E, a pazi sad glupog pitanja :)))
U kojim prilikama dajete bebi dudu? Ja uopce ne znam kad bi ju svom ponudila :)))) (nekad stvarno imam
Osjecaj da sam s marsa i da ne znam nis o bebama)
Ja zasad doma nisam davala dudu, ali dam je vani ako bude malo placljiv (a isto je bas jeo dugo doma, presvucen je...) i to ga ununa pa zaspi ili i dalje zuji ali mu pase cuclanje :)
Da da Cvarak, Oliva je u pravu ja se odmah "ponadala" hahaha
Cure koje doje, svrbe li vas bradavice i dojke? Mene su zadnja 2 dana dosta :S i ne pada mi na pamet sto bi ti moglo biti. Okej razumijem ono peckanje itd kad mlijeko dolazi,al bas svrbez hmmm
Mene zna ko svrbit i bradavica i cicka nekad...a vj je to normalno ;€) bumbo ma nema veze radi imena aj bar imate isti nadimak ;))
Da i mene svrbe bradavice pogotovo ali i cijela prsa ponekad...vjerujem da je to normalno...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jao..mene nekad tako svrbe da se baš iščešem..sve se zacrveni :D mama mi kaže- to znači da imaš mlijeka..pa eto neki staronarodni razlog :D
E ne znam jeste pričale o tome,ali baš me zanima jel koja od vas već dojila vani? Kakva su vaša iskustva? Čitala sam temu dojenje u javnosti i većina je za to i to mi je ok..al meni baš nekako neugodno..uopće ne mogu zamislit da sjedam negdje vani i vadim sisu..pa i ako sam pokrivena maramom..čak i kod sebe doma uvijek idem u sobu ako imamo muške goste..a kad su cure onda se skroz pokrijem da ne bi šta ispalo :D baš mi to nekako intimno.. sljedeći tjedan idemo u lesninu u veliku nabavku za stan i već sam razmišljala kako ću u auto trčat dojit baš sam neka nepopravljiva sramežljivica
Da li ima ičije dijete koje neće da spava po noći, luda sam već od stenjanja, plača,grčenja :( malo bi sisao pa povuče dva puta pa više neće, izbaci ju van, pa opet bi, i tako stalno :(
Oliva ja sam.isto razmisljala o tome i nekako mi je preeeeeneugodno :-/ mislim sa cu uvijek trcat u auto (iako ne vozim :P al uvijek cu valjda s nekim bit ko vozi)
Ivona,a koliko bebac ima? Mozda je skok u razvoju.. Tako se inace ponasaju kad nacicavaju mlijeko
Sortiraj odgovore
Najstariji