Bumbo moja je tak nervozna isto popodne tj ujutro pa navecer!! Il bi cicala i jedino sa sisom zaspala nista dr ne pomaze!

Cvarak, njega ni sisanje ne mozr smirit :( najprije ga moram nekako umirit pa mu tek onda mogu ponuditi cicu..inace je samo gura od sebe i cini mi se jos histericnije place :/
Upravo smo sad imali tu fazu..ne znam kako sam ga uspila umirit da cica i evo je zaspao na cici. Sad koliko ce dugo hmmm

Meni jednokratna naknada takoder jos nije sjela a to rjesenje za porodiljni nisam ni znala za to?! Ja sam porodiljni otvorila 45 dana prije termina...iako sam nakraju prenijela 7 dana...ima to kakve veze?

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Prijavljujem dojenje vani :) jan je tolko jadan plakao da sam sjela na klupicu uz nasip, pokrila se tetrom i ajmo. I sad on zadovoljno cori...mislila sam da ce mi biti bed, ali nista.
Mislim da nam doma treba doci to rijesenje nakon sto ono prijavimo bebicu na zdrastveno i to, ali ne znam nakon koliko
Prijavljujem dojenje vani :) jan je tolko jadan plakao da sam sjela na klupicu uz nasip, pokrila se tetrom i ajmo. I sad on zadovoljno cori…mislila sam da ce mi biti bed, ali nista.
Mislim da nam doma treba doci to rijesenje nakon sto ono prijavimo bebicu na zdrastveno i to, ali ne znam nakon koliko
Neki dan je meni bilo tako....histerican plac da je jadna jedva ulovila sisu ;)) ti nasi mali ciciljupci!!

Prijavljujem dojenje vani :) jan je tolko jadan plakao da sam sjela na klupicu uz nasip, pokrila se tetrom i ajmo. I sad on zadovoljno cori…mislila sam da ce mi biti bed, ali nista.
Odlično za dojenje Nadam se da ću se i ja ohrabrit..muž me bodri..
Da je danas u šetnji ogladnila mislim da bi je hranila na klupici uz njegovu asistenciju

Branchi, na nasipu? Koji dio? Mi šećemo na nasipu kod Cvjetnog naselja, od mosta do mosta. Sa kolicima uđem kod "kockice" (ministarstva), pa krenem desno prema Savskom mostu...onda se okrenem pa odemo do drugog mosta, prema Savici, pa nazad do kockice. Ako si i ti u tom nekom điru, javi mi se ako si za zajedničku šetnju. Naravno to vrijedi i za sve ostale mamice koje su na tom potezu (i naravno, ako bude još lijepog vremena).
E da, uz nas šeće i moj mali psić Magi.
BTW, danas smo bili prvi puta kod pedijatrice. Pucam od ponosa. Bono je narasao 8 cm !!! Niti ja nisam mogla vjerovati kada ga je sestra mjerila, rodio se sa 48, a sada ima 56. Težak je sada 4160 (dobio je ukupno 1 kg otkako je izašao iz bolnice tj. 820 g otkako se rodio). Glavica veća za 2 cm.
Jučer mu nisam mogla obući jedne hlačice , a kapice mu već par dana ne mogu staviti na glavu. Premale su.

Ja sam dobila rješenje za jednokratnu naknadu,ali mi je još nisu isplatili..rješenje sam dobila prije možda 2 tjedna (rodila sam 23.9..muž je sve riješio u prvih par tjedana..) i to su ga morali na ruke isporučiti,a kako nas nije bilo doma,ostavili su onaj žuti papirić da u poštu dođemo po to.. rješenje za porodiljni nisam dobila,ali mi uredno uplaćuju..nemam pojma kad bi to trebalo..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji