Tyna24 koje je tvoje iskustvo sa klomifenom? Ti si u drugom stanju sada ako se ne varam,čitala sam malo na forumu.sorry ja sam odmah prešla na TI
super da si prošla na TI, to mi se sviđa :)
moje iskustvo s klomifenom je da je super, nisam mogla zatrudnjeti 2 godine prirodno jer imam PCOS, a sa klomifenom ostala trudna nakon 3 ture. i baš sam sretna :)
očekujemo dečka
držim vam fige svima da i vama pomogne
Nemam baš puno nade,jutros sam radila test i negativan je Još nisam dobila,nije mi jasno zašto mi kasni,inače dobivam na vrijeme nikad ne kasni
dixi, znam da je jako teško, ali ako u ovoj rundi ne ugledaš +, probaj u idučoj popiti klomifen, a onda "pamet na pašu." uopče nemoj misliti dali se primilo, dali se bude. jednostavno se isključi, ja sam tako napravila... prve 2 runde sam cijela bila u tome što mi tijelo govori, dali me boli kao pred mengu, dali ovo, dali ono... a u 3 rundi sam zaboravila i kad bi morala biti ovulacija i datum kad bi morala dobiti mengu, ništa nisam računala.
i onda jednog jutra kad mi je "zasmrdjela kava" koju sam pila svako jutro kad sam došla na posao, bilo mi je čudno... taj dan nisam mogla spavati u noći, osječala sam se ko da imam valunge. vruče pa hladno... i onda sam ujutro rekla dragom: "e pa da vidimo što veli štapić za trudnoću" i bio je +
više rezultata bude kad ti tijelo nebude napeto s tim šta bude... pusti nek ide kako treba, nemoj biti pod stresom! ja sam skužila da je to kod mene bilo jako važno, pa mislim i da je kod svih ostalih... jer to iščekivanje + je čisti stres za tijelo...
Nemam baš puno nade,jutros sam radila test i negativan je Još nisam dobila,nije mi jasno zašto mi kasni,inače dobivam na vrijeme nikad ne kasnidixi, znam da je jako teško, ali ako u ovoj rundi ne ugledaš +, probaj u idučoj popiti klomifen, a onda "pamet na pašu." uopče nemoj misliti dali se primilo, dali se bude. jednostavno se isključi, ja sam tako napravila… prve 2 runde sam cijela bila u tome što mi tijelo govori, dali me boli kao pred mengu, dali ovo, dali ono… a u 3 rundi sam zaboravila i kad bi morala biti ovulacija i datum kad bi morala dobiti mengu, ništa nisam računala.
i onda jednog jutra kad mi je "zasmrdjela kava" koju sam pila svako jutro kad sam došla na posao, bilo mi je čudno… taj dan nisam mogla spavati u noći, osječala sam se ko da imam valunge. vruče pa hladno… i onda sam ujutro rekla dragom: "e pa da vidimo što veli štapić za trudnoću" i bio je +
više rezultata bude kad ti tijelo nebude napeto s tim šta bude… pusti nek ide kako treba, nemoj biti pod stresom! ja sam skužila da je to kod mene bilo jako važno, pa mislim i da je kod svih ostalih… jer to iščekivanje + je čisti stres za tijelo…
tina i ja sam takva put sam na klomifenu samo gledam da se desaje pratim plodne dane kad ce sta ce sumnjam da cu i uspjet veliki pritisak imam nemogu da se opustim
Sortiraj odgovore
Najstariji