Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dixi
    10. Rujan 2015. 19:36

Nije mi rekla zbog čega radim pauzu,rekla je da se može piti 6 ciklusa ali svaki drugi mj.Nisam ni pitala zašto tako.Nije mi taj put ni predložila briseve da daje muž.A što je ureoplasma?Čula sam ali ne znam šta je.Nisam ni ja imala iscjedak kao inače,moguće da je tako zbog klomifena

dixi

MalaKoza
    11. Rujan 2015. 09:08

Nona1, nisam znala da se nuspojave tako brzo mogu javiti. Ja sam od jucer na Klomifenu, doduse popila sam ga navecer, ali za sad je sve normalno. Nadam se da ce tako i ostati.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.