Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Dixi nadam se da će biti lijepo iznenađenje!  Držimo ti fige! A svima ostalim budućim mamama, koje čekaju...da što prije ugledaju svoj plusić!
    Ukoliko ne dođe do trudnoće prvim uzimanjem klomifena, nastavlja se i idući ciklus. Ovisno od liječnika, neki ponavljaju do 3 ciklusa, a neki do 6 ciklusa. Ako se u tom vremenu ne uspije, onda se predlažu dodaten pretrage i metode. Kreće se sa najmanjom dozom pa se iz ciklusa u ciklus pojačava. Uz to, mogu se koristiti i hormonske injekcije, ako ginekolog utvrdi da ima potrebe.

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

zene drage da li ste osjecale ovulaciju sa klomifenom peckanje u jajnicima,bol u jajnicima itd Pitam zato sto su to tablete bas za stimulaciju da li covjek osjeca zbivanje u svom tijelu bas me zanimaa.Meni je prvi put da ga pijem pa neznam.

• sudy

Prijavi adminu

zene drage da li ste osjecale ovulaciju sa klomifenom peckanje u jajnicima,bol u jajnicima itd Pitam zato sto su to tablete bas za stimulaciju da li covjek osjeca zbivanje u svom tijelu bas me zanimaa.Meni je prvi put da ga pijem pa neznam.

• sudy

Prijavi adminu

katerina

Baš mi je žao Maya što ti nije narastao, al držim fige za sljedeći ciklus!! 
    Ja sam isto pila od 5 dc, klomifen, a ne od 2….sad možda postoji razlog zašto neki 2. dan počnu, a neki 5. 
    Ja sam nakon popijenog klomifena bila 10. i 13. dc na folikulometriji. Imam čak 4 folikula, od kojih od jednog ne očekuje ovualaciju jer je već 13. dan bio prezreo (27mm),a ostala 3 su bila 19 i 18 mm. Sutra idem opet da vidi jesu li ta tri ovulirala…ako su sva 3, možda čak i 4, ništa od odnosa radi mogućnosti od višeplodne trudnoće….
    Mene strah da na kraju nijedan ne ovulira, to bi bio problem…a ako više njih smanjit ćemo dozu klomifena sljedeći ciklus…jedva čekam sutra, cijela sam u neizvjesnosti..

koliko su ti ciklusi

• sudy

Prijavi adminu

drage moj gdje ste otisle nigdje nikog.Kako ide narode jel ko na klomifenu?Interesuje me da li dodje ovulacija ranije sa klomifenom nego inace meni je ciklusa 29-30 dana bude mi O oko 16 dana pa sad  ko ima iskutvo sa tim neka mi kaze obradovat ce me.

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Nona1 hvala,nadam se i ja evo čekam sad ove dane šta će biti    javit ću se,nadam se sa lijepom vijesti

dixi

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Jučer mi je bio 26-ti dan inače dobijem svakih 26 dana.nisam još dobila.e sad možda mi se zbog klomifena pomakne za koji dan ne znam ako je bilo takvih slučajeva.ako ne dobijem kroz ovih 3,4 dana napravit ću test

dixi

• sudy

Prijavi adminu

dixi

Nona1 hvala,nadam se i ja evo čekam sad ove dane šta će biti    javit ću se,nadam se sa lijepom vijesti

zelim ti jedan veliki plus ko kuca hehe

• sudy

Prijavi adminu

dixi

Jučer mi je bio 26-ti dan inače dobijem svakih 26 dana.nisam još dobila.e sad možda mi se zbog klomifena pomakne za koji dan ne znam ako je bilo takvih slučajeva.ako ne dobijem kroz ovih 3,4 dana napravit ću test

aha bit ce bit ce dok je nase zelje za djetetom to cemo i ostvarit ako bog da.Napravi test pa i nas obraduj.

• sudy

Prijavi adminu

Danas mi je 16 dan ciklusa od sinoc me boli ispod stomaka mozda je ovulacija neznam ali nemam cervikalne sluzi kako sam prestala piti klomifen suha sam ko papir nemam uopste isjecka nikakvog.Da li se i vama to dogadjalo.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.