Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikolinaaa1
    01. Svibanj 2015. 12:27

Puno ti hvala Tyna24, ja ću znati za 3 dana jel uspjelo ovaj put :/

• Silvach
    04. Svibanj 2015. 14:05

Ej zenske....
    Evo da se ja javim...ja predveče idem na folikulometriju da vidim jel O bila..po trakicama valjda je i to na 18dc(čet) ali imam neke čudne bolove u jajnicima i ko balon se osjećam pa mi reko da dođem da pogledamo šta se zbiva...
    Očito je zaista točno da još dva tri mj nakon prestanka uzimanja Klomifena jajnici su stimulirani i proizvode folikule(prošli mj sam bila na kolomifenu)..
    nikolinaaa1- ima li novosti??
    Gogach- tebi jajnici reagiraju na 1tbl klomifena? to je fakat odlično? na koji dan imaš O?

• Silvach
    04. Svibanj 2015. 19:49

Gogach- možda i buuuuude ... strah men nadati se....taj minus na testu mi dođe kao sol na ranu..

Baš sam se vratila od doktora,trake za ovulaciju su fakat točne-ispalo da O bila u čet i pukla su mi oba folikula (a ja u petak sa mužem izašla vani,plesala,skakala al i malo popil..jao jao..) što mi je šok jer kako su stali rast dr nije očekivao da će tako zavrsit..endometrij super oko 13mm...
    I ništa,sada čekat,pit progesteron pa šta bude..

• nikolinaaa1
    05. Svibanj 2015. 13:57

Drage, moje samo da Vam javim da sam sinoć dobila vješticu :(. Ici cu slj tjedan kod ginekolaga pa Vam  javim što i kako dalje :). Barem mi je drago jer sam dobila bez ikakvih tableta, tuga radi neuspjeha ali bojim se onog drilinga tako da se drzim za slamčice i idemo dalje . Nadam se insiminaciji. Jel zna tko koliko se čeka? 

katerina
    05. Svibanj 2015. 15:38

Draga nikolinaaa1 jako mi je žao! al imaj strpljenja doći će beba! Ja trebam dobiti u četvrtak i nekako imam osjećaj da i hoću,ne vjerujem da sam trudna...a ako nisam idem na pretragu prohodnosti i posli na inseminaciju...čula sam dosta pozitivno o insemimaciju,možda nam to pomogne! 
    nikolinaaa samo hrabro naprijed,to je samo jedna izgubljena bitka al naposljetku ćemo doći do cilja prije il kasnije!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.