Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    08. Studeni 2015. 22:30

Mary, hvala ti!! Ali slabo mi dodje kad se sjetim da se mora jos najmanje ovoliko patiti ako jesu kolike i ako prodju do treceg mjeseca. I upravo to sto kazes, ne mogu s njim ni van jer me strah njegovog vristanja.

Luki, nisu nas slali iako smo pitali za mogucnost alergije. Rekli su da malac dobro napreduje, dobro jede, ima urednu stolicu i nema nikakvih indikacija za alergiju.

renata6
    09. Studeni 2015. 06:56

Alergija na mlijeko odnosno na proteine i kravljeg mlijeka najćešće se manifestira na kožu tipa alergije, ekcema i slično, mi smo testirani na Šalati al to će pedijatar tek testirati ako je neko kožno oboljenje, teško da će napisati uputnicu ako beba ima problema s probavom, pogotovo ako su grčevi.  
    Naanaa jel možda problem u boćici ili položaju u kojem papa, jer isto kao i kod dojenih ako se naguta zraka taj zrak užasno mući u crijevima, dal ti dobro prime boćicu, jel baš vuće onako ili ju cucla, znam da njima isto tako brzo ide, možda da to pokušaš promijeniti, jel papa na povišenome, jel podrigne nakon?

plavojka
    09. Studeni 2015. 07:23

Cure, hvala vam, malo ste me umirile.. Danas prvi dan ostajemo cijelo dan sami, pa cemo vidjeti kako nam
    Ide.. 

E da, jel vi i dalje peglate bebin ves? Ja imam susilicu i ves mi uopce ne bude zguzvan..  Znam da bi ga trebali peglati zbog bakterija, ali pitam se kaj i njih ne ubije susilica? Ves bude vreli kad ga vadim..

Naanaa2 drzi se! Ti sigurno radis najbolje za svoju bebicu i najbolja si miguca mama! Ni jedna druga ne bi bila bolja tvom zlatu!! Nadam se da ce vas ove muke skoro proci!

Sanjarica
    09. Studeni 2015. 07:26

Ja niti ne peglam ves...takoder prodem sve kroz susilicu i roba uopce ne bude zguzvana pa mi se neda gubit vrijeme na peglanje... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.