Sanjarica, i moj bebac je preko dana sve laganini inonda predvecer/navecer ni spavanje ni nista, samo cicanje i nervoza i dugo mu treba da zaspi....a ima nas jos takvih :) moraju i oni imat svoje zute minute pretpostavljam
Kris, nasi malci su vrsnjaci izgleda, u dan :)
Muza sam s takvim gustom docekala s posla. Imala sam toliko razumijevanja pa sam ga pustila da se presvuce prije nego sam mu predala maloga.
Nemojte me krivo shvatiti, volim sina vise od zivota, ali nakon 12 sati s njim, jos ovako nervoznim pocinjem pomalo gubiti razum. I treba mi bar 10 min solo pa makar sjedila i buljila u zid, al da znam da je to mojih 10 min.
I sad, kad je muz oko maloga ja skacem na svaki zvuk, ali u dvoje je puno puno lakse.
Sanjarice ista stvar i kod mene :/ cak zna ujutro isyo bit nervozna al nekako je uspavam!!! Pogotovo ako odemo u setnju!! Aj bar nisam jedina vec sam mislila da sako moja tako i da je to mozda zbog mene ili sta ja znam vise!!! Koji dtum je tvoja curica rodjena?!
Ja ju pokusavam umirit pjevajuci i grleci i lagano pocnem uspavljivat ako ne zeli sisu!! Pa se donekle smiri! Nedajem dudu mada sam dosla para puta u napast kad sam bila premorena da joj dam...ali sigurno joj jos necu ni davat,eventualno mozda joj probam kad smo u setnji ili negdje idemo samo malo da ju smiri...mada je nisam ni kupila ;)) tako da mozda joj ni nedam!!
Ivek, ja samo u setnji nekad dam - ne svaki put, a i onda kad dam nekad nece, a nekad oce. Nije turbo zainteresiran, no nekad ga ununa u setnji.
Doma sad ne dajemo, ununa se s cicom ili nekako drugacije
Evo bas sam vas htijela pitat za dudu... Naime ja sam je jucer maloj dala... Odahnula sam... Smirila se i zaspala... I nocas nakon hranjenja u nekom polu snu sam je stavila u krevetic i dala joj dudu...i odmah je zaspala... Sad se osjecam nekako krivo... Mada cim je zaspala sam joj je izvadila...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji