Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    02. Veljača 2021. 07:18

Jutro cure...ma nista ni ovaj mjesec od mene...temp još ide dolje...sutra ce pasti na 36.3,4 i evo gospođe prekosutra 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Veljača 2021. 07:34

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

jutro susjede, skoknula sam da vidim jel se kiki javila i bas je dan dobar kad procitas da je sve u redu
    lijep pozdrav od mene

Bokic suseda! Lijepo je kad nam svratis! Nadam se da si nam dobro 

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Veljača 2021. 07:35

Jutro cure! 
    Kod mene kavica svratite na jednu 
    Nadam se da ste dobro... zelim uskoro gledati trakice i pratiti sjenice ajmoo 

02. Veljača 2021. 07:42

Jutro cure,ja vec na putu za posao, 9DPO i zahvaljujuci Tommy zbog koje sam napravila test malo prerano jel jer je ona htjela kao podrsku zbog potvrdivanja svog plusica vidjet sto se dogada kod mene ja bi rekla da je negativno iako sam u prve 3 minute kad sam prvi put bacila pogled na test vidjela slabasnu sjenu 🤷‍♀️ Idemo dalje,bitno da tommy potvrdi plus😁 evo i slikica

Zao mi je sto nemate o cemu vijecati,valjda bude uskoro neka od curka stavila nekog materijala 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Veljača 2021. 07:48

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Anchy_23 🌈

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

jutro susjede, skoknula sam da vidim jel se kiki javila i bas je dan dobar kad procitas da je sve u redu
    lijep pozdrav od mene

Bokic suseda! Lijepo je kad nam svratis! Nadam se da si nam dobro

ma skicam vas stalno samo ne komentiram :) glumim tihu citacicu hihi salim se
    jesam ok sam, iscekujem mjesecni posjet al evo sve sad ce pa nece
    jesi ti ok? grlim

Jesam ok sam koliko se moze biti dok cekas vjesticu  Proci ce i ovaj moj glupi ciklus na pa idemo po bebicu, ja sam se uvjerila da ce sljedeci ciklus biti moj ! A nadam se i tvoj. Pratim te susjeda i drzim fige 

BAJOMA
    02. Veljača 2021. 08:01

Hopeforyou

Jutro cure,ja vec na putu za posao, 9DPO i zahvaljujuci Tommy zbog koje sam napravila test malo prerano jel jer je ona htjela kao podrsku zbog potvrdivanja svog plusica vidjet sto se dogada kod mene ja bi rekla da je negativno iako sam u prve 3 minute kad sam prvi put bacila pogled na test vidjela slabasnu sjenu 🤷‍♀️ Idemo dalje,bitno da tommy potvrdi plus😁 evo i slikica

Zao mi je sto nemate o cemu vijecati,valjda bude uskoro neka od curka stavila nekog materijala 😂

Nadzire se neka sjena🤞🤞🤞

02. Veljača 2021. 08:03

BAJO1

Hopeforyou

Nadzire se neka sjena🤞🤞🤞

Ja sam mislila da samo ja vidim 😂😂😂

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 08:09

Jutroooo 

Erdina stvarno ti je rano za test 8dpo, ponovi s nama u četvrtak
    Ja cu piskit 8dpo Al samo iz zabave jer imam kineza inace nebi 
    Hope ja ne vidim nista, ali rano ti je za ovaj test od 25 ml, pogotovo ako je jucer bilo smeđarenje i implementacija
    Pisni s nama u četvrtak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Joja i meni sve ispadne, ja stvarno ne znam sta tu moze ostat 😂😂😂
    Martina meni libido bude ok Al me strah hopsat da nesto ne sjebucnem, 🤦‍♀️
    Kiky divnoooo ❤️❤️❤️❤️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 08:31

https://ibb.co/CwzKXxZ

Ja krecem s lh 🤭🥳

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 08:40

Lucky🍀

Sanjarka88 🐰

https://ibb.co/CwzKXxZ

Ja krecem s lh 🤭🥳

i ja od sutraaa 🥳
    inače za one frerove su mi vratili novčeke jer kao neće stić…a ja fino naručila druge odmah, pa ako ovaj put ne upali odustajem zauvijek

Nisu ti suđeni 😂
    Moja dva cekaju sjenu na kinezu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.