Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    04. Studeni 2015. 08:32

Bili smo kod pedice, super su ona i sestra (na krugama). 4450 gr i 56 cm sto je super, vise od 600 gr i 4 cm za manje od mjesec dana (zadnje mjerenje u bolnici na dan izlaska 8.10.) 💕 super sve proslo, narucili se odma za kukice i pregled srceka. 
    Jan je bio miran cijelo vrijeme, samo pred kraj zaplakao Malo.
    I sad cori ko klada jer smo mu poremetili jutarnji san 😊
    Isto smo dobili oleovit, veli da vise ne preporucuju plivit jer se svi zale 😊

Branchi
    04. Studeni 2015. 10:49

Ja imam chronovu pa me ginic slao na taj pregled, cisto preventivno zbog lijekova i sad imamo samo kontrolu (u trudnoci je sve bilo ok).

plavojka
    04. Studeni 2015. 11:39

Bravo za Jana i mamu!!!

kneginja
    04. Studeni 2015. 11:48

cure koje ste trazile stivo poslala sam...javite ako nijw stiglo jer nekad mail popizekai malo hahaha

Lela29
    04. Studeni 2015. 12:18

renata, mmama, trudimo se izbacit sesire, danas smo uspjeli desetak min lijepo sisat bez, borba se nastavlja.Sto
    to se tice podrigivanja, ja sam uvjerena da je ne znam stavit na rame. Podignem je da joj ruke budu preko ramena, ako to ne pali, spustim je nize, pa je okrenem na stomacic, na kraju bljucne, ne podrigne. Par puta je i bas povratila 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.