Evo sam se i ja naručila u ginekologice 15.03. na pregled,al sam mislila i vaditi krv tj progesteron. Sve sumnjam u manjak progesterona jer drugi dio ciklusa imam nižu temperaturu nego što sam prije znala imati. Moram krenuti lagano na preglede jer ipak godina dana bezuspješnog pokušavanja nije ni malo.
Joja ma moze se na ex mislim mozda nekome nije taj okus maca praha los, meni je jdnostavno cudan i ne pase mi bas.
Lucky i ja mislim da cu tako uzeti pa 2x tablete dnevno... U koje doba dana ih pijes i da li ih pijes odmah dvije odjednom?
A evo mene glava bolucka,ujutro me boljelo u području jajnika i to je to..sutra će kraljica u punom mahu..
Nije mi još najbolje sjelo da nije uspjelo i da moramo cijeli mjesec pauzirati.
Već me sad muž obavijestio da nećemo izdržat 😳
A s čime konkretno ubiquinol pomaze u našem slučaju?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
A evo mene glava bolucka,ujutro me boljelo u području jajnika i to je to..sutra će kraljica u punom mahu..
Nije mi još najbolje sjelo da nije uspjelo i da moramo cijeli mjesec pauzirati.
Već me sad muž obavijestio da nećemo izdržat 😳
A s čime konkretno ubiquinol pomaze u našem slučaju?
Danas si 9DPO,a sutra bi trebala dobiti M? Tebi je onda malo prekratka lutealna faza..jesi isla to kontrolirati?😱
Pokloncic drzim fige da ti bude sto lakse vratit se na posao i prilagodit novom nacinu zivota🤗 meni nije lako nakom godisnjeg se vratit jer ga mrzim🤣 nadam se da kod tebe nije tako💪🏻🤞🏻🙏🏻🍀
Nije Hope,to ti je ono moje sranje kaj nisam unijela 2 temperature zbog prehlade.
Bilo mi je na opk detektor da bar nekako ulovi dpo da mogu pratiti,pa sam nakon negativnog testa vratila na Advanced da mi ostane za ubuduće cikluse.
Realno je stanje 26 dana ciklusa jer bi po prijašnjem ja još jučer trebala dobiti mengu sto nisam nikada na 24 dana.
Ovaj ću se mjesec posvetiti svim nedoumicama zašto nam ne ide.
Btw i meni mama govori da se opustim,da će doći,kako smo napravili dvoje djece..da moram zaokupirati misli nečime drugim..
Nemre to skuzit nijedna superplodna žena koja zatrudni kad ju pimpek pogleda 🤭
Znaci ubiquinol iz bio bio 2 tabletice na dan jel?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
A kaj se posla tiče nije mi bed jer je ok,daleko od monotonog bez obzira na pekarske smjene,ali me brine psihički jer znam taj pogled sto će ljudi misliti kad me vide,a svi znaju kaj mi se dogodilo prije 8 mjeseci naravno..
Znaci Moram dobrih 5 dana odguliti stoički izdržat sve moguće tužne poglede “joj kak mi je zao”,a onda idemo dalje samo jako 💪🏻
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Drzi se zeno💪🏻🙏🏻 Nadam se da ce ti pomoci, da se malo vratis medju ljude❤️
_
Sto se tice opustanja i tih savjeta, ja mislim da zena koja zna sve ovo sto mi znamo se ne moze opustit i ne mislit na to. Mi kad smo poceli radit na bebacu meni je M kasnila 7 dana i ja sam tek onda radila test🤣 uopce nisam razmisljala o tome. A sad mi je to nezamislivo, kad znam da mogu imat pozitivan test na 9dpo 🤭 blazeno neznanje😅😅
Cure evo ja imam maca prah
Kazu da ovaj je za muske nezz dal ga i ja smijem piti
Ali probala sam malo i znacii nesto najodvratnije ikad
Kao da pijem kukuruz 🤣🤣🤣 aa tako i neki miris ima cudan
Cak ce mi i rok isteci uskoro 🤣 a samo je nacet 🤣🙈
https://ibb.co/5xKXyv5
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Pokloncic odi na 104. Stranicu silver je bas lijepo objasnila Ubiquinol.
I nemoj se obazirat na druge. Vjerojatno ce zaobilazit tu temu. Vjerujem da te nitko ne zeli na to podsjecat. Ako bas budu dosadni slobodno im reci da ti je tesko o tom pricat i to je to.... A tebi uskoro stizu ljepsa vremena :* znam to!
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji