Cure, jel necija bebica ima mjehuric na usnici od cicanja?
Mi ga imamo i bas mi je to cudno
Evo vec neznam kojintjedan bude razdrazljiva ujutro i jedva na meni zaspe cin je stavim u krevetic budna :// nekuzim i ako Ostane spavat spava svega pol h 45 min!!
Mogucio ju jwr sad podriganac i opet je na meni sad cemo vidjeti koliko ce spavati kad zaspe i kad ju spistim!! Da ima i moja na usnici navodno je to zulj od sisanja!! Pa joj bude ko kozica koja otpadne!!
I meni je takoder bed dojit u javnosti... Neznam nekako mi je to preintimno i bas to sta kazes oliva..kad nam dodu gosti a ja moram u meduvremenu dojit povucemo se u drugu sobu...
Nego koliko vremena vasi bebaci jedu/cicaju? Moja zadnjih par dana bude na sisi svega 10 min...i onda je ispljune i nece vise nikako...pa uopce neznam jel dode do masnog dijela? I jeli joj dovoljno..? Ocito je ,cim poslije bude zadovoljna, pelene lijepo puni po par puta dnevno...ali mi nekako to cudno i prekratko traje...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moj bebi jede krace nego inace, prije je jeo po pola sata a sad je to negdje 15-20 min, ovisi nekad i krace bude..
Ja ne znam jel smo mi u skoku il bebija nekaj boli ali sinoc i danas jaaaako nervozan, imam osjecaj da slabo cicka, stalno place, jutros je plakao valjda sat vremena i neutjesno. Mislim da nisu grcevi ali ne znam kak mu pomoc il skuzit kaj ga muci..
Ma ja sam doila u javnosti inuopce mi nije bed kad mi dijete place neutjesno na klupu izvadim sisu malo pokrijem tetrom i nek papa,ma kak dr mogu jest peciva ili bebe bocice e tako moje dijete moZe jest svoju htanu-sisu!! Ma boli me briga i da ispadne i da se vidi, to je cisto normalno i nesto lijepo :))) nebojte se i ne srami te se,mislite na svoje dijete a ne na druge!!
Nasla sam nesto zanimljivo pa si procitaj te; http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=38&t=13080
Sortiraj odgovore
Najstariji