Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    07. Studeni 2015. 08:52

Da..istina..moja isto navečer dobije popizditis..a evo ni u jutro mi nije dala mira..spava joj se i neće ni u krevetu pored mene nego baš na meni..tako da ona sad fino krmi u krilu a ja ko zombi 
    ma mene duda spasi..princeza je po cijele dane na meni..tako spava uglavnom,a da joj još sisu svaki put dajem za umirenje kad nije gladna ne bi se nikad od kauča ustala :/ nije daje nešto oduševljena dudom,al dobijem pol sata ,sat kroz dan da neš napravim po kući   nekad kad zaspe tako,izbaci je sama iz usta..
    E cure da vas pitam jel se događa vašim bebicama da nekad izbljuckaju tek sat,sat i pol poslije hranjenja? Mojoj se to nekoliko puta dogodilo..a nemam pojma zbog čega je tako..

Cvarak
    07. Studeni 2015. 11:00

Oliva mija je znala zbljucnut nakon sat,sat i pol pogotovo po noci mada sam ju nosila i tapkala skoro 45min al eto!!! Neznam ni ja zasto je to tak vj joj se skupi zrak tek poslije pa bljucne!!

kris555
    07. Studeni 2015. 11:03

Zakaj se osjecate krivo ako im date dudu? Ja svojem dajem dudu skoro otpocetka i da mu ne dajem cijele dane bi sjedila na kaucu s cicom njemu u ustima, pa ne pada mi na pamet. Volim ja njega i sve to stoji al treba mi prostora i vremena za napravit nekaj, moj je lijepo prihvatio dudu, normalno neki put ju nece al za umirit ga super dodje :) imamo ih vec dosta.. I ni u jednom trenutku se ne osjecam lose zbog dude :)
    Oliva moj tak zna neki put, nekad odma poslije hranjenja a nekad prodje isto tak sat vremena pa bljucne..

Sanjarica
    07. Studeni 2015. 11:08

Renata utjesila si me... A i vi ostale cure...vidim da nas ima dosta sa istom situacijom...a ja mislila da je samo moja beba takva navecer... Hvala vam...sad nam samo zelim svima snage da izdrzimo... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Bumbo0809
    07. Studeni 2015. 11:41

Ja sam bas htjela pitati zasto se osjecate krivo ako im date dudu? :(
    Ja mu dajem otpocetka i svidja mu se..kad zaspe sam ju izbaci... Ja ne znam sto bih bez nje i kako bi ga umirila.. Cica bi onda stalnoooo morala biti vani :/ a glupo mi je davat mu papat ako je sit..svakako je preeehlapljiv i dosta pojede (jer svakii put nakon papanja pozamasno izbaci iz sebe)
    Cvarak tvoja cura i ja smo imenjakinje  (samo sam ja bez j)

Cvarak
    07. Studeni 2015. 11:46

Bumbo hmmm neznam... Ona nema u imenu j mozda si me zamjenila s nekim 😊

Cvarak
    07. Studeni 2015. 12:15

Od 11 se moja beba vec 4 puta budi stenje,pa ju dizem da podrigne nece...pa ocr malo cicat al na suho:)) i reko ajde da i ja probam dat varalicu al naravno moj cicoljubac pametan pa nece ://. Pa neznam sta ju muci nikako da utone u san!!

Cvarak
    07. Studeni 2015. 13:37

Aha bumbo tipfeler nije mija :))) hehhe al je zato bumbo hahah pravi moj buco bumbo je ;)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.