Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mincy
    29. Svibanj 2016. 22:30

Evo i ja sam bacila pogled ;)

jahanara
    30. Svibanj 2016. 10:24

Hahahha nisam jos popustila, al bas mi falite 

Tak i moja, nece vocne a povrtne bas rado popapa. 
    Tata i cura su se super snasli, dream team.

Joj uzivajte u brckanju, mi jedva cekamo 8.mj da idemo na more.

Sova5
    30. Svibanj 2016. 14:38

Joj, mogu si mislit da ti fali druzenje!

Ukratko- bebice su masu aktivne. Pužu i demoliraju stanove  Svi papaju lijepo, neke mame su se vec i našle i podruzile. Aktivno je u svakom slučaju! 

Mi se isto brčkamo tek u kolovozu. Do onda mozda na balkonu u lavoru, hahahah 

Cvarak
    01. Lipanj 2016. 08:59

Ajde super da se tata snaso! A hoce pit na bocu?! Dajes ad ili se izdajas? Kakv ima raspored? Mi ujutro oko 9 voce pa cicka pa uglavnom tak oko 14 povrce ....

jahanara
    01. Lipanj 2016. 20:34

Pije na bocicu, dajem joj ad. u 6 joj dajem obicno cicati, oko 10 ad, 13h voce sa pahuljicama, 16h povrce i nekad umjesam u povrce bijelo meso, oko 19h ciki i 22h bocica.
    Kako ste vi cvarak? Kako kukici?

Cvarak
    04. Lipanj 2016. 12:37

O pa super vam ide! Al zadnjih par dana smo nest poremetili ritam nece bas papat kasice al ok aj bude opet pocela. Pa bolje su kukici idemo uskoro na kontrolu ...nosimo siroko po noci

Oliva4
    09. Lipanj 2016. 12:06

Evo kako smo neki dan pričali kad smo se našli da nitko ne gleda klokanicu, došla malo škicnut kad evo vas :D jahanara pozdrav i tebe smo spomenuli kako te nema. Ne želiš do kraja upotpuniti jesensku grupu :D
    Puse objema :* :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani