Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

dixi

Jučer mi je bio 26-ti dan inače dobijem svakih 26 dana.nisam još dobila.e sad možda mi se zbog klomifena pomakne za koji dan ne znam ako je bilo takvih slučajeva.ako ne dobijem kroz ovih 3,4 dana napravit ću test

dixi ima li +

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Nisam još radila test,sačekati ću još dva dana,ali dobila nisam.......možda je +

dixi

• sudy

Prijavi adminu

dixi

Nisam još radila test,sačekati ću još dva dana,ali dobila nisam…….možda je +

uhh javi nam da imamo nade za dalje

• dixi

Prijavi adminu

Nemam baš puno nade,jutros sam radila test i negativan je   Još nisam dobila,nije mi jasno zašto mi kasni,inače dobivam na vrijeme nikad ne kasni

dixi

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

dixi

Tyna24 koje je tvoje iskustvo sa klomifenom? Ti si u drugom stanju sada ako se ne varam,čitala sam malo na forumu.sorry ja sam odmah prešla na TI

super da si prošla na TI, to mi se sviđa :)
    moje iskustvo s klomifenom je da je super, nisam mogla zatrudnjeti 2 godine prirodno jer imam PCOS, a sa klomifenom ostala trudna nakon 3 ture. i baš sam sretna :)
    očekujemo dečka
    držim vam fige svima da i vama pomogne

Tyna24

Prijavi adminu

dixi

Nemam baš puno nade,jutros sam radila test i negativan je   Još nisam dobila,nije mi jasno zašto mi kasni,inače dobivam na vrijeme nikad ne kasni

dixi, znam da je jako teško, ali ako u ovoj rundi ne ugledaš +, probaj u idučoj popiti klomifen, a onda "pamet na pašu." uopče nemoj misliti dali se primilo, dali se bude. jednostavno se isključi, ja sam tako napravila... prve 2 runde sam cijela bila u tome što mi tijelo govori, dali me boli kao pred mengu, dali ovo, dali ono... a u 3 rundi sam zaboravila i kad bi morala biti ovulacija i datum kad bi morala dobiti mengu, ništa nisam računala.
    i onda jednog jutra kad mi je "zasmrdjela kava" koju sam pila svako jutro kad sam došla na posao, bilo mi je čudno... taj dan nisam mogla spavati u noći, osječala sam se ko da imam valunge. vruče pa hladno... i onda sam ujutro rekla dragom: "e pa da vidimo što veli štapić za trudnoću" i bio je +
    više rezultata bude kad ti tijelo nebude napeto s tim šta bude... pusti nek ide kako treba, nemoj biti pod stresom! ja sam skužila da je to kod mene bilo jako važno, pa mislim i da je kod svih ostalih... jer to iščekivanje + je čisti stres za tijelo...

• sudy

Prijavi adminu

Tyna24

dixi

dixi, znam da je jako teško, ali ako u ovoj rundi ne ugledaš +, probaj u idučoj popiti klomifen, a onda "pamet na pašu." uopče nemoj misliti dali se primilo, dali se bude. jednostavno se isključi, ja sam tako napravila… prve 2 runde sam cijela bila u tome što mi tijelo govori, dali me boli kao pred mengu, dali ovo, dali ono… a u 3 rundi sam zaboravila i kad bi morala biti ovulacija i datum kad bi morala dobiti mengu, ništa nisam računala.
    i onda jednog jutra kad mi je "zasmrdjela kava" koju sam pila svako jutro kad sam došla na posao, bilo mi je čudno… taj dan nisam mogla spavati u noći, osječala sam se ko da imam valunge. vruče pa hladno… i onda sam ujutro rekla dragom: "e pa da vidimo što veli štapić za trudnoću" i bio je +
    više rezultata bude kad ti tijelo nebude napeto s tim šta bude… pusti nek ide kako treba, nemoj biti pod stresom! ja sam skužila da je to kod mene bilo jako važno, pa mislim i da je kod svih ostalih… jer to iščekivanje + je čisti stres za tijelo…

tina i ja sam takva put sam na klomifenu samo gledam da se desaje  pratim plodne dane kad ce sta ce sumnjam da cu i uspjet veliki pritisak imam nemogu da se opustim

• sudy

Prijavi adminu

dixi

mozda ti je bila kasnije ovulacije  pa prerano za test znaju nekad i doktori pogrijesit.

Tyna24

Prijavi adminu

suada.trumic.3

tina i ja sam takva put sam na klomifenu samo gledam da se desaje  pratim plodne dane kad ce sta ce sumnjam da cu i uspjet veliki pritisak imam nemogu da se opustim

e baš to, stvarno se i ti probaj jedan mjesec isključiti! nemoj ništa pratiti
    znam da je teško ali nije nemoguče (ja sam primjer)

• dixi

Prijavi adminu

Ja si svaki put kažem e neću razmišljati baš me briga ali klinac opet ja razmišljam kad su plodni dani kad trebam dobiti itd. A valjda ću se i ja riješiti tog stresa jer stvarno nije dobro! Hvala vam na lijepim riječima puno znači

dixi

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.