Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Nona1 cao,nema još ništa.Čekam,trebala bi dobiti 1.09 pa ćemo vidjeti.imam osjećaj kao de ću dobiti,ali mogu to biti simptomi i za ono drugo.Strpiti se još par dana pa možda bude iznenađenje. A ja nisam imala nekih nuspojava od klomifena,mozda samo malo nadutost ali ništa strašno.Prvi put sam ga pila sad. A Šta ako mi nije uspjelo onda odmah ovaj mj pijem opet ili se radi pauza?

dixi

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

dixi

Nona1 cao,nema još ništa.Čekam,trebala bi dobiti 1.09 pa ćemo vidjeti.imam osjećaj kao de ću dobiti,ali mogu to biti simptomi i za ono drugo.Strpiti se još par dana pa možda bude iznenađenje. A ja nisam imala nekih nuspojava od klomifena,mozda samo malo nadutost ali ništa strašno.Prvi put sam ga pila sad. A Šta ako mi nije uspjelo onda odmah ovaj mj pijem opet ili se radi pauza?

opet piješ odmah...ne radi se pauza...

• dixi

Prijavi adminu

Tyna24 koje je tvoje iskustvo sa klomifenom? Ti si u drugom stanju sada ako se ne varam,čitala sam malo na forumu.sorry ja sam odmah prešla na TI

dixi

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Zene drage kako ste?Pitam se da li ovulacija dolazi ranije sa klomifenom kod mene je ciklus 29 -30 dana redovan pa sad...ko je citao moje postove zna da sam uzela klomifen na svoju ruku pila sam ga od 4 dana ciklusa do 8.Sad mi je 12 dan ciklusa ne idem na folikulometriju nemam lijecenje trenutno pa ako imate iskustvo recite mi puno cete mi pomoci.velika pusa

• sudy

Prijavi adminu

Dixi zelim ti da ugledas plus da tvoji snovi postanu java kao i sebi sto zelim.Koji dan ti je bila ovulacija ako mozes reci?

• dixi

Prijavi adminu

meni je ovulacija bila oko 12 dana,tako mi je gin rekla.dali je ili ne ne znam.kad je bio 9 dan mi je rekla od sutra odnosi i 12 dan opet kod nje i rekla je ovulacija je bila.sljedeca dva dana opet odnosi i sad cekam

dixi

• sudy

Prijavi adminu

dixi

meni je ovulacija bila oko 12 dana,tako mi je gin rekla.dali je ili ne ne znam.kad je bio 9 dan mi je rekla od sutra odnosi i 12 dan opet kod nje i rekla je ovulacija je bila.sljedeca dva dana opet odnosi i sad cekam

Koliko ti je dana ciklus uranila ti ovulacija pravo.

• dixi

Prijavi adminu

Dobijem svakih 26 dana,to je onda taman 13 dana poslije

dixi

• sudy

Prijavi adminu

dixi

Dobijem svakih 26 dana,to je onda taman 13 dana poslije

aha normalno je da je na taj datum mislila sam da ti je ciklus veci.Kod mene je 29-30 dana.

• sudy

Prijavi adminu

Tyna24

dixi

opet piješ odmah…ne radi se pauza…

Da li si dobila ili je plusic.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.