Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tratincica2309
    01. Veljača 2021. 17:47

Pokloncic13

Tonka meni se recimo smajlić u oba ciklusa javio 2 dana zaredom,tak da vjerujem da si se i jučer testirala da bi onda imala smajlić isto.
    Možeš vidjeti po mom chartu to.
    E sad jel prošla O zavisi od žene do žene pretpostavljam 😳🤷‍♀️🤣

Pozdrav,

Jel cb testove sa smajlicima radis vise puta dnevno ili samo jednom? Ja ih isto koristim al samo jednom dnevnom, pa sad nzn bili trebala 2 puta u danu..hvala na pomoci 🥰🥰🥰🥰

01. Veljača 2021. 18:01

Hopeforyou

Sayuri,ja mislim da to nema veze koliko zapravo ima ta plodna sluz koja zapravi zarobi spermice koji su uletili i ne mogu izaci vise van osim umrijeti 😂
    Nego,ja sad prije pola sata na poslu radim i osjetim jedan bas jaci grc koji nisam mogla izignorirati,prije 15-ak min otisla na wc i vidla nesto smeckasto na wc papiru i odonda osjecam nekakve mini grcice 🤷‍♀️🙈

Drzim 🤞 da bude dobrom to 🤞🤞

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 18:24

Erdina meni je CB nikad nije bio lazno pozitivan al napravi neki drugi za svaki slucaj.... 
    Sayuri ja se trudim uvijek dizat noge u zrak ahahha al nekad imam i pametnijeg posla ahaha pa odma ustanem.... Ne znam kako vama al ja imam osjecaj da to sve iscuri van... Kad je muz "odradio" u casicu za spermio i kad sam vidjela koliko je toga MALO sokirala sam se ahahhaha..... Jos ja njega pitam pa jesi uspio sve u casicu, nisi valjda prolio... Kaze on da je svaku kap nacjedio unutra ahahah ... Spermio je bio odlican tak da za to ne brinem, al ja imam osjecaj ko da dolje imam neku branu ahahaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

01. Veljača 2021. 18:26

Joja ti si kraljica ahahahhahaha🤣🤣🤣🤣🤣

DajanaT2106
    01. Veljača 2021. 18:35

Hahahah curee moje slabo mo to onda dizemo noge 🤣🤣 
    Ja sam cak neki dan cula kao da se u plodnim danima valja pokeksat i nakon sat vremena opet kao da su vojnici tad jaki 🤣🤣🤣
    Ovaj moj bi meni reko da sam ga iscjedila do gaca i da je suh kao barut 🤣🤣🤣 ne bi taj dva puta.. Ma ljencina 🤣🤣🤣

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 18:40

zoe🌸

Joja ti si kraljica ahahahhahaha🤣🤣🤣🤣🤣

😝💙

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Pokloncic13
    01. Veljača 2021. 19:00

Neznam sorry tko me pitao za digitalac. 
    Ja sam ga radila sad 12 i 13dc točno u 11h ujutro i oba dana mi je pokazao smajlić,ne vise puta dnevno.
    U međuvremenu sam piskila te najplodnije Dane 3 puta dnevno na obične trakice naručene na Amazonu.
    U principu ga je dobro imati po meni kao pripomoć.
    A sad kaj se tiče držanja nogu u zrak,ja sam vam ovaj seks maraton sve dane držala noge uza zid po sat vremena,jedino zadnja dva mrdanja 🙊 sam pola sata,već sam se pokocila bila.
    Bar psihološki imam osjećaj da sam napravila sve kaj je u mojoj moći,ak već i nije upalilo.🤷‍♀️🙊
    Prošli ciklus sam se morala jebiga dici nakon par minuta i kifla.
    Ak bu i sad kifla onda nemam dobitne metode u rukavu 😇

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tonkica111
    01. Veljača 2021. 19:01

Ja sam malo pauzirala sa forumom jer je trajala M.. I sad krećemo dalje... Plan je ovaj mjesec da plana nema... Imam samo 4 lh trakice koje ću onako po procjeni piškiti kad budem mislila da je ovulacija... Neću se uopće ovaj mjesec opterećivat... Šta bude bit će🤗🤗

01. Veljača 2021. 19:07

Kakav vam je libido poslje O? Meni obicno nikakav i obicno nema akcije do poslje M..ali od danas ujutro se osjecam ko napaljena tinejderica i jedva cekam da M dode doma 🙈🤷‍♀️🤦‍♀️

01. Veljača 2021. 19:07

Tonkica111

Ja sam malo pauzirala sa forumom jer je trajala M.. I sad krećemo dalje… Plan je ovaj mjesec da plana nema… Imam samo 4 lh trakice koje ću onako po procjeni piškiti kad budem mislila da je ovulacija… Neću se uopće ovaj mjesec opterećivat… Šta bude bit će🤗🤗

🤞sretno..nekad je manje vise 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.