Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 14:36

Lucky🍀

Maaaa samo vi piškite, imalo smisla ili ne, pa moramo se s nečim zanimati
    ajde već je monotono par dana bez testića, treba nam akcije, ja sve čekam kad će neka bacit sliku
    Inače ja se naručila na briseve, sljedeći tjedan utorak…i neće ići tako brzo jer se hsg radi 7-9 dc, znači ovaj ciklus samo brisevi, idući hsg i onda ću bit pametnija. ajd bit ću taman 12dc kad budem na brisevima pa možda bude htio i uzv radit, a možda ću i tražit sama da vidim dešava li se štogod.

Brzo ce to proletit. 
    A i  nadamo se opet prirodnoj o 🍀🍀🍀🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 14:37

Lucky🍀

Maaaa samo vi piškite, imalo smisla ili ne, pa moramo se s nečim zanimati
    ajde već je monotono par dana bez testića, treba nam akcije, ja sve čekam kad će neka bacit sliku
    Inače ja se naručila na briseve, sljedeći tjedan utorak…i neće ići tako brzo jer se hsg radi 7-9 dc, znači ovaj ciklus samo brisevi, idući hsg i onda ću bit pametnija. ajd bit ću taman 12dc kad budem na brisevima pa možda bude htio i uzv radit, a možda ću i tražit sama da vidim dešava li se štogod.

Al ajde, svaki mjesec nesto novo hehe.... To nas i drzi, jel tako :* cekamo sad ultrazvuk da vidimo u kakvom su ti stanju folikuli. Mozda bas ovaj ciklus bude dobitan ;)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Antonela122🐘🌠
    01. Veljača 2021. 14:37

Sanjarka88 🐰

Tonka122

Sanjarka88 🐰

Tonka122

Joja💙

Antonia sluz ti je zapravo i najbolja orijentacija…. Super sto si napravila i test da si potvrdis…. Bacajte se na posao 🤗
    Savjetujem da napises par informacija o sebi i dragom u potpis, cisto da te lakse pratimo. Dobro nam dosla i jos brze osla :)

sad sam napravila jos jedan test za svaki slucaj i sad nema smajlica nego samo krug,crtica je svijetlija nego prosli testjel to znaci da je gotovo?da je prosla ovulacija?

A kad je bio smajlić?

Izmedu 9 i 10 sati ujutro i sad krug u 20 do 2 popdne

Znaci da o tek sljedi, danas, sutra…

Mislis da nije da je prosla? Bit cemo vrijedni sljedecih par dana tuckanje ko jaja za Uskrs😆

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 14:40

Tonka122

Joja💙

Tonka122

Sanjarka88 🐰

Tonka122

Joja💙

Antonia sluz ti je zapravo i najbolja orijentacija…. Super sto si napravila i test da si potvrdis…. Bacajte se na posao 🤗
    Savjetujem da napises par informacija o sebi i dragom u potpis, cisto da te lakse pratimo. Dobro nam dosla i jos brze osla :)

sad sam napravila jos jedan test za svaki slucaj i sad nema smajlica nego samo krug,crtica je svijetlija nego prosli testjel to znaci da je gotovo?da je prosla ovulacija?

A kad je bio smajlić?

Kad ste pokrili? Jajna stanica je ziva 12-24 sata… Eeeventualno (al ne vjerujem) 36h….. spermicima treba ponesto vremena da stignu do jajne stanice tak da… Kad ste imali odnose?

Nismo pokrli danas se predvecer vraca s puta😭,a tucnut cemo se,nada umire zadnja🤪

Onda vcrs cim dragi dodje hehe. :D imate velike sanse da bude dobitno

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Antonela122🐘🌠
    01. Veljača 2021. 14:42

Pokloncic13

Tonka meni se recimo smajlić u oba ciklusa javio 2 dana zaredom,tak da vjerujem da si se i jučer testirala da bi onda imala smajlić isto.
    Možeš vidjeti po mom chartu to.
    E sad jel prošla O zavisi od žene do žene pretpostavljam 😳🤷‍♀️🤣

Da li si testirala samo jednom u danu ili vise puta u dan pa su bili smajlici u bilo koje doba?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    01. Veljača 2021. 14:45

Joja💙

Tonka122

Joja💙

Tonka122

Sanjarka88 🐰

Tonka122

Joja💙

A kad je bio smajlić?

Kad ste pokrili? Jajna stanica je ziva 12-24 sata… Eeeventualno (al ne vjerujem) 36h….. spermicima treba ponesto vremena da stignu do jajne stanice tak da… Kad ste imali odnose?

Nismo pokrli danas se predvecer vraca s puta😭,a tucnut cemo se,nada umire zadnja🤪

Onda vcrs cim dragi dodje hehe. :D imate velike sanse da bude dobitno

A nista sta se mora mora se😁 joj ja se nadam kolko sam tih testova napravila ovo mi je bio tek drugi smajlic da sam ulovila u 5mj,bolje da nisam radila ovaj popodne bas me zbedirao ali ti testici jao vrag mi neda mira s njima nikad

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Veljača 2021. 14:52

Lucky Zao mi je sto ne mozes to odmah sad razrijesiti u ovom ciklusu sve. Eto i ja sam na cekanju... Ali uvijek postoji nada, mozda ponovo dode do prirodne O kod tebe i kod mene  I mozda neces ni stici na hsg jer ces biti T! 

01. Veljača 2021. 14:53

Heeey, pratim vas tu i tamo jer sam i sama ovisnik o lh trakicama pa da vam napisem svoje iskustvo. Imam iza sebe jednu neuspjesnu prirodnu trudnocu koja je zavrsila lose u 30tt. Uglavnom odlucila sam ici par mjeseci prije nego krenemo u mpo na folikulometrije. Svi hormoni su mi ok. Paralelno dok sam isla na folikulometrije radila sam lh trakice. U jednom mjesecu ovulacija se dogodila ali ja ni priblizan pik nisam uhvatila, a bome sam ga hvatala sa vise od 80 trakica taj mjesec. Dalje, kroz te sve svoje pohode doktorima srela sam dosta cura koje imaju obrnuta iskustva, hvatale su pikove ali ovulacija nije bilo. Savjet doktora humane reprodukcije je bio ako se trudnoca uz pracenje ciklusa, gdje mi hvatamo te pikove i mjerimo temperaruru, ne dogodi kroz 8 do 10 mjeseci potrebno je uraditi pretrage bez obzira na godine, jer danasnji ubrzani nacin zivota dosta parova ucini idiopatski neplodnim, pogotovo muskarce koji su dosta osjetljiviji od zena (iako misle da nisu😅).
    Pa eto samo sam vam htjela napisati svoje iskustvo ako ste duze vremena u ovom svemu da ne gubite vrijeme ako se kroz godinu dana nije dogodila trudnoca uz savrsene pikove i savrseni rast temperature. 

SAYURI
    01. Veljača 2021. 15:32

Lavice moje , imam jedno blesavo pitanje...

Znate moju situaciju, tesko je uhvatiti priliku za seks, pa probali smo i skontali smo da je najbolje odradjivati brzinske snosaje 🤣 u wc, onako s' nogu sto se kaze...🤭 mene sada interesuje u toj pozi i ne mogu lezati poslije i to, udje li sta sperme mamicu joj, jel dovoljno kad on svrsi unutra a ono odmah curi🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Veljača 2021. 15:34

SAYURI

Lavice moje , imam jedno blesavo pitanje…

Znate moju situaciju, tesko je uhvatiti priliku za seks, pa probali smo i skontali smo da je najbolje odradjivati brzinske snosaje 🤣 u wc, onako s' nogu sto se kaze…🤭 mene sada interesuje u toj pozi i ne mogu lezati poslije i to, udje li sta sperme mamicu joj, jel dovoljno kad on svrsi unutra a ono odmah curi🤔

Mislim da je dovoljno. Ja kad sam ostala T je bio keksic u lezecem polozaju ali onda sam se odmah ustala i pod tus i nisam vise lezala tako da samo se vi keksajte 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.