Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Erdina
    01. Veljača 2021. 15:53

Nisam mogla izdrzati i uradila sam ipak test 😔
    Sad mislim da je ovo ipak samo evaporacijska, pojavila se nakon 5min od tesriranja 😔
    https://ibb.co/7rx977g

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 16:06

Erdina

Sad mislim da je ovo ipak samo evaporacijska, pojavila se nakon 5min od tesriranja 😔

Tanka je dosta da
    Moguce da je evaporacijska 
    Ti si koji? 8dpo? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 16:07

SAYURI

Lavice moje , imam jedno blesavo pitanje…

Znate moju situaciju, tesko je uhvatiti priliku za seks, pa probali smo i skontali smo da je najbolje odradjivati brzinske snosaje 🤣 u wc, onako s' nogu sto se kaze…🤭 mene sada interesuje u toj pozi i ne mogu lezati poslije i to, udje li sta sperme mamicu joj, jel dovoljno kad on svrsi unutra a ono odmah curi🤔

To se i ja znam pitat 
    Sad smo imali lezeci ali doslovno 5min prije 
    Isti sekund sam se digla, vecina je izasla iz mene 
    Al jbg kako bude 😂

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 16:08

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Lavice moje , imam jedno blesavo pitanje…

Znate moju situaciju, tesko je uhvatiti priliku za seks, pa probali smo i skontali smo da je najbolje odradjivati brzinske snosaje 🤣 u wc, onako s' nogu sto se kaze…🤭 mene sada interesuje u toj pozi i ne mogu lezati poslije i to, udje li sta sperme mamicu joj, jel dovoljno kad on svrsi unutra a ono odmah curi🤔

To se i ja znam pitat
    Sad smo imali lezeci ali doslovno 5min prije
    Isti sekund sam se digla, vecina je izasla iz mene
    Al jbg kako bude 😂

5min prije posla *

Erdina
    01. Veljača 2021. 16:13

Sanjarka88 🐰

Erdina

Tanka je dosta da
    Moguce da je evaporacijska
    Ti si koji? 8dpo?

Da, danas mi je 8dpo 

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

01. Veljača 2021. 16:31

Erdina drzim fige da je to to🙏🏻 Ja sam koristila taj test, nije mi nikakvu crtu bacio ni nakon par sati, tako da 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    _
    Anchy i Lucky ja vam drzim fige za dvije lijepe prirodne ovulacije ovaj mjesec🥰💕🍀🤞🏻

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Veljača 2021. 16:44

zoe🌸

Erdina drzim fige da je to to🙏🏻 Ja sam koristila taj test, nije mi nikakvu crtu bacio ni nakon par sati, tako da 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    _
    Anchy i Lucky ja vam drzim fige za dvije lijepe prirodne ovulacije ovaj mjesec🥰💕🍀🤞🏻

Hvala draga!😘

01. Veljača 2021. 16:48

Sayuri ja sam zadnjih mjeseci pocela lezat u krevetu poslije hopsanja doslovno s nogama u zraku, naslonim noge na zid i chill, kao upalit ce tako🤣🤣 mos mislit, ja mislim da kad se to ispuca da je to to, ako su vojnici nasli put nasli su odmah, ako nisu nece ni nakon lezanja u svijeci😂 barem je meni tako🤷🏼‍♀️

01. Veljača 2021. 16:54

Sayuri,ja mislim da to nema veze koliko zapravo ima ta plodna sluz koja zapravi zarobi spermice koji su uletili i ne mogu izaci vise van osim umrijeti 😂
    Nego,ja sad prije pola sata na poslu radim i osjetim jedan bas jaci grc koji nisam mogla izignorirati,prije 15-ak min otisla na wc i vidla nesto smeckasto na wc papiru i odonda osjecam nekakve mini grcice 🤷‍♀️🙈

01. Veljača 2021. 16:57

Erdina

Ja mu ne vjerujem nikako. I meni dao neki dan crtu jos jacu a nisam ni imala Ovulaciju jos. Tako da...neki drugi uradi...a ja cu drzat 🤞🤞🤞🤞da na drugom bude crte. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.