Ooooo meni će trebat paket maramica..dok dođem do 5. dana sa klomifenom. Al' ni okolina mi baš neolakšava, sve neki problemi bezveze...
Zato večeras ili ujutro malo bježim kod svojih, na selo, u prirodu...odmoriti i dušu i tijelo do ponedjeljka!
U pon mi je 1. folikulometrija, to će biti 9dc...pa za ovulaciju, ako je bude..javim..Ne znam ni kad je očekivati...
Kod mene su jajovodi prohodni, oba. S time da je jedan malo kao vijugav, al' prohodan. I zato mi je dr rekla, ako ne uspijemo u 3 mj sa klomifenom, onda da idem na laparaskopiju, dijagnostički.
Meni danas 2. tableta Klomifena i zasad, hvala Bogu nista cudno ni neobicno. Nadam se da ce i preostala 3 dana isto proci.
Ja idem iduci petak na folikulometriju i to ce mi biti 9dc (iako ni sama ne znam jel to tocno posto sam imala tockasto krvarenje od nedjelje do srijede i tek onda dobila nesto tipa menge pa je rekla doktorica da srijedu racunam ko prvi dan)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja stvarno ne znam zašto mi je dala pauzu,nisam je baš imala vremena pitati.A za prohodnost jajnika isto ništa nije rekla,nigdje me nije slala tako da ni ne znam ako je s tim sve ok.Ne znam šta misliti ali prije kliomifena mi je rekla odite ti i muž u Rijeku na dogovor za potpomognutu tamo će oni sve riješiti( ja sam iz Pule i to kod nas ne rade,u Rijeku se za svr ide).Ja sam joj onda rekla da sam čula za klomifen pa sam je pitala dali bi mogli s njim probati( eto ja njoj predložila) i tako sam prvi put njega pila.Sad pauza( ne znam zašto) i u 10 mj opet.Baš me zanima šta će onda reći
dixi
Meni je danas zadnji dan na Klomifenu. Sve u svemu, super sam podnijela. Jucer mi se jedino malo vrtilo i bilo slabo, ali mislim da je to zbog niskog tlaka...uhvati me s vremena na vrijeme.
Sad nikak docekat petak da vidim sta ce ginekologica reci...da li dijeluje i sta dalje.Suada.trumic.3, ti si rekla da nisi isla na folikulometriju?
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Meni je danas zadnji dan na Klomifenu. Sve u svemu, super sam podnijela. Jucer mi se jedino malo vrtilo i bilo slabo, ali mislim da je to zbog niskog tlaka…uhvati me s vremena na vrijeme.
Sad nikak docekat petak da vidim sta ce ginekologica reci…da li dijeluje i sta dalje.Suada.trumic.3, ti si rekla da nisi isla na folikulometriju?
Super onda ako nisi imala nikakvih nus pojava.Ne nisam isla nisam u toj mogucnosti.
Dobro jutrooo!
Evo i moga izvješća sa folikulometrije Bila sam jučer...To mi je bio 9 dc i zadnji dan klomifena. Imam 2 vodeća folikula na desnom jajniku, 14 mm..na lijevom ništa ( i dobro je da nema ) Endometrij 6,5 mm...Doktorica zadovoljna reakcijom na komifen. Opet me naručila za sutra, da vidi kojim će tempom dalje rasti..i kad bi mogla bit ovulacija.
Meni je godio vikend u prirodi..odmorila se psihički i umorila fizički Mislim da sam malo lošije podnosila klomifen zbog lošijeg imuniteta..a često i nizak tlak. Jučer sam kupila matičnu mliječ pa se nadam da ću i to popraviti. Neće biti preko noći, al' bitno je krenuti...
MalaKoza i tebi želim dobru reakciju na klomifen
Suada mislim da ti je bolje test raditi tek kad prođe datum očekivane M. Nadam se da ti klomifen nije napravio nikakvu zbrku, s obzirom da ne znaš kako su ti jajnici reagirali. Meni bude neki malo gušći iscjedak, prije nego ću dobiti. Al' meni su ciklusi neredoviti pa tako ne mogu ništa sa sigurnošću upratiti. Ovaj zadnji je trajao 44 dana.
Dixi mislim da ti ne bi bilo loše zatražiti mišljenje još jednog liječnika. ili da odete kod MPO ginekologa. On bi vam trebao reći koje sve pretrage treba obaviti..Mislim, to bi i svi ginekolozi trebali znati..a ne da sami iz njih izvlačimo. Ako nije bilo komplikacija, bezveze da ti pravi pauzu između uzimanja klomifena.
Želim vam svima sreću i da što prije ugledate svoje plusiće i odmor bar 9 mj od M
Dobro jutrooo!
Evo i moga izvješća sa folikulometrije Bila sam jučer…To mi je bio 9 dc i zadnji dan klomifena. Imam 2 vodeća folikula na desnom jajniku, 14 mm..na lijevom ništa ( i dobro je da nema ) Endometrij 6,5 mm…Doktorica zadovoljna reakcijom na komifen. Opet me naručila za sutra, da vidi kojim će tempom dalje rasti..i kad bi mogla bit ovulacija.
Meni je godio vikend u prirodi..odmorila se psihički i umorila fizički Mislim da sam malo lošije podnosila klomifen zbog lošijeg imuniteta..a često i nizak tlak. Jučer sam kupila matičnu mliječ pa se nadam da ću i to popraviti. Neće biti preko noći, al' bitno je krenuti…
MalaKoza i tebi želim dobru reakciju na klomifen
Super cestitam samo da opalis jos i da bude beba bit ce nam svima drago kad neko uspije vjeruj mi.sutra trebam dobit menzes pa cemo vidjet imam puno isjecka gace mi smokri.
Sortiraj odgovore
Najstariji