Aha bumbo tipfeler nije mija :))) hehhe al je zato bumbo hahah pravi moj buco bumbo je ;)))

E, a pazi sad glupog pitanja :)))
U kojim prilikama dajete bebi dudu? Ja uopce ne znam kad bi ju svom ponudila :)))) (nekad stvarno imam
Osjecaj da sam s marsa i da ne znam nis o bebama)
U kojim prilikama dajete bebi dudu? Ja uopce ne znam kad bi ju svom ponudila :)))) (nekad stvarno imam
Ma daj ma sve se mi tako ponekada osjecamo, nitko te ne nauci biti mama, sve sama ucis! Ja svojoj dam kad znam da je sita i presvucena i cendra bezveze, nezna ni ona sama zakaj! Nekad ju ne prihvati, radi face, pljucka ju van , ali nekada joj malo pridrzim i ona ju potegne i stvorim si pol sata -sat za sebe!

Plavojka, nemam pojima od kuda pitanje, ali ja svome dam dudu (i budi bez brige, potpuno te kužim kako se osjecaš, imam isti feeling, ali znaš kaj?! sve to dođe tako spontano, skužiš se sa svojom bebom)
1. Kada se unervozi prije klope, pa dok pripremim flašicu

Ja zasad doma nisam davala dudu, ali dam je vani ako bude malo placljiv (a isto je bas jeo dugo doma, presvucen je...) i to ga ununa pa zaspi ili i dalje zuji ali mu pase cuclanje :)

Da da Cvarak, Oliva je u pravu ja se odmah "ponadala" hahaha
Cure koje doje, svrbe li vas bradavice i dojke? Mene su zadnja 2 dana dosta :S i ne pada mi na pamet sto bi ti moglo biti. Okej razumijem ono peckanje itd kad mlijeko dolazi,al bas svrbez hmmm

Mene zna ko svrbit i bradavica i cicka nekad...a vj je to normalno ;€) bumbo ma nema veze radi imena aj bar imate isti nadimak ;))

Da i mene svrbe bradavice pogotovo ali i cijela prsa ponekad...vjerujem da je to normalno...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jao..mene nekad tako svrbe da se baš iščešem..sve se zacrveni :D mama mi kaže- to znači da imaš mlijeka..pa eto neki staronarodni razlog :D
E ne znam jeste pričale o tome,ali baš me zanima jel koja od vas već dojila vani? Kakva su vaša iskustva? Čitala sam temu dojenje u javnosti i većina je za to i to mi je ok..al meni baš nekako neugodno..uopće ne mogu zamislit da sjedam negdje vani i vadim sisu..pa i ako sam pokrivena maramom..čak i kod sebe doma uvijek idem u sobu ako imamo muške goste..a kad su cure onda se skroz pokrijem da ne bi šta ispalo :D baš mi to nekako intimno.. sljedeći tjedan idemo u lesninu u veliku nabavku za stan i već sam razmišljala kako ću u auto trčat dojit baš sam neka nepopravljiva sramežljivica

Da li ima ičije dijete koje neće da spava po noći, luda sam već od stenjanja, plača,grčenja :( malo bi sisao pa povuče dva puta pa više neće, izbaci ju van, pa opet bi, i tako stalno :(
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji