranje posto sam dobila diflucan 150mg,pa da riješim sve eventualne dileme.
    Ali eto negativan i popila diflucan ja i muz i sad definitivno moramo pauzirati mjesec kad menga dođe.
    Upravo mi endo odgovorio da je ubiquinol dobro došao citiram,ali da bi on preporučio aoxi max dijetetski dodatak i da svakako napravim kontrolne tsh,ft3,ft4,feritin,željezo,kks i tibc.

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.