Suada.trumic.3 možda kod vas jedino treba da se poklopi trenutak..da malo sve pustite i bez opterećenja uživate s mužem.
Imajte na umu da s klomifenom može doći do višeplodne trudnoće. I to je također jedan od razloga, zašto nije dobro uzimati klomifen bez dogovora sa liječnikom.
MalaKoza nisam sigurna je li vam dobra tolika apstinencija, od 10 dana, bez obzira na to, što to nisu plodni dani. Nemojte da vam se dogodi, da imate odnose kao na zahtjev i proračunato zbog trudnoće. To može znatno otežati situaciju..
Pratila sam dane plodne i bas kad izracunam tako mi je i doktorica rekla da se tad poklapa ovulacija ali nikad nije mogla ustanovit koliki je folekul zato sto brzo ode kod mene ali ne dodje do trudnoce pa sad ja sam vec uzela lijek nema nazad posljedica sam svjesna jest me strah ali gotovo vec uzeto.
Ne znam kakav su ti pregled radili, al' ultrazvukom je jednostavno odrediti veličinu folikula. Kad se radi transvaginalni ultrazvuk, lijepo se sve vidi. Zato se i ide na folikulometrije kad se pije klomifen da se prati rast..i da bi se mogli tempirati odnosti. Također se može vidjeti ima li više vodećih folikula..da li je jedan ili više...da li se može očekivati višeplodna trudnoća.
Je li muž radio ikakve pretrage? Čuvaj svoje tijelo, nemoj trošiti lijekove ako ti nisu neophodno..To ti od srca želim, da što skorije dočekaš svoju bebicu
Hvala ti puno divna si.ovako moj muz ima dijete iz proslog braka napravijo ga prije 9-10 god.od prve eee sad je on malo tvrdoglav nece sa ide ja sam plodan ja imam dijete i tako to na mene krivicu svali ja budem kriva svemu ja mislim da se kod muskaraca vremenom mijenja plodnost imao je veliki stres mislim da je i to uticalo na njega napunijo je 30 godina meni je 23.cuvala sam se dvije ipo godine jedva sam ga namolila da se prestanemo cuvat i sad cekam godinu ipo na trudnocu malo je covjek tvrdoglav.Ja sam iz razocarenja uzela klomifen razumijetel me.
Suada žao mi je zbog takve situacije! Teško se to nekad podnosi i uz mćža, koji želi sudjelovati u svemu, želi obaviti preglede...a puno teže je kad se distancira! Želim vam da što prije ugledate svoj plusić..i imate lijep i skladan odnos!
I to je razlog više da ne činiš sebi takve stvari. Vjerujem da ti se neće ništa dogoditi, nije velika doza...al' ubuduće, više cijeni svoje tijelo i svoje zdravlje! Mlada si još..i čuvaj se! Nisi ti ništa kriva...ako te odabrao i ako te voli, onda će to tako biti imali vi djecu ili ne. Kako ženama, tako se i muškarcima može vremenom promjeniti plodnost. Ako je tad kod njega bilo sve ok, ne znači da je i sad...a moguće da i jest sve ok. Zato je lakše kad se obave pretrage, znaš na čemu si, u kojem smijeru krenuti. Ako on zasad ne želi na pretrage, ti zbog sebe otiđi na pretrage, kad budeš u mogućnosti. Znat ćeš kakvo je kod tebe stanje i nećeš se psihički izjedati.
Ako ti mogu kako pomoći...tu sam!
Isla sam ja na pretrage ok je papa test radila i ultrazvucni pregled jaknika sve uredu.doktorica kaze mora i on nemoze jedno ako planirate morate oboj on nece ja plodan i et..Mala doza jest uzimala sam po jednu bas sto je na svoju ruku sad da li ce mi sta pomoc ta jedna vidjet cemo.Hvala ti puno na tako lijepim savjetima i rijecima
Sortiraj odgovore
Najstariji