Lucky sta cu. Zanimljivo mi je trazit sjene😂😂
Nemam ni ja bas iscjetka. Tima onaj egg, plodni, mi se javio 2 dana prije O i samo sam ga jednom na wc-u primijetila. Ne znam koji je razlog tome, nadam se da se i bez te obilne sluzi moze ostvariti T.
A ovaj gusti nakon O je i kod mene prisutan. Al taj mi ne treba😭
Zatrudnila oba puta bez egg iscjedka 😉 to sto ne izlazi vani ne znaci da ga nema oko grlica gdje treba da bude....😀
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri bas mi je drago to cut, svi se hvale s tim iscjetkom, kod mene je to toliko oskudno i jadno.
Nadam se da je kod mene i Lucky unutra, i cuva vojsku❤️🤞🏻
Zara dogovorila sam s jednim privatnikom i rekao mi je da ce me primit (inace je prebukiran)…. Sve sam mu lijepo ispricala. Dao mi je covjek svoj broj mobitela i rekao da ga nazovem cim dobijem mengu (u bilo koje doba, on ako se ne javi nazvat ce me kasnije) pa ce mi on rec kad da dodjem i sta cemo dalje… Pocela sam mu pricat da piskim trakice itd, nista njemu to nije sigurno dok me ne pregleda…. Sad sam puno mirnija… Ipak ima dobrih ljudi…. Nije me ni briga koliko cu platit, drago mi je da postoji neko ko nam zeli pomoci :(
Jako mi je drago, čim si ti smirenija nema to cijenu! Bit će to sve super, a ja se nadam da će njegova uloga bit samo potvrdit trudnoću 🤗🙊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Lucky ja kao i Martina ne mogu ni nagađati datum neočekivane. Pika nema,a ni O. Možda i mene čeka O na 27dc 😆.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Kod mene danas simptomi nula bodova. Sinoc me nesto kao probadalo malo dole nisko i nekakvi grcici ali nista jako.
Sutra je 8dpo mozda bi mogla lagano napravit jednu LH cisto malo da vidim kako stvari stoje 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozitivna stvar je da sam danas zvala ginekologa, javila se sestra pa sam ju pitala za papa test i bris koji sam radila jos u 9mj pa je rekla da je sve uredno i kako treba bit i da me zato nisu bi zvali 😊😊😊
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro trudilice 🌸
Ja piskim lh kad dodem sa posla. Ujutro sam jurila i zaboravila sam si uzet jednu da pisnem na poslu...
Simptomi i dalje na 0 😅
Jel ima sta novo kod vas od sinoc hehe 😊?
Jutro curke.. evo muz i ja se vozimo i ja skuzim budala da nisam ponjela duphaston u toj zurbi.... Trebala bi popit sad u 8 pa u 16... Znate li mozda sta radit u ovom slucaju? Jednu preskočit pa popit u 16.00 ili cim dodjem kuci popit (ne mogu prije 14 stici..) pa od tad svakih 8 sati ispocetka.... Danas mi je bas lijepo tempica skocila ne bi htjela napraviti si sad neki cirkus :(
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja prijavljujem samo obilati žućkasti kremasti al rijeđi iscjedak,i treći dan osjećaj u trbuhu kao da ću dobiti ili ići na wc 🤣. Prerano mi je za ikakve simptome (cca 5dpo) inače pa me zato strah da nije šta deseto. I sinoć me desni jajnik stezao. Sve bi bilo ok da je meni temperatura što skočila, nego jedva jedvice sa 36.4,36.5 na bijednih 36.6. 🤦🏻♀️😭
Jutro curke.. evo muz i ja se vozimo i ja skuzim budala da nisam ponjela duphaston u toj zurbi…. Trebala bi popit sad u 8 pa u 16… Znate li mozda sta radit u ovom slucaju? Jednu preskočit pa popit u 16.00 ili cim dodjem kuci popit (ne mogu prije 14 stici..) pa od tad svakih 8 sati ispocetka…. Danas mi je bas lijepo tempica skocila ne bi htjela napraviti si sad neki cirkus :(
Ja bi na tvom mjestu preskocila tu jednu i nastavila u 16h pa onda sutra redom kako vec pijes. Kad zaboravis onda najbolje nastaviti piti kako si i pio ne uzimati duplu dozu...
Sortiraj odgovore
Najstariji