Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    01. Veljača 2021. 21:05

Kiky toplo mi je oko srca kad vidim slicicu i cujem tvoju pricu. Ajmeee kako ce biti tek za 6 mj kad dode a tvoj trbuscic vec veliki!! 🥰😍😍🥰 bas je pogodio obavio posao i sada ti imas 6 mj zanimacije dok on ne dode. Cuvati i paziti na bebicu 😇 uzivaj i javi nam se ponekad 😘

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Veljača 2021. 21:07

Cure sto se libida tice meni se uvijek DA, hehe i muz je za akcije. A oko O sam bas bas jako napaljena...
    Zato eto u Trudnoci ni s od sexsa...uopce nisam imala volje...totalan pad libida...🙊

tina25
    01. Veljača 2021. 21:15

Moj libido koma, cijeli mjesec.. Ajde oko O jos nekako ali poslje užas.. Ali meni je to zbog željeza... Cure mene večeras neka mučnina uhvatila, užas 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

01. Veljača 2021. 21:16

Kiky ok inace nisam cmoljava,ali nemam pojma koji mi je vrag jucer i danas,meni krenule suze na ovu pricu kako je spremio sve u novcanik,bas bas 🥰🥰🥰 hvala Bogu da je sve ok s bebom i s tobom,brzo ce proci ta 2 i pol tjedna do iduceg pregleda
    Sto se libida tice ja ne znam,inace nakon O splasne totalno zelja,ali bas je i muz sinoc komentirao da koji mi je vrag zadnjih tjedan dana, da nisam normalna 😂 reko ne znam ja nista,krivi hormone 🤐 on kaze drago mi je,trebali bi cesce ovako 🤣🤣🤣 bila sam i mulleru,kupila bazalnu toplomjer s 2 decimale,pa nastavljam sa bazalnom hrabro dalje! I naravno, 2HCG trakice i onaj jedan plasticni,nije digitalac al no,kuzite,drugi nije trakica,to za ako zatreba 14.2. Cestitat Valentinovo na prikladniji nacin,trakica bas ne bi bila lijepa, a i iskoristit ce se kad tad 🙈 rasturaju me te neke emocije,bas sam crno ili bijelo,vise nema sive zone. Ili je opaki PMS krenuo ili nesto drugo 🤣

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 21:16

Tina zeno!!! test!!!! 😘

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

SAYURI
    01. Veljača 2021. 21:18

Kiky 🥰

Sretan je, brzo je spremio slicicu u novcanik i taman je dosao prijevoz po njega. 

Ja ne znam zasto ali mene je ova recenica nekako dirnula u srce pravo🥺🥺 
    Super vijesti Kiky, nek sve prodje u najboljem redu, bas mi je drago da ste ipak uspjeli prije njegovog odlaska 🤗

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Tonia♥️
    01. Veljača 2021. 21:21

🦋Anitram1982🦋

Kak je tice drzanja nogu i tak to….kroz 6 godina probalo smo svasta…od svih mogucih poza, do lezanja poslje akcije, pa cak smo probali biti i priljubljeni jedno 20 min jer kao eto da probamo. Presmijesno je to bilo….🤣🤣🤣🤣

Hahaha Martina prejaka si 😂😂😂 ovo priljubljenje, umirem 😂 al istina, svasta covjek proba kad vise ne znas kaj bi...mi smo isto kakti pokusali ostat priljubljeni al je trajalo koju minutu 😂😂😂 sad bude tak da ja ostanem lezat, a muz ode pod tus, boli njega briga...ja se uvijek nadam da cu zaspati jer je psiha onda mirnija pa si mislim da i to nekak utjece 🙄🤦

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

tina25
    01. Veljača 2021. 21:29

Joja💙

Tina zeno!!! test!!!! 😘

Sutra kupujem 😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sara 🌸
    01. Veljača 2021. 21:30

Kiky, baš baš mi je drago! Nek bude i dalje uredna i školska trudnoća. Želim ti puno strpljenja i živaca- znan da je toga meni najviše falilo u tim tjednima. Doduše, nije ni sad puno bolje 🤣🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

01. Veljača 2021. 21:39

Tina drzim fige 🤭🤭 zvuci bas dobro, sutra cekamo tvoj testic💕
    ___
    Meni nema muža, i danas sam 9dc, i primjecujem ful puno sluzi koje ja inace apsolutno nikad nemam, mislim da cu napravit par trakica, bas da vidim kad ce mi biti O ovaj ciklus. Ako mi se ciklus skratio nitko sretniji od mene, jer zadnje 4 godine traje uvijek 31-37 dana, nikad krace od toga. 
    Pocela sam bas uredno piti caj od vrkute, svaki dan dvije salice. Jel moguce da ovako povoljno utjece?🤩🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.