renata, mmama, trudimo se izbacit sesire, danas smo uspjeli desetak min lijepo sisat bez, borba se nastavlja.Sto
to se tice podrigivanja, ja sam uvjerena da je ne znam stavit na rame. Podignem je da joj ruke budu preko ramena, ako to ne pali, spustim je nize, pa je okrenem na stomacic, na kraju bljucne, ne podrigne. Par puta je i bas povratila 😓
renata, mmama, trudimo se izbacit sesire, danas smo uspjeli desetak min lijepo sisat bez, borba se nastavlja.Sto
to se tice podrigivanja, ja sam uvjerena da je ne znam stavit na rame. Podignem je da joj ruke budu preko ramena, ako to ne pali, spustim je nize, pa je okrenem na stomacic, na kraju bljucne, ne podrigne. Par puta je i bas povratila 😓
jesi probala izvlačit bradavice sa špricom..meni je to masu izvlacilo..bili bi monstrumi nako par sekundi hahaha

nemoj ju odmah nakon jela dizat, možeš malo nunati kada pojede pa staviti leći na trbuščić kroz par minuta..

url=https://lilypie.com]

Da oliva stavljala san mu i mlijeko. Ipak smo opet dobili tobrex, mis mali jedva gleda.
I mi bili jutros na prvu kontrolu, dobio je 700 g i narastao 4 cm.
Sto se zatvora tice rekao nam pedijatar da moze malo zaslađene kamilice svaka 3-4 dana. Jel ima netko iskustva s tim? Beba ima mjesec dana znaci i nema stolicu po nekoliko dana i muci se jako ali kad ima onda je normalna (zlatno zuta i vodenkasta).
Da oliva stavljala san mu i mlijeko. Ipak smo opet dobili tobrex, mis mali jedva gleda.
Sto se zatvora tice rekao nam pedijatar da moze malo zaslađene kamilice svaka 3-4 dana. Jel ima netko iskustva s tim? Beba ima mjesec dana znaci i nema stolicu po nekoliko dana i muci se jako ali kad ima onda je normalna (zlatno zuta i vodenkasta).
Ako je konjuktivitis mlijeko ne može pomoći, ublaži ali opet ispočetka se krmelji, s tobrexom će ti proći.
Super ste dobili na kilaži dojena je beba jel? ako da, kamilica nikako jer će mu isprati sva crijeva i njihov zaštitni sloj i onda će ti se tek grčiti...neke bebe jednostavno tako kakaju svakih nekoliko dana, ali dok je na mmlijeku nije zabrinjavajuće. Radije ti pij kompote i kašaste sokove i jedi dosta variva.
A baš mi je žao..miš mali..nadam se da će brzo proći..
E moja mala ti isto ima svakih par dana stolicu uglavnom i doktorica kaže da je to sve normalno za bebulju koja doji..

Fluffy
Kneginja daj nam baci link onaj, znam da si vec bila stavila za izvlacenje sa spricom :))

Nama je pedijatrica isto rekla da je normalno par dana bez kakice, jedino je bed ak se bebac bas muci 😓
Kneginja hvala na svim materijalima :)))

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji