Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja873

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

SAD vidim da sam krivo napisala. 
    Idem na folikolumetriju...
     Ugl javim kak je prošlo :)

katerina

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Ja pijem duphastone prvi put, gin. mi je rekla da je on čuvar trudnoće ako do nje dođe i da ga pijem sve dok mi eventualno menstruacija ne dođe.Meni su ciklusi prirodno uvijek redoviti 28-29 dana. Ja sam bila na folikulometriji i točno znam kad mi je ovulacija bila, a koliko znam menzis dođe 14 dana nakon ovulacije,a meni je to prošlo...prestala sam piti danas duphastone jer je test negativan, a kako mi ga je dala zbog trudnoće smatram da ga onda nema smisla piti. 
    U svakom slucaju potpuno sam zbunjena i sve mi se više čini da ću promijeniti ginekologa.
    Cure hvala na podrsci i odgovorima!
    Maja87 sretno na folikulometriji, javljaj situaciju!

• bubamarac2

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Maja87 sretnoooo. 

• maja873

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

A SAD neznam zašto ti rekla da pijes dok ne dobiješ. 
    Možda je kod tebe drukčije. 
    On se inače pije 10 dana. I prestane i kad prestane onda trebaš dobiti. 
    Ja uvijek tak. I SAD sam ga pila sa klomifenom. Ali pijem 10 dana. 
    Možda zato kaj ja nemam redovite menstruacije pa mi on potakne. 
    najbolje da pitaš ginekologicu. 
    Ili napravi ponovo test :) 
    sretno i javi kak je prošlo!

Gogach

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Katerina dobro ti je gin rekla. Duphaston je hormon progesteron. Njega tijelo inače proizvodi poslije ovulacije. I ako si trudna, ne škodi, već pomaže. Njega dobivaju i cure koje nemaju redovitu M. Samo one prestanu piti, dok ti, pošto bas radite na bebi, ne prestajes piti dok ti prirodno ne dođe M. Meni isto odgodi dan ili dva. Prestaneš ga piti samo ako si 100% sigurna da nisi trudna, no ne brini, ako i jesi A prestaneš, nije problem. Samo nastaviš. 
    Tako da tvoja gin ipak zna što radi.

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

katerina

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

maja87 i gogach hvala puno na odgovorima!!
    a ponovila sam test i opet je negativan...ne vjerujem da je pogriješio nakon 3. dana izostanka menstruacije. Sad jedva čekam da mi dođe i prođe, kako bi  započela s daljnjim pretragama.
    Još jednom hvala cure! :-*

• nikolinaaa1

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

bubamarac, dobro nam došla! Želim ti sve najbolje i da što prije prijeđeš na neki drugi forum :)katerina, probaj napraviti test za još koji dan. Test može biti i lažno negativan. Nadam se da će sljedeći pokazati + velik kao kuća <3

• tajma22

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

bok cure nova sam ovdje... evo da vam opisem svoj problem ako sam na pravoj temi.. ja i M.M pokusavamo ostat trudni vec god dana ja sve ok.M.M oligoasthenozzospermija ..dr.nam je preporucio inseminaciju..meni je dao folacin da pijem 3 mj.. i klomifen od 3 dana menzisa pa onda ide na iui jeli neko ima slican problem..jeli moze uspjet iui sa ovom dijagnozom.. pisite....... help meeee..............m treba doci 19.05..

• nikolinaaa1

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

tajma22 dobro nam došla! Na žalost ne znam ništa o toj dijagnozi ali ima ovdje još cura i nadam se da ćeš dobiti sve odgovore. Želim Vam svu sreću i strpljenje jer gotovo svi problemi imaju rješenje samo treba čekati!

• tajma22

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

i ja se nadam nikolina da ce se barem neko od cura sa istom ili slicnom dijagnozom javiti jer vise neznamo sta da radimo...zbunjeni smo i jadni... jednan tim dr.kaze jedno drugi tim..drugo..tako da smo zbunjeni totalno dali ici na iui ili odmah na ivf godinu dana samo nalazi pretrage..M.Mpio fertil plus nikakvog pomaka svi nalazi mu uredu sem  fsh koji je malo povisen i spermogram oligo....stojimo 9 mj na mjestu... malo mu se popravilo poslije fertil plus poceo jesti med sa sjemenkama i malo mu se popravilo stanje al nista konkretno...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.