Tajma22 odgovorila sam ti na temu podpomognuta.
Ne očajavate! Ima i puno gorih slučajeva koji su pozitivno završili, samo treba vremena. I to nam je nekad najgori neprijatelj. Danas je svaki 6 par neplodan, tj ima nekakav problem. Ali isto tako postoje i rješenja. Samo ne očekuj odmah rezultate, jer prevelika očekivanja te mogu više povrijediti ako ne uspije iz prve. Samo polako i doći ćete sigurno do cilja! Da tm ima samo 1 spermij, on bi bio dovoljan da se jajna stanica oplodi, a vi ih imate puno više od toga. Tu smo da zajedno prođemo kroz ove situacije :)
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Drage moje,čitam ja vas al od posla i ludila nikako sjest i malo vam se javit...
Vidim ima novih cura i svima želim da što prije ostvare i vide taj željeni +
Samo cure,naoruzajte se strpljenjem-mi vec više od dvije i pol god radimo na drugom djetetu (dijagnoza:sekundarni sterilitet)..
Ugl,danas mi je 30 dc,pošto je O bila na 18dc očekujem stvari kroz 2 dana,test radila jučer i negativan (a po doktoru savršen ciklus sa dva pukla folikula..)
A uz sve,mi reko kako bil bilo pametno ponovit OPET hssg jer možda neka kap krvi od kiretaze dospjela u jajovod il priraslica pa zacepljen( meni samo ovulira desni jajnik-a desni jajovod bio malo zacepljen na prvom hssg-u)..Eto,malo me tuga lovi al idemo dalje...
Nove curke dobro došle
Želim vam da brzo ugledate plusic!Silvach možda još postoji mogućnost da si trudna, držim ti fige. Evo ja bila jučer na folikulometriji imam po dva folikula na oba jajnika. Super reagiram j rekla posto sam prošli mjesec imala samo jedan. Sutra idem ponovo da vidimo.
Im pitanje. Rekla mi da oni pucaju na 25mm. A kaj ako jedan dode na 25mm prije drugog, onda drugi ne puca ili? Zaboravila sam je pitati. Jer jedan mi ima 21mm a drugi 19mm. Hvala
Nikolinaaa1 hvala na dobrodošlici i lijepim željama i ja tebi želim isto, kao i svim ostalim curama na forumu.Tajma22 MM ima dijagnozu Asthenozoospermia (moja gin. kaže da to nije tako strašno, al mu je ipak dala da pije Fertil plus). Isto tako kaže da pod hitno mora prestati pušiti jer to jako utječe na pokretljivost spermija, ali isto tako prestanak pušenja jako brzo može popraviti sliku spermiograma.
Ja se ne želim oko toga previše uzrujavati jer mislim da se, uz malo zdravijeg i discipliniranijeg tempa života, tu puno može napraviti. Inače, ja sam prije par dana završila 1. kuru klomifena, ovaj tjedan akcija, a 21.5. sam na praćenju ovulacije. Držite mi fige da ima nekog pomaka.
Ja za sada nemam nikakve nuspojave, jedino mogu reći da osjećam ponekad jajnike, probadaju. Nadam se da je to dobar znak.
Držite se curke.I za kraj pitanjce jedno smiješno: Jel držite vi nožice u zraku i jastuk pod guzom nakon odnosa?
Meni jednom endokrinolog reko da treba...pola sata, cca.
Šta vi kažete?
Silvach postoji mogućnost da si prerano napravila test. Napravi ga za da dana ponovo. Idealno je kad možeš pričekati 14 dana od O. A i tada sa prvim jutarnjim urinom.
Maja87 i tu nema pravila. To su sve okvirne brojke. Mojoj kolegici pucaju već na 17mm, meni na 20+. Mogu puknuti oba, a i ne moraju istovremeno.
Bubamarac palac gore za noge u zraku! :) :)
Bolovi i ili probadanje je kod mene uvijek dobar znak da klomifen radi svoj posao :) Sretno vam!
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Pozz cure,evo da vam malo pišem...vjestica je stigla po simptomima sam znala da trudnoće ni u ovom "savrsenom" ciklusu nema...
U pon zovem ginekologicu koja mi je radila UZV HSG prošle god da se naručin na ponovnu pretragu-iskreno zaista se nadam da je opet neka priraslica u pitanju jer ako nije,ako je jajovod prohodan e tek onda ce moja psiha poludit...
Drzim fige svima,maja87 zelim ti da oba folikulića puknu i da nam javiš happy vijest...ostale curke samo hrabro i idemo po plusić..
Hvala vam curke Ali imam SAD još jedno pitanjce. Čitam malo po forumima i malo sam se zabrinula.
Znači, meni doktorica propisala i dupaston zbog neredovitih menstroacija i pijem ih od15-25dc. Ali meni je ovulacija bila poslije 15-tog dana. Dali sam trebala početi piti duphaston poslije ovulacije a ne prije? Ima ko iskustva s tim. SAD se malo brinem. A baš mi bio dobar ciklus
Sortiraj odgovore
Najstariji