Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tratincica2309
    01. Veljača 2021. 19:24

Pokloncic13

Neznam sorry tko me pitao za digitalac.
    Ja sam ga radila sad 12 i 13dc točno u 11h ujutro i oba dana mi je pokazao smajlić,ne vise puta dnevno.
    U međuvremenu sam piskila te najplodnije Dane 3 puta dnevno na obične trakice naručene na Amazonu.
    U principu ga je dobro imati po meni kao pripomoć.
    A sad kaj se tiče držanja nogu u zrak,ja sam vam ovaj seks maraton sve dane držala noge uza zid po sat vremena,jedino zadnja dva mrdanja 🙊 sam pola sata,već sam se pokocila bila.
    Bar psihološki imam osjećaj da sam napravila sve kaj je u mojoj moći,ak već i nije upalilo.🤷‍♀️🙊
    Prošli ciklus sam se morala jebiga dici nakon par minuta i kifla.
    Ak bu i sad kifla onda nemam dobitne metode u rukavu 😇

Hvala puno na odgovoru,

Ja ga samo njega koristim doduse tek 3 ciklusa, ali jako je jednostavan i nemoram se mislit jel crtica dovoljno tamna 🤣...i u prva dva sam odmah nakon 2 dana uhvatila 😊 a ovaj zadnji sam ocito prekasno pocela ili nisam imala ovulCiju pa ga nisam uhvatila.

Svakako hvala jos jednom na odg...i sretno svim curama 🙌🙌🙌

01. Veljača 2021. 19:26

Joja💙

🦋Anitram1982🦋

Kakav vam je libido poslje O? Meni obicno nikakav i obicno nema akcije do poslje M..ali od danas ujutro se osjecam ko napaljena tinejderica i jedva cekam da M dode doma 🙈🤷‍♀️🤦‍♀️

Blago tvom muzu hehhe…. Meni ovisi o raspolozenju. Ovo mi je depresivan mjesec pa mi se nista ne da 🙉🙈🙊… Al evo stigla veljaca 😹 pa me mozda razbudi 💘hehehhe… Do proljeca cu vec procvjetat ahahha🌹

Sad ce mjesec zaljubljeni to rijesiti 😉izgleda da je kod mene vec procvjetalo proljece 🤣🤣🤣🤣🤣

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 19:28

Hvala vam velika drage moje cure sve do jedne, bas VAS VOLIM 🥰🥰🥰
    Danas me malo trbuh boli ali sve je to normalno. Imam zgaravicu vecinom na sve sto pojedem, prije dva tri dana je krenulo ali ne ide mi jos na povracanje. Sve u svemu je ok i sad sam puno mirnija nakon ovoga pregleda. Skoro me nije pregledao jer je rekao da je jos rano i da obicno zene kod njega panicare jer se ne vidi jasno plod ali da se nista ne brinem jer je sve to upravo kako treba biti za ovaj tjedan.
    Zelim vam da i sve vi ubrzo ugledate isto sto i ja 🥰 Stvarno skroz neopisiv osjecaj. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

01. Veljača 2021. 19:39

Kiky sta muz kaze? 😄

tina25
    01. Veljača 2021. 19:49

Kiky 😍😍😍🥰🥰🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 20:08

zoe🌸

Kikysta muz kaze? 😄

Muz je jos bio doma 15min kad sam dosla sa pregleda. Ginekolog mi je dao jos jednu slicicu za muza posto je taman isao na brod i sve mi je objasnio na slici tako da sam uspjela i ja njemu u tih 15min. Sretan je, brzo je spremio slicicu u novcanik i taman je dosao prijevoz po njega. Otisao je na drugu stranu svijeta na brod i sad guslat moram sama 6mj. Al  sva sreca imamo internet stalno pa je to plus. Ginekolog me jos zeza, rekao mi je, reci muzu da je napravio pravi posao prije odlaska 😂🥰🙏

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

DajanaT2106
    01. Veljača 2021. 20:11

Kiky 🥰

zoe🌸

Kikysta muz kaze? 😄

Muz je jos bio doma 15min kad sam dosla sa pregleda. Ginekolog mi je dao jos jednu slicicu za muza posto je taman isao na brod i sve mi je objasnio na slici tako da sam uspjela i ja njemu u tih 15min. Sretan je, brzo je spremio slicicu u novcanik i taman je dosao prijevoz po njega. Otisao je na drugu stranu svijeta na brod i sad guslat moram sama 6mj. Al sva sreca imamo internet stalno pa je to plus. Ginekolog me jos zeza, rekao mi je, reci muzu da je napravio pravi posao prije odlaska 😂🥰🙏

Cestitamm 🥰🥰 🙏🤗
    bome je napravio pravi posao 😃👏

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

01. Veljača 2021. 20:18

Kiky bas mi je drago, eto ponio je slicicu, kad se vrati ti ces biti prava trudnica i najvaznije trenutke ce proci s tobom. Ipak se to sve poslozi kako treba🥰💕

Joja 🙏
    01. Veljača 2021. 20:40

Kiky 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 puno srece ti zelim

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

enaaa1
    01. Veljača 2021. 21:04

Cao zenice moje!!❤️❤️
    Nisam vam se javljala jer ovaj mjesec nisam radila sa trakicama, cesto sam htjela da vam pisem i nedostajale ste mi!🥺 NADAM SE DA SAM PROPUSTILA PLUSICE😍🥰
    Danas sam bila kod gin. sve mi je uredno, zakazala sam jos papu i ultrazvuk dojke.
    Danas mi je trebala biti ovulacija, a na ultrazvuku mi je rekla da vidi dosta folikula ali da nije pukao. 🥺 mada dimenzije su D 31.6x29.1mm L 30.1x23.9mm vidim na int da je to neka dimenzija za ovulaciju.
    Prepisala mi je neke vaginalete za bijelo pranje, u kojima dodju dvije, jedna veceras jedna za 4 dana i zakazala papu 12og. Rekla je bez odnosa ovaj period ili sa prezervativom i da bolje da sacekam zbog korone do aprila🤣 reko nema cekanja. 
    Bas sam se smorila.
    Sad cekam m, da jos jednom veceras probamo i to je to..😂😂
    Ljubim vas sve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.