Mi smo prvi puta izasli u setnju sa tocno 10 dana...jedva sam cekala da malo idemo na zrak... Mala je spavala svih sat vremena koliko smo bile vani... I od onda smo skoro svaki dan vani...po sat-dva minimalno.. Mislim da im svjez zrak nemoze nastetit i nisam slusala sve ove oko mene koji su mi govorili da pricekam da mala napuni mjesec dana minimalno...
Nego moja mala svaku vecer postane druga beba...hehe... preko dana je sve super, spava po dva sata pa je sat-dva budna, legenem je u kauc ona gleda i ne place...malo se mazimo, pricamo... Ma sve super... I onda dode 8-9 navecer okupam je, ona jede,pa se unervozi,svada sa cicom, pusta je pa je opet hvata(sva nervozna) dizem je da podrigne pa bljucne ponekad cak i dosta...i tako u krug sve do nekih pol noci...kad konacno zaspi... Cudno mi je da se tako ponasa samo navecer a preko dana i noci normalno jede i spava bez bljucanja i bez nervoze... Mislim da nisu grcici jer si ne grci nogice i nema one nagle ispade placa kao kad smo imali grceve prije 2 tjedna... Neznam vise sta da mislim jer iskreno svaku vecer od 8 do pol noci imam osjecaj da neznam sta cu sa sobom jer joj nikako nemogu udovoljit...
Izvinjavam se na duzem postu...
Saljem vam puse i eto idem pod tus na brzinu dok ne pocne mala sa svojim seansama...heheh...
Mi smo prvi puta izasli u setnju sa tocno 10 dana…jedva sam cekala da malo idemo na zrak… Mala je spavala svih sat vremena koliko smo bile vani… I od onda smo skoro svaki dan vani…po sat-dva minimalno.. Mislim da im svjez zrak nemoze nastetit i nisam slusala sve ove oko mene koji su mi govorili da pricekam da mala napuni mjesec dana minimalno…
Nego moja mala svaku vecer postane druga beba…hehe…preko dana je sve super, spava po dva sata pa je sat-dva budna, legenem je u kauc ona gleda i ne place…malo se mazimo, pricamo… Ma sve super… I onda dode 8-9 navecer okupam je, ona jede,pa se unervozi,svada sa cicom, pusta je pa je opet hvata(sva nervozna) dizem je da podrigne pa bljucne ponekad cak i dosta…i tako u krug sve do nekih pol noci…kad konacno zaspi… Cudno mi je da se tako ponasa samo navecer a preko dana i noci normalno jede i spava bez bljucanja i bez nervoze… Mislim da nisu grcici jer si ne grci nogice i nema one nagle ispade placa kao kad smo imali grceve prije 2 tjedna… Neznam vise sta da mislim jer iskreno svaku vecer od 8 do pol noci imam osjecaj da neznam sta cu sa sobom jer joj nikako nemogu udovoljit…
Izvinjavam se na duzem postu…
Saljem vam puse i eto idem pod tus na brzinu dok ne pocne mala sa svojim seansama…heheh…
I moja tako radi, cijeli dan je dobra, spava i normalno jede, i onda oko 8 kao da poludi... Kod ans to traje do 10 i onda zaspe.. Curke htjela sam vas pitati , da li si vi nekada olaksate malo i date djetetu dudu? Ja sam svojoj dala 2-3 puta i osjecam se tako krivo, iako ona nije nesto odusevljena, ali ju na kraju uzme i smiri se...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, i moj bebac je preko dana sve laganini inonda predvecer/navecer ni spavanje ni nista, samo cicanje i nervoza i dugo mu treba da zaspi....a ima nas jos takvih :) moraju i oni imat svoje zute minute pretpostavljam

Kris, nasi malci su vrsnjaci izgleda, u dan :)
Muza sam s takvim gustom docekala s posla. Imala sam toliko razumijevanja pa sam ga pustila da se presvuce prije nego sam mu predala maloga.
Nemojte me krivo shvatiti, volim sina vise od zivota, ali nakon 12 sati s njim, jos ovako nervoznim pocinjem pomalo gubiti razum. I treba mi bar 10 min solo pa makar sjedila i buljila u zid, al da znam da je to mojih 10 min.
I sad, kad je muz oko maloga ja skacem na svaki zvuk, ali u dvoje je puno puno lakse.
Kris, nasi malci su vrsnjaci izgleda, u dan :)
Muza sam s takvim gustom docekala s posla. Imala sam toliko razumijevanja pa sam ga pustila da se presvuce prije nego sam mu predala maloga.
Nemojte me krivo shvatiti, volim sina vise od zivota, ali nakon 12 sati s njim, jos ovako nervoznim pocinjem pomalo gubiti razum. I treba mi bar 10 min solo pa makar sjedila i buljila u zid, al da znam da je to mojih 10 min.
I sad, kad je muz oko maloga ja skacem na svaki zvuk, ali u dvoje je puno puno lakse.
Da, 21.9.jel? :)
Ista prica, stvarno se trudim ostat skulirana maksimalno al taj plac mr toliko zivcira, ne znam kaj napravit imam osjecaj da cu zivcani slom dozivjet :D ali izdrzali smo, nadam se cim manje takvih epizoda :D

Sanjarice ista stvar i kod mene :/ cak zna ujutro isyo bit nervozna al nekako je uspavam!!! Pogotovo ako odemo u setnju!! Aj bar nisam jedina vec sam mislila da sako moja tako i da je to mozda zbog mene ili sta ja znam vise!!! Koji dtum je tvoja curica rodjena?!
Sanjarice ista stvar i kod mene :/ cak zna ujutro isyo bit nervozna al nekako je uspavam!!! Pogotovo ako odemo u setnju!! Aj bar nisam jedina vec sam mislila da sako moja tako i da je to mozda zbog mene ili sta ja znam vise!!! Koji dtum je tvoja curica rodjena?!
Evo danas ima tocno mjesec dana... 06.10. Je rodena...
Neznam stvarno sta da vise mislim jer ovo traje vec 2 tjedna konstantno... Ko da je druga beba navecer... Poluda mala...heheh... Neznam imam zivaca i razumijevanja jako puno i jos uvijek sam slulirana ali neznam koliko cu jos bit takva jer je jednostavno nemogu vise gledat kako se tako muci,place a najgore mi je gledat je dok izbacuje one mlazove mlijeka iz sebe...
Nadam se da ce i to se malo primirit...i nadam se da je to samo neka faza!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!

Ja ju pokusavam umirit pjevajuci i grleci i lagano pocnem uspavljivat ako ne zeli sisu!! Pa se donekle smiri! Nedajem dudu mada sam dosla para puta u napast kad sam bila premorena da joj dam...ali sigurno joj jos necu ni davat,eventualno mozda joj probam kad smo u setnji ili negdje idemo samo malo da ju smiri...mada je nisam ni kupila ;)) tako da mozda joj ni nedam!!

Ivek, ja samo u setnji nekad dam - ne svaki put, a i onda kad dam nekad nece, a nekad oce. Nije turbo zainteresiran, no nekad ga ununa u setnji.
Doma sad ne dajemo, ununa se s cicom ili nekako drugacije

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji