Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    09. Studeni 2015. 17:37

Mame, koje imaju iskustva sa biogaia kapima pliz help; kada dati bebi kapljice? Ja joj ih dajem svaku vecer prije "zadnjeg" podoja, sada citam da se trebaju davat ujutro, ne znam, nema detaljnih uputa.

Igorovabebica
    09. Studeni 2015. 20:15

Lela 29, mi smo mu Biogaia kapi davali pola sata prije vremena kada bi mu obično svakog dana počinjali grčevi...a to je bilo oko 10 ujutro...

Fluffy2
    09. Studeni 2015. 21:16

Postoji "obican" Novalac i Novalac CC?

Kako bebi ugurat cijelu bradavicu u usta, moj bebac se ponasa kao usisavac i samo malo otvori usta i usisa sisu. Naravno pocelo je bolit uzasno skoro se ne rasplacem kad ga dojim. Kad zijeva i place otvara usta kao veliki a kad treba zgrabit sisu nema sanse! Opet smo u skoku tako da iman laganr traume kad pita jest.

Naanaa ne znam kako pomoc, drzi se, nadam se da ce se stanje ubrzo smirit!

Fluffy

Mary36
    09. Studeni 2015. 22:52

Prstom ga podragaj po obraščiću, bebe na to refleksno otvore široko usta. Neka ti bude  blizu i ispred dojke kad to napraviš i zatim mu drugom rukom približi brzim pokretom glavicu na bradavicu. Nemoj dojku približavati bebi nego bebinu glavicu dojci. Cijela bradavica bi trebala biti bebici u ustima da pravilno može vući. Sretno!

Mary36
    10. Studeni 2015. 10:46

Ja sam dobila ovakav savjet od patronažne i držala sam ga se i sve je super profunkcioniralo: ako te boli više od minute dok beba siše (min možeš osjetiti laganu bol, više neugodu, jer je bradavica još nenavikla na dojenje) onda je položaj na dojci krivi i skinuti bebu s cice i probati opet sve dok ne boli!

kris555
    10. Studeni 2015. 10:46

E pitanjce za mame koje su nedavno rodile, jel vam sjela jednokratna naknada i jeste dobile rijesenje za porodiljnu naknadu?

• Mincy
    10. Studeni 2015. 11:54

Da li je normalno da se bebi čuju crijeva :)

Bumbo0809
    10. Studeni 2015. 12:58

Mincy mislim da je ;)

Cure mislite li da je moguce da beba ima 2 skoka u razmaku od tjedan dana? Znaci,prosli tjedan je imao 8 tjedana i 3 dana se bas ponasao karatkeristicno za skok.. E sad vec 3. Dan i noc za redom je takodjer takav. Samo sto je ovaj put histericni plac izrazajniji. Nikakooo ga umirit pogotovo popodne i navecer. Opet smo ga stavili u auto i vozili sat vremena-jedino tad nije plakao.  Nocu se budio svako 1,30-2h a inace mu 1.san traje 5h (jednom je spavao u komadu 6h,a jednom 7h- juhuuu :D tad sam se i ja napokoon uspila malo naspavat)

Cvarak
    10. Studeni 2015. 13:07

Bumbo moja je tak nervozna isto popodne tj ujutro pa navecer!!  Il bi cicala i jedino sa sisom zaspala nista dr ne pomaze!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.