Dakle, isti bebachi, iste mame.... druga adresa.
Otvaram temu da se mame iz podforuma Trudnoća mogu naći i u podforumu Bebe (čime ni u kojem slučaju ne umanjujemo važnost pojedinih tema niti ne znači da nećemo pitati za savjet druge mame). S obzirom da već znamo kako dišemo, da imamo novi prostor za nove probleme, veselja i sl.
Ja sam imala čast među prvima donijeti na svijet svoju malu Bubu. I jedva čekam da mi se pridruže i ostale pa da izmjenjujemo iskustva.
Tri, dva, jedan... rađaj!
Isto pratim :)
Ryanne nas dve smo bile tu negdje po terminu, na kraju ti uranila, a ja cu ocigledno prenjet - danas je termin, ali osim malih trudova, minimalno otvorena :)
Imam feeling da je noc s cetvrtka na petak taj trenutak no vidjet cemo. Citamo se :)
Sretno svima.
Da, Branchi, mi smo bile samo dan razlike po terminima, a ja vec imam princezu od skoro 3 tjedna koja mi upravo visi na sisi.
Bljubice, Renata, hvala vam.
Uskoro cemo i vas poceti gnjaviti sa pitanjima.
Drage mame jesenskih beba cijelu trudnocu sam vas pratila i s vama prolazila sve faze ali nikako da se priključim... ocito sam bila prelijena :-)
Ali eto, kako je moja mišica došla na svijet 7.9. odlučih da je krajnje vrijeme da se i ja ukljucim...
Želim vam svima lake i brze porode ( ako ništa barem ko moj) i do pozdrav od nas dvije :-*
TiHa15, cestitam i dobrodosla.
Drago mi je da ima netko tko je rodio otprilike kad i ja.
Jesu vas vec ulovili grcevi ko nas?
Hvala, hvala :) i mene raduje što imam terminušu
Iskreno, mislim da mi jos nismo u fazi grčeva ili ih bar ja nisam tako shvatila... po onome sto sam ja čitala to se manifestira kao ludo plakanje po par sati a mi zasad to nismo imali... zna bit jako nemirna neko vrijeme ali ja sam to pripisivala pupku koji je napokon nocas i otpao...
Mozda se varam, prvi put mama i hvatam konce pomalo, vidit cemo još...
Sortiraj odgovore
Najstariji