Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    04. Studeni 2015. 07:40

Lela slažem se s mmamom, šeširići si ti koji rade frku, znam i sama sam ih koristila, beba koliko god da vuće na njih i to ti se čini efikasno, jedna sasvim druga priča je bez njih. Probaj ih izbaciti dok ti je još ovako mala jer poslije kad se već naviknu onda neće htjeti. Kako ti neće podrignuti? U kojem je položaju za podriganac, kako ju dižeš, nakon svakog podoja, jel se nosi?

Branchi
    04. Studeni 2015. 08:32

Bili smo kod pedice, super su ona i sestra (na krugama). 4450 gr i 56 cm sto je super, vise od 600 gr i 4 cm za manje od mjesec dana (zadnje mjerenje u bolnici na dan izlaska 8.10.) 💕 super sve proslo, narucili se odma za kukice i pregled srceka. 
    Jan je bio miran cijelo vrijeme, samo pred kraj zaplakao Malo.
    I sad cori ko klada jer smo mu poremetili jutarnji san 😊
    Isto smo dobili oleovit, veli da vise ne preporucuju plivit jer se svi zale 😊

mmama2
    04. Studeni 2015. 10:40

Branchi

Bili smo kod pedice, super su ona i sestra (na krugama). 4450 gr i 56 cm sto je super, vise od 600 gr i 4 cm za manje od mjesec dana (zadnje mjerenje u bolnici na dan izlaska 8.10.) 💕 super sve proslo, narucili se odma za kukice i pregled srceka. 

bravo, super ste!! a zakaj pregled srčeka, to je nekaj extra

url=https://lilypie.com]

Ashley
    04. Studeni 2015. 19:01

Branchi

Mi smo isto kod pedijatrice na Krugama. Danas smo se naručili za 10.11. Nego, dobili smo uputnicu tj. bio je MM kod pedijatrice, pa mu je dala uputnicu za kukove. Reci mi , molim te, gdje se naručuje za pregled kukova?

Branchi
    04. Studeni 2015. 10:49

Ja imam chronovu pa me ginic slao na taj pregled, cisto preventivno zbog lijekova i sad imamo samo kontrolu (u trudnoci je sve bilo ok).

mmama2
    04. Studeni 2015. 10:54

Branchi

Ja imam chronovu pa me ginic slao na taj pregled, cisto preventivno zbog lijekova i sad imamo samo kontrolu (u trudnoci je sve bilo ok).

aha, ajde sretno, sigurno je sve ok onda i dalje

url=https://lilypie.com]

plavojka
    04. Studeni 2015. 11:39

Bravo za Jana i mamu!!!

kneginja
    04. Studeni 2015. 11:48

cure koje ste trazile stivo poslala sam...javite ako nijw stiglo jer nekad mail popizekai malo hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI