Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2021. 08:02

Hopeforyou

Anchy_23 🌈

Jutro!
    Svratite na kavicu skuhala sam ju za sve vas heheLucky javi nam kad je pregled da znamo kad iscekivati skupa s tobomHope nadam se da ces to brzo obaviti!
    —-
    Ostale curke nadam se da ste ok. Kod mene standardno nista, dosao mi je papiric pa moram u postu nadam se da su to trakice koje zeljno iscekujem heheh

Jeeeej,bila sam druga od normalnih, a negdje sesta nakon trudnica i onih koji rade OGTT..rekla mi da cu dobit 2 maila,jedan za stitnjacu,a drugi za ostalo,reko dobroooo..e sad sam vec u tramvaju na putu za posao 😁😁😁

Ma vrh! Stvarno si to sredila brzinski 

09. Veljača 2021. 08:05

Anchy_23 🌈

Hopeforyou

Anchy_23 🌈

Jutro!
    Svratite na kavicu skuhala sam ju za sve vas heheLucky javi nam kad je pregled da znamo kad iscekivati skupa s tobomHope nadam se da ces to brzo obaviti!
    —-
    Ostale curke nadam se da ste ok. Kod mene standardno nista, dosao mi je papiric pa moram u postu nadam se da su to trakice koje zeljno iscekujem heheh

Jeeeej,bila sam druga od normalnih, a negdje sesta nakon trudnica i onih koji rade OGTT..rekla mi da cu dobit 2 maila,jedan za stitnjacu,a drugi za ostalo,reko dobroooo..e sad sam vec u tramvaju na putu za posao 😁😁😁

Ma vrh! Stvarno si to sredila brzinski

A cuj,vec sam pred zgradom bila u 6:15 😂 bilo bi tuzno da nisam hahahah🤔

Sanjarka88
    09. Veljača 2021. 08:11

Jutrooo ☕☕☕☕

Hope 35,4? Jesi li ziva ženo? 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

09. Veljača 2021. 08:21

Sanjarka88 🐰

Jutrooo ☕☕☕☕

Hope 35,4? Jesi li ziva ženo? 😅

Meni ti je normalna temp oko 35,2 -35,6 pa kad imam 36,7 ko zadnji put bude mi sumnjivo. Ja sam jako vruca na 36,5 nije to moja temperatura hahah 😂

Lucky drzimo 🤞🏻 Za pregled da bude sve okej,ja zakacim nalaze ovdje kad ih dobijem da ih zajedno tumacimo 😂😂😂😂

maki994
    09. Veljača 2021. 08:23

Hopeforyou moja normalna tempica je takodjer izmedju 35,4-35,6 😁😁

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2021. 08:33

Lucky trcim odmah nakon posla u postu. Ma daa trakice su blijede blijede...nekako mi je zao i piskiti i trositi ih bezveze. Bojim se samo da mi M nece doci. Jer ja kad nemam O nema ni M.
    Moj plan u mojoj glavi je ovakav ako do 30 dc ne dode M i nema naznaka da ce doci gibam kod gin na uzv da provjerimo stanje sa jajnicima ako nema ni O na vidiku onda dupastoncic, pa vadenje hormona. I sad ne znam sto je moja gin smislila, ja bi svakako u sljedecem ciklusu nekakav klomifen ili nesto jer ne zelim da mi i sljedeci ciklus propadne jer nema O.
    Taman stignem ako 2 dc vadim hormone od 3 dc krenuti npr sa klomifenom.

09. Veljača 2021. 08:36

Lucky🍀

Hope i Maki su naše Elze

Znali su me pitat ljudi da kakva mi krv tece venama. Reko plava,plemicka,po precima 😂😂😂😂

maki994
    09. Veljača 2021. 08:52

Hopeforyou

Lucky🍀

Hope i Maki su naše Elze

Znali su me pitat ljudi da kakva mi krv tece venama. Reko plava,plemicka,po precima 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Pokloncic13
    09. Veljača 2021. 08:53

Dobro jutro dame moje ☕️🥰
    Storpedirala sam malog i muza i sad uživam u dumljenju 😉
    Još samo sutra šverc komerc i četvrtak na posao nakon 15 mjeseci 😔
    Kako ste mi vi? Posjeti liječnicima Lucky? Vađenje krvi?
    Hope,Joja?☺️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Kaća
    09. Veljača 2021. 08:54

jutroo, kavica je na stolu. Jeste se naspavale?
    Hope meni je isto nešto niža temp, a tlak još gori 60/90. Na svakom sistematskom (posao, vozačka) me pitaju kako ustajem iz kreveta 
    Anchy bitno da si se naoružala i razradila ratni plan. strpi se jopš malo, pa ako ne bude (a nadam se da oće) O na vidiku najbolje ti je na papir sve i sa gin u detalje. Ja sam počela isto pisat jer kad dođem dole pola toga zaboravim reć
    Lucky sretno  

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.