Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    11. Rujan 2015. 20:05

Meni danas 2. tableta Klomifena i zasad, hvala Bogu nista cudno ni neobicno. Nadam se da ce i preostala 3 dana isto proci. 
    Ja idem iduci petak na folikulometriju i to ce mi biti 9dc (iako ni sama ne znam jel to tocno posto sam imala tockasto krvarenje od nedjelje do srijede i tek onda dobila nesto tipa menge pa je rekla doktorica da srijedu racunam ko prvi dan)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• dixi
    11. Rujan 2015. 21:15

Ja stvarno ne znam zašto mi je dala pauzu,nisam je baš imala vremena pitati.A za prohodnost jajnika isto ništa nije rekla,nigdje me nije slala tako da ni ne znam ako je s tim sve ok.Ne znam šta misliti ali prije kliomifena mi je rekla odite ti i muž u Rijeku na dogovor za potpomognutu tamo će oni sve riješiti( ja sam iz Pule i to kod nas ne rade,u Rijeku se za svr ide).Ja sam joj onda rekla da sam čula za klomifen pa sam je pitala dali bi mogli s njim probati( eto ja njoj predložila) i tako sam prvi put njega pila.Sad pauza( ne znam zašto) i u 10 mj opet.Baš me zanima šta će onda reći

dixi

MalaKoza
    14. Rujan 2015. 19:45

Meni je danas zadnji dan na Klomifenu. Sve u svemu, super sam podnijela. Jucer mi se jedino malo vrtilo i bilo slabo, ali mislim da je to zbog niskog tlaka...uhvati me s vremena na vrijeme. 
    Sad nikak docekat petak da vidim sta ce ginekologica reci...da li dijeluje i sta dalje.

Suada.trumic.3, ti si rekla da nisi isla na folikulometriju?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.