Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sudy
    25. Kolovoz 2015. 11:37

Kod mene su jajnici uredu oba imam jos danas da popijem jednu to je 5 dan pa necu vise sledeci ciklus mislim otic cu doktoru sredjujem lijecenje tek sad pa moram i to rijesit.hvala puno 

• sudy
    25. Kolovoz 2015. 11:37

Kod mene su jajnici uredu oba imam jos danas da popijem jednu to je 5 dan pa necu vise sledeci ciklus mislim otic cu doktoru sredjujem lijecenje tek sad pa moram i to rijesit.hvala puno 

• Nona1
    25. Kolovoz 2015. 12:50

Suada.trumic.3 možda kod vas jedino treba da se poklopi trenutak..da malo sve pustite i bez opterećenja uživate s mužem.
    Imajte na umu da s klomifenom može doći do višeplodne trudnoće. I to je također jedan od razloga, zašto nije dobro uzimati klomifen bez dogovora sa liječnikom.
    MalaKoza nisam sigurna je li vam dobra tolika apstinencija, od 10 dana, bez obzira na to, što to nisu plodni dani. Nemojte da vam se dogodi, da imate odnose kao na zahtjev i proračunato zbog trudnoće. To može znatno otežati situaciju..

MalaKoza
    25. Kolovoz 2015. 22:48

Nona1, hvala na savjetima 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.