Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    01. Veljača 2021. 21:47

Ne znam jel da napravim sutra popodne, ili da čekam srijedu da napravim sa prvim urinom 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 21:49

Da sad svaku pojedinacno ne oznacavam, HVALA VAM jos jednom. 
    Stvarno je bilo ko u filmu. Jos sam se zurila da stignem doma da mu dam tu slicicu, sva sreca pa sam stigla. Nabrzinu ja njemu sve rekla, mislim da nije nista skuzio di je plod ali nema veze, spremio je on nju. Nisam smjela plakat da njemu ne otezavam ali jebeno je tesko mogu vam rec. Barem prvih par dana. No tako je kako je. Ajde razveselite me plusevima. Cekam vas na drugoj temi ❤❤❤❤
    Najbolje je od svega da sam se prikljucila ovome forumu, shvatila sam koliko ustvari malo znam o svemu. A sad znam sve, skoro 😁😁😘 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

01. Veljača 2021. 21:50

Tina znas da ti je nas odgovor sutra popodne 🤭😂

SAYURI
    01. Veljača 2021. 21:52

Kiky 🥰

Da sad svaku pojedinacno ne oznacavam, HVALA VAM jos jednom.
    Stvarno je bilo ko u filmu. Jos sam se zurila da stignem doma da mu dam tu slicicu, sva sreca pa sam stigla. Nabrzinu ja njemu sve rekla, mislim da nije nista skuzio di je plod ali nema veze, spremio je on nju. Nisam smjela plakat da njemu ne otezavam ali jebeno je tesko mogu vam rec. Barem prvih par dana. No tako je kako je. Ajde razveselite me plusevima. Cekam vas na drugoj temi ❤❤❤❤
    Najbolje je od svega da sam se prikljucila ovome forumu, shvatila sam koliko ustvari malo znam o svemu. A sad znam sve, skoro 😁😁😘

Draga Kiky, prosla sam isto sa prvom trudnocom. Saznala da sam trudna a dragi otisao na misiju u Irak 3 dana poslije tako da te razumijem 😘 
    Cuvaj nam mjesta tamo, eto nas dolazimo sve do proljeca 😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    01. Veljača 2021. 21:54

tina25

Ne znam jel da napravim sutra popodne, ili da čekam srijedu da napravim sa prvim urinom

Molim?? Kakva su ovo pitanja🤣 bolje da te Sanjarka ne cuje sta si rekla 🧐 
    Sutraaa....🤞🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

tina25
    01. Veljača 2021. 22:02

Hahahahahaha, bas ste me nasmijale 😂😂 sutra ja njega pisnem popodne...pa ako se sta primilo mora pokazati bar sjenicu neku

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

tina25
    01. Veljača 2021. 22:07

Rano je to još hahahaha...idem na neku kontrolu sutra u bolnicu pa kad se budem vraćala nazad kupim test.. Tako da prije 1 popodne sigurno nista hehe

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Kiky 🥰
    01. Veljača 2021. 22:11

E jos vam moram ispricat kako me sestra od ginekologa pitala kako sam utvrdila trudnocu, ja govorim testom, i to ne jednim nego par komada 😂😂😂a ona meni da je to stvarno ne potrebno i bacanje novaca  i da cim menstruacija kasni da je trudnoca u pitanju. A nema pojma koliko sam prije toga svega i svacega pila, jela, i koliko LH trakica, pala bi u nesvjest da sam krenula nabrajat 😂😂😂😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tommyfame
    01. Veljača 2021. 22:30

Lucky🍀

Kiky bome nama je bolje da sutimo o nasim egzibicijama s pisanjem 😂😂 moj gin se nakostrijesi kad cuje da spomenem lh trakice 😂
    E i da, moj muz je najjaci lik na svijetu, pricam mu maloprije sta sve treba za hsg i da cemo ustvari jos 2 ciklusa morat cekat da znamo na cemu smo. A on ce ti meni: ko kaze da je taj tvoj doktor u pravu, a ne moze ti nista garantirat. Ja sutra zovem onog svog pa idemo s njim razgovarat ako ima vremena. Ja ga gledam i ne vjerujem 🤭

Poznavajuci tvog muža,tocno ga mogu zamisliti 🤣😊😊😊 i u potpunosti se slažem sa njim :) 

Kiky imam samo emotikone za tebe: 🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😭😭😭😭😭😭❤❤❤❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

01. Veljača 2021. 22:48

Lucky meni je to preslatko i presimpaticno, jer su oni kao opusteni, ne zamaraju se, a zapravo im je toliko stalo, samo ne pokazuju. Ja mislim da mom muzu teze padne neuspjesan mjesec nego meni, samo ja dramatiziram ko luda😅
    Zato radi njiiiih koji su tako dobra podrska, divni i krasni, nista mi nije tesko i biti cu strpljiva koliko god je potrebno i napraviti sve sto mogu samo da njemu pruzim taj pozitivan test🥰🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.