Hope svašta oni lupe pa ostanu živi. Moja kolegica je rodila prije 7 godina i sad nju malo duže vremena ne ide. Kaže njoj doktor ti nemaš nikakvih problema, savršeno si zdrava jer si već rodila dijete (bez ikakvih popratnih pretraga). Ko je tu lud?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
I da zaboravila sam napisat,čekala sam max 3 tjedna..ne sjećam se,možda i kraće 🥴
Jesi ti pisala hcg,oprosti,ujutro sam bila u banani radi temperature,jebao me auto,nisam mogla otvoriti onaj poklopac di se toči gorivo,a ja si kraljica dozvolila da padnem na 5km.
Žešći teksas od jutra 🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Hope svašta oni lupe pa ostanu živi. Moja kolegica je rodila prije 7 godina i sad nju malo duže vremena ne ide. Kaže njoj doktor ti nemaš nikakvih problema, savršeno si zdrava jer si već rodila dijete (bez ikakvih popratnih pretraga). Ko je tu lud?
Evo ne znam! I jos uz sve to me nije trazio nalaz da vidi sto sve treba izvadit,mislim da nece bit dobro ako na uputnici i nalazima ne bude sve ono sto sam trebala vaditi 🤯
Evo ne znam! I jos uz sve to me nije trazio nalaz da vidi sto sve treba izvadit,mislim da nece bit dobro ako na uputnici i nalazima ne bude sve ono sto sam trebala vaditi 🤯
Hope, vidim da si imala 3 biokemijske...jel kod tebe problem odrzati trudnocu ili? Nisam upratila..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hope, vidim da si imala 3 biokemijske…jel kod tebe problem odrzati trudnocu ili? Nisam upratila..
E to je isto jedan od razloga zasto me ginekologinja privatno poslala napraviti komplet obradu,zeli otkriti uzrok pcos-a da se to ublazi i zeli naci uzrok tolikih biokemijskih,pretpostavljam da mi je prenizak progesteron,naglo pada,ali vidjet cemo sto ce reci kad povadim sve te silne nalaze! Prokrvarim kratko nakon plusa tako da,moja pretpostavka je prenizak progesteron da bi opstalo 🤷♀️ U svakom slucaju,rijesit cu to sve nekako,danas je 1DC a mene s posla docekala posiljka,ima da se napisam ovaj ciklus! 😂😂
Hope, vidim da si imala 3 biokemijske…jel kod tebe problem odrzati trudnocu ili? Nisam upratila..
E to je isto jedan od razloga zasto me ginekologinja privatno poslala napraviti komplet obradu,zeli otkriti uzrok pcos-a da se to ublazi i zeli naci uzrok tolikih biokemijskih,pretpostavljam da mi je prenizak progesteron,naglo pada,ali vidjet cemo sto ce reci kad povadim sve te silne nalaze! Prokrvarim kratko nakon plusa tako da,moja pretpostavka je prenizak progesteron da bi opstalo 🤷♀️ U svakom slucaju,rijesit cu to sve nekako,danas je 1DC a mene s posla docekala posiljka,ima da se napisam ovaj ciklus! 😂😂
Ooopp😍 Sljedeci ciklus je tvoj🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Curke evo i mene vracam se u igru! Ovulacija mi je poranila koji dan danas slucajno uradim trakicu jer su me neki grcici hvatali kad ono pik ko kuca.. imali smo odnos sinoc i veceras cemo a mozda i sutra. Da ja to zabetoniram dobro 😁
Ovo mi je zadnji ciklus prije hsg tako da sad molim za to svoje cudo vise nego ikad... Lucky mozes me staviti na listu za 22.2. ako nije problem.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Pokloncic tebi je od jutra veselo hehhe... Zao mi je zbog negativnog... I ja sam popiskila snjeska jutros heheh... Al sva sam nekako optimisticna i jedva cekam sljedeci ciklus... U fazi sam narucivanja suplemenata, testica itd.... Super da te doktor bar negdje uputio nece ti ovaj mjesec proci uzaludno...
Rijesite sve to lijepo i onda na posao... :*
Hope kad ides vadit hormone? Drzim fige za nalaze :*
Sayuri jel jos skijas :*
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Curke evo i mene vracam se u igru! Ovulacija mi je poranila koji dan danas slucajno uradim trakicu jer su me neki grcici hvatali kad ono pik ko kuca.. imali smo odnos sinoc i veceras cemo a mozda i sutra. Da ja to zabetoniram dobro 😁
Ovo mi je zadnji ciklus prije hsg tako da sad molim za to svoje cudo vise nego ikad… Lucky mozes me staviti na listu za 22.2. ako nije problem.
Oooo drzim fige mlada damo 🤞 nek vam bude dobitan 🤗😽
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ovo mi je zadnji ciklus prije hsg tako da sad molim za to svoje cudo vise nego ikad… Lucky mozes me staviti na listu za 22.2. ako nije problem.
Oooo drzim fige mlada damo 🤞 nek vam bude dobitan 🤗😽
Hvala puno drzim nam fige svima ❤️❤️❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji