Nije mi rekla zbog čega radim pauzu,rekla je da se može piti 6 ciklusa ali svaki drugi mj.Nisam ni pitala zašto tako.Nije mi taj put ni predložila briseve da daje muž.A što je ureoplasma?Čula sam ali ne znam šta je.Nisam ni ja imala iscjedak kao inače,moguće da je tako zbog klomifena
Evo mene 2. dan na klomifenu...a raspoloženje...
Hvala Bogu pa se pije samo 5 dana..Jučer sam bila toliko nervozna, bez razloga suze..Samo mahni prstom i ja mogu plakati
Al' ne dam se, borim se sama sa sobom..Željezo i feritin mi loši pa sam se sad i time pozabavila...tražila neke sokove.
Za taj iscjedak ne znam..Moji ciklusi su neredovni pa nikako i ne mogu ništa upratiti. Pomalo osjetim bockanje u desnom jajniku.
Ureoplasma je bakterija..Može izazvati spontani, al' i sprječavati trudnoću. U svakom slučaju, dobro je rješiti se toga...jer nije bezopasna. Nismo imali nikakve simptome, da je imamo. Čak i papa test meni bio uredan. Pisalo mi samo, manja upala - nije potrebno liječenje. Dr mi objasnila za tu manju upalu...kao to je normalno stanje..zbog takve građe našeg organizama..
Klomifen se može koristiti od 3 do 6 mj, ovisno kako koji dr odredi. Nisam prije čula da preskaču po jedan ciklus, al' svatko ima svoju metodu.
Prije klomifena je dobro odraditi i hsg - provjeriti jesu li jajovodi prohodni. Jer, ako je u njima problem, onda uzalud klomifen.
Nije mi rekla zbog čega radim pauzu,rekla je da se može piti 6 ciklusa ali svaki drugi mj.Nisam ni pitala zašto tako.Nije mi taj put ni predložila briseve da daje muž.A što je ureoplasma?Čula sam ali ne znam šta je.Nisam ni ja imala iscjedak kao inače,moguće da je tako zbog klomifena
ja nisam pila svaki drugi mjesec nego svaki mjesec... mislim da ti je to bezveze... zbog čega raditi pauzu mjesec dana? hmmm... gluposti
može se piti 3 ciklusa i to svaki mjesec

dixi
Nona1, nisam znala da se nuspojave tako brzo mogu javiti. Ja sam od jucer na Klomifenu, doduse popila sam ga navecer, ali za sad je sve normalno. Nadam se da ce tako i ostati.
MalaKoza ma bez brige, svi mi različito reagiramo..Ja budem nekako preosjetljiva. Još na to, muž me naljutio (hm, baš me teško i naljutit ovih dana )...Al' jutros je bolje!
A ovo za željezo, feritin..nije mi to zbog klomifena..već sad sam vadila nalaze za kontrolu, za štitnjaču..
I ja sam od jučer..samo ja pijem izjutra jer mi pred spavanje ne paše...U pon mi je prva folikulometrija, 9. dc..Dr je mislila na 8.dc al' kako pada na nedjelju, onda prebacila na 9. dc..Pa za dalje, vidjet ćemo kako će ići..
Nona1, nisam znala da se nuspojave tako brzo mogu javiti. Ja sam od jucer na Klomifenu, doduse popila sam ga navecer, ali za sad je sve normalno. Nadam se da ce tako i ostati.
Ma ja sam imala valove vrucine nervozu i posle koristenja dva dana me bolilo ispod stomaka i posle ok ali ja sam imala susni ciklus nikad mi se ne trazi tesko navlazim itd.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji