Renata fala puno na savjetu! Svi mi znamo sto je skok i sve,ali opet kad on nastupi opet se osjecamo "bespomocno" jer im zapravo ne mozemo pomoci (osim sa cicom vani haha). Ali nekad ne znan dU cityja...Style&Wenice se ducan zove (inace imaju samo par svecanih haljina koliko san primjetila) da li da nastavim dojiti kad je onako histericno nervozan i gura je iz usta pa place jer mu nije u ustima ili?! Kad se tako unervozi probam ga dignuti na rame (sto ga je inace smirivalo i podrignuo bi i nastavio dojiti),ali sad mi se cini da jos vise pocne plakati na ramenu i u vecini slucajeva ne podrigne. Samo na kraju dosta izbljucka posto mu vise ne moze stati u zeludac koliko pojede! :/
Kneginja hvala na pojasnjenju - salji molim te sve sto si ti se cini da ima smisla, mail je
Branka0906@gmail.com
Hvala tiiiiii
Branchi skicni i ovu masazu: https://m.youtube.com/watch?v=ybsEHrJxTaA
Kneginja mozes i meni to sve poslati na mail?
mmia85423@gmail.com
Hvala unaprid!
Lela ista stvar je i kod mene! Kad jede mlijeka ima posvuda koliko je prozdrljiv i podrigne mozda 2 puta u danu, ostale pute zaspe na sisi i dignem ga ali ne podrigne. Grcevi krenu oko 5 ujutro i onda radim vjezbice kao i kneginja, to ga umiruje i cim prestanem opet plakanje. To traje neka 3 sata i onda zaspe od umora. Preko dana prdi ali ne moze se pokakit nikako. Ja pazim uglavnom na prehranu, masiram ga, radimo vjezbice i nema pomoci. Nista mu ne dajem jos, nikakve kapi, sutra je prvi pregled pa cemo vidjet..
Jel se vasim bebama stvaraju jos uvijek krmelji? Receno mi je da je normalno to kod beba ali ovo predugo traje, bebac ima mjesec dana i mislim da mu 10 puta dnevno cistim oci jer ih ne moze otvorit uopce. Cistim mu svojim mlijekom, kamilicom, toplom vodom.. nista ne pomaze. :(
Fluffy
Lela slažem se s mmamom, šeširići si ti koji rade frku, znam i sama sam ih koristila, beba koliko god da vuće na njih i to ti se čini efikasno, jedna sasvim druga priča je bez njih. Probaj ih izbaciti dok ti je još ovako mala jer poslije kad se već naviknu onda neće htjeti. Kako ti neće podrignuti? U kojem je položaju za podriganac, kako ju dižeš, nakon svakog podoja, jel se nosi?
Sortiraj odgovore
Najstariji