Naanaa moj bebac jede svakih sat i pol-dva, neki bebaci tak cesto jedu i kad budu malo veci i isto sam i umorna i neispavana i ljubomorna kad cujem da neciji bebac spava tak po 4-5 sati, al jednostavno moj bebac mora papat cesce i to je tak.. Nema grceve ali vjerujem da ti je grozno i da ne znas vise sto napravit, svi kazu da budes sto smirenija a to je stvarno tesko.. Ako ti ima tko pomoci s bebicom nek ti pomogne pozovi frendicu il nekog da ga malo netko drugi nosi il pripazi da se malo maknes i da ti olaksa..
slažem se sa kris555 svakako probaj malo solo razbistrit misli, drugačije mu budeš pristupila i on bude to osjetio.. jeste probali samo vodu mu dati
url=https://lilypie.com]
Cula sam neznam jel to istinada su djevocice na pocetku placljivije i razdrazljivihe!! Curke koje pisete da nemoze zaspat place stalno jel imate curice il decke?! Ja imam curku i isto je tako a sve oko mene imaju decke i puno su smireniji...nemam pojma! Moja zeli samo na meni odspavat popodne u zadnje vrijeme...cim ju spustim plac neko meskoljenje grcenje :///
Cure, nama pomaze ova masaza https://m.youtube.com/watch?v=ybsEHrJxTaA# pa probajte!
Ashley hvala ti! Ne ide nam lose danas, i bas smo uzivali u setanju!
Daj mi reci za taj baby sign language, kako ga ucite? Ja inace znam hrvatski znakovni jezik, ali s ovim nemam iskustva ni informacija, s voljela bi probati!
Naanaa slusaj intuiciju, ako mislis da trebas, idi pedijatru! Barem ces biti mirnija!
I stvarno, okruzi se s ljudima koji te razumiju i podrzavaju, i koji su spremni priskociti u pomoc!
Cvarak i moj bebi ima dana kad nece spavat neg samo na meni a danas recimo bez beda spava lijepo nakon kaj se napapa, vjerojatno i oni imaju dana kad zele vise paznje i mazenja s mamama :))
Bas ko sto Ashley kaze relax, ja sam danas nakon dugooo vremena cijeli dan smirena i lakse nam je, jednostavno je nekak to doslo al tu i tamo odem k mami il ju pozovem da dodje k meni da ga malo pripazi ako nebi htio spavat i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji