Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2021. 19:11

Kak je tice drzanja nogu i tak to....kroz 6 godina probalo smo svasta...od svih mogucih poza, do lezanja poslje akcije, pa cak smo probali biti i priljubljeni jedno 20 min jer kao eto da probamo. Presmijesno je to bilo....🤣🤣🤣🤣

Kiky 🥰

Evo da vam se i ja javim drage moje.
    https://ibb.co/F6LVFBw  🥰  Evo slikice sa prvog ultrazvuka. 
    Sve je kako treba biti za 5+4 dana. Vidi se gestacijska vrecica i zumanjcana vrecica. Kako mi je ginekolog objasnio ova bijela tockica je plod. Sljedeci pregled mi je 19.2 i tada bi se sve trebalo vidjeti. Rekao je da cuje neke trzaje ali nemoze utvrdit da je to srce jer je jos stvarno jako rano. Sad se moram cuvati i cekati taj 19.2 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Pokloncic13

Nikakav Martina,totalno mi uvijek treba pauza dooobrih 5 dana ako ne i do menge da me odstopa.🙊
    Danas me muž pitao kaj s tim gljivama jel to prošlo,on bi opet.
    Bokte dragi a kam oces 🤷‍♀️🤣
    Bas budem krepana pura nakon O 🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Pokloncic13
    01. Veljača 2021. 19:13

Kiky napokoooon ajmeeeee ❤️🥰❤️🎉😍
    Čekamo te cijeli dan Isusek 😇❤️
    Divno i predivno 😇
    Mala točkica,a očekivana kao i cijela galaksija 🙏❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

01. Veljača 2021. 19:13

Kiky 🥰

https://ibb.co/F6LVFBw 🥰 Evo slikice sa prvog ultrazvuka.
    Sve je kako treba biti za 5+4 dana. Vidi se gestacijska vrecica i zumanjcana vrecica. Kako mi je ginekolog objasnio ova bijela tockica je plod. Sljedeci pregled mi je 19.2 i tada bi se sve trebalo vidjeti. Rekao je da cuje neke trzaje ali nemoze utvrdit da je to srce jer je jos stvarno jako rano. Sad se moram cuvati i cekati taj 19.2

Wuhuuui prekrasnooooooooo 🤗🤗🤗❤❤❤

01. Veljača 2021. 19:15

Pokloncic13

Nikakav Martina,totalno mi uvijek treba pauza dooobrih 5 dana ako ne i do menge da me odstopa.🙊
    Danas me muž pitao kaj s tim gljivama jel to prošlo,on bi opet.
    Bokte dragi a kam oces 🤷‍♀️🤣
    Bas budem krepana pura nakon O 🤭

E pa tak i meni bude...znaci od akcije nula bodova....al ne znam koji mi klinac danas..🙄🥴...da je bio doma mislim da bi se jedno par puta akcijali koliko mi se hoce 🤣🤣🤣🤣

01. Veljača 2021. 19:16

Kiky divnooo🥰🥰 jedva čekamo taj 19.2. da se čuje i srčeko💓
    Kako se osjećaš?😄😄

Martina meni je libido nakon ovulacije bas slabiji, ne znam jel to mozda i psihicki malo jer se fakat potrosimo u plodnim danima😅   Ali uvijek je manje akcije nego prije ovulacije, znatno manje🤣

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 19:18

🦋Anitram1982🦋

Kakav vam je libido poslje O? Meni obicno nikakav i obicno nema akcije do poslje M..ali od danas ujutro se osjecam ko napaljena tinejderica i jedva cekam da M dode doma 🙈🤷‍♀️🤦‍♀️

Blago tvom muzu hehhe.... Meni ovisi o raspolozenju. Ovo mi je depresivan mjesec pa mi se nista ne da 🙉🙈🙊... Al evo stigla veljaca 😹 pa me mozda razbudi 💘hehehhe... Do proljeca  cu vec procvjetat ahahha🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 19:20

Kiky 🥰

https://ibb.co/F6LVFBw 🥰 Evo slikice sa prvog ultrazvuka.

Jooooj kako slatkoooo... Jedva cekamo 19.2. :* 
    Kako se osjecas

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 19:23

Lucky🍀

Joja ee tako isto sam i ja reagirala, ono kad izleti iz mene imas osjecaj da ima bar 2 deci toga u meni, a kad je svrio u casicu gledam i pitam isto ko i ti 😂😂😂
    Martina pa da meni nakon O uglavnom vise nije neka spica, valjda pretjeramo oko O i onda ga mos jebat…al bude akcije jer me MM nekako uvijek pridobije 😈 al evo sad sam 4dc i jeedva cekam da M prode 🤭🤭

Ahahhaha ajde dobro onda nisam jedina haha vec sam mislila da to nes ne valja

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.