Cureee, da vas malo pozdravim! Nije me bilo ovih dana. Danas mi je 2.dc i od 5. dc krećem sa Klomifenom. Ovaj prethodni ciklus mi trajao čak 44 dana Pa vidjet ćemo, što očekivati ovaj mj. Danas idem kod dr da se dogovorimo za folikulometriju. Jutros sam vadila krv, za hormone..pa to ću čekat par dana. Psihu puštam na odmor..
Dixi zelim ti da ipak bude plus ;) Ako ne, onda što skorije Suada meni su ciklusi neredovni pa za očekivati je da mi sa Klomifenom ovulacija dođe ranije. Tako bi barem trebalo biti. Kod mene su neki ciklusi i bez ovulacije..
Tyna24 uživaj u lijepim danima koji su pred tobom
Cure,ja danas dobila :( Kasnilo mi bez veze
Dobro jutro!
Dixi nemoj se obeshrabrivati! Koliko sam skontala, to ti je bio prvi ciklus sa klomifenom. Nemoj si stvarati pritisak u glavi, to ti neće nimalo pomoći. Odmori se..i spremaj za novu akciju
Ja krećem od 5.dc sa klomifenom..pa 8. dc trebam na folikulometriju da vidimo kako moj organizam reagira. Čekam i nalaze hormona...pa nadam se da to sve skupa bude ok! A to želim i svima vama
Nešto me internet zeza ova zadnja 2-3 dana!
Meni je dr odredila 3 mj klomifen...Pa ako se u tom periodu ništa ne dogodi, onda da idem na laparoskopiju, dijagnostički...Da vidi kako i što je unutra, je li sve ok. Od dutra krećem s klomifenom...pa vidjet ćemo...Dobila sam nalaze, sve je manje - više ok...osim željeza. To moram popravljati..
I ja se nadam da će biti što skorije lijepih vijesti...
Dixi jeste li ti i muž išli na pretrage?
Nona1 sretno možda ti uspije! Ja i muž smo napravili pretrage u 2 mj znači prije 6 mj.Kaže moja ginekologica osnovne pretrage gdje se odmah vidi,ja hormone i briseve a muž spermiogram.Nalazi su bili ok,sve u redu i sa mnom i s njim.Kaže ona oboje ste u formi.I ništa kao sve je u redu šta ćemo sada,ali i dalje ništa pa sam ja otišla nju pitati za klomifen. I tako sam počela piti njega prvi put.Sad mi je rekla da ovaj mj pauziram i sljedeći opet pijem
dixi
Zao mi je dixi sto nisi uspjela sumnjam da cu i ja uspjeti nemam neke nade ako vjerujes jer cijeli mjesec sam bila suha ko papir neznam mozda ima veze sa klomifenom ali nisam imala zelje za sexom ama bas nikad ni plodne sluzi ko do sad.ali imam nade drugi mjesec.Trebam dobit za 7 dana pa cemo vidjet.
bila sam kod ginekologice danas,rekla mi je ovaj mj ništa i u 10-om počinjem opet piti klomifen.Pa vidjeti ćemo neću se pilati šta bude bude.Pokušati ću da ne razmišljam puno o tome.Želim svima sreću možda netko bude imao sretne vijesti!
Nešto me internet zeza ova zadnja 2-3 dana!
Meni je dr odredila 3 mj klomifen…Pa ako se u tom periodu ništa ne dogodi, onda da idem na laparoskopiju, dijagnostički…Da vidi kako i što je unutra, je li sve ok. Od dutra krećem s klomifenom…pa vidjet ćemo…Dobila sam nalaze, sve je manje - više ok…osim željeza. To moram popravljati..
I ja se nadam da će biti što skorije lijepih vijesti…
Dixi jeste li ti i muž išli na pretrage?
Sretno nona od srca
Sortiraj odgovore
Najstariji