Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    05. Studeni 2015. 16:19

Vidim da neki imaju problem s nekakanjem, a ja s kakanjem, mala ima minimalno 7 kakica dnevno. Mokracu iskreno ne skuzim svaki put, skuzim samo cca 2x dnevno. Vec me bilo strah da ne dehidrira. Ne znam koliko je normalno kakica i mokraca dnevno. Zna li tko?

Sto se tice smrkalja i smoljaca, ja muku mucim vec dva tjedna da sam danas pukla i osla pedijatrici zbog toga i sluzi iz oka. Dobili smo kapi i mast za oci a za nos je receno da je to normalno i da ne koristim fiziolosku cesto da joj ne ostetim sluznicu. Pa kako ce onda disati? I da, rekla mi je da koristim fiziolosku za ciscenje oka prije terapije, jel to ista koja ide u nos? Zar to nije slana voda? nema mi smisla..imamo kontrolu u ponedjeljak pa cemo vidjeti kako napreduje i kakvi su nalazi brisova oka i nosa.

Ryanne
    05. Studeni 2015. 22:06

Jel koja od mama (i beba) prosla cijepljenje sa 2 mjeseca? Sto ocekivati? Da se cim bolje pripremim. Cujem da bebe znaju dobiti temperaturu. 

Ljubav2
    05. Studeni 2015. 23:18

Pozdrav ženice 

Nije me bilo vise od mjesec dana, a ovdje promjena ko u prici :D prvo da cestitam svim novopecenim mama i tatama i vasim bebicama zazelim svu srecu svijeta :)

Evo mi za 5 dana punimo 2 mjeseca😊😊
    Loren je divna beba.. miran, ima svoj ritam, iskljucivo dojim i uzivamo u suncu i setnjama ko veliki... na prvom sistematskom smo bili nesto vise od 1100g i 4cm u plusu.. drugi pregled nam je 11.11.. uglavnom kaze pedijatrica da je skolska beba 😊 grceve do sad nismo uopce imali, ja od pocetka jedem sve osim citrusa i mahunarki... mom požderuhu valjda sve paše 😊😊

I nemojte se svadat.. ja se od prvog dana trudnoce nikome za nista ne opravdavam pa tako ni sad.. slusam sta mi Loren šapne i lijepo funkcioniramo 

Branchi
    06. Studeni 2015. 10:11

Jutro mame, kako ste?

Mi zadnje dvije noci slabije spavamo, na cici po sat vremena uz meskoljenje pa dizanje da podrigne pa malo plakanja pa se umiri i onda pol sata, sat spavanja pa opet ovako...i onda tek oko 4 cvrsci i malo duzi san pa cesce spavanje po danu...mini grcici, skok ili nesto trece? :)
    Jos ne mogu spavati po danu, a on bas ne spava po noci....cak nisam ni jako umorna, ali samo cekam da me pokosi :)

Sad on cori a ja citam djecje pjesmice da mu mogu pjevat - jadno dijete s mojim glasom :D

Kolko cesto se igrate s bebicama od nekih mjesec dana - ono zveckanje igrackicom da pomice glavu s jedne strane na drugu itd? Ja svaki dan malo toga ubacim, malo kukice vjezbamo al me zanima sta je premalo, a sta je pretjerano :)

Bumbo0809
    06. Studeni 2015. 11:22

Pozdrav mame, ugodan dan vam zelim!,😊😊😊 stvara li se vasim bebacima pljuvacka u ustima? Ja sam jucer mom to primjetila.. Za 2 dana mu je 2 mj

A za ciscenje nosa-on place kao da ga koljem :( valjda ce se s vremenom naviknuti na to i nece biti placa! I mislim da mu ne mozemo ostetiti sluznicu nosa s obicnom fizioloskom (to je 0,9% Natrij Klorid) nego mu samo pomoci da smrklji lakse izadju vani...

Ryanne
    06. Studeni 2015. 11:45

Bumbo, i mojoj se jako stvara pljuvacka, radi mjehurice od nje i slini. Veli pedijatrica da to pocinje vec i par mjeseci prije izbijanja zubica. 

I takodjer je rekla da fizioloska u nosicu ne steti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.