Cureee, da vas malo pozdravim! Nije me bilo ovih dana. Danas mi je 2.dc i od 5. dc krećem sa Klomifenom. Ovaj prethodni ciklus mi trajao čak 44 dana Pa vidjet ćemo, što očekivati ovaj mj. Danas idem kod dr da se dogovorimo za folikulometriju. Jutros sam vadila krv, za hormone..pa to ću čekat par dana. Psihu puštam na odmor..
Dixi zelim ti da ipak bude plus ;) Ako ne, onda što skorije
Suada meni su ciklusi neredovni pa za očekivati je da mi sa Klomifenom ovulacija dođe ranije. Tako bi barem trebalo biti. Kod mene su neki ciklusi i bez ovulacije..
Tyna24 uživaj u lijepim danima koji su pred tobom
bila sam kod ginekologice danas,rekla mi je ovaj mj ništa i u 10-om počinjem opet piti klomifen.Pa vidjeti ćemo neću se pilati šta bude bude.Pokušati ću da ne razmišljam puno o tome.Želim svima sreću možda netko bude imao sretne vijesti!
dixi
Nona1 sretno možda ti uspije! Ja i muž smo napravili pretrage u 2 mj znači prije 6 mj.Kaže moja ginekologica osnovne pretrage gdje se odmah vidi,ja hormone i briseve a muž spermiogram.Nalazi su bili ok,sve u redu i sa mnom i s njim.Kaže ona oboje ste u formi.I ništa kao sve je u redu šta ćemo sada,ali i dalje ništa pa sam ja otišla nju pitati za klomifen. I tako sam počela piti njega prvi put.Sad mi je rekla da ovaj mj pauziram i sljedeći opet pijem
dixi
Sortiraj odgovore
Najstariji