Ok cure, hvala. Budem onda malo pricekala dok nije alarmantno. Da, dojena je bebica. Iako se dogodi nekad da ja skoro nista ne pojedem ili mi budu prebolne bradavice onda mu dam bocicu. To bude mozda jedaput u 10 dana. On je inace ovisnik o sisi i nije mu bas guma draga ali pojede.
Samo mi nije jasno vise koliko jede jer je nekad gotov za 5 min a nekad 20. A razmak je skoro uvijek 3 sata između obroka.
Fluffy
EVO CURAMA KOJIMA JE POTREBA IZVUCI BRADAVICU..ZNACI NEPOSREDNO PRIJE DOJENJA…KOSTA POLA KN…SAMO PRATITE UPUTE…MA LUDILO…IDE LINK
http://dojenje.roditelj.org/2013/06/30/jednostavnajeftina-vakuum-pumpica-za-izvlacenje-bradavica/
Fluffy nemoj se zamarat s time kolko dugo jede - meni su u bolnici vagali jana jedan cijeli dan prije i poslje podoja kad je dosao sa intenzivne - i bilo je situacija da je sisao pola sata i pojeo 10ml i onda kasnjje 5min i onda je povukao 80ml...tak da oni znaju i lijeno vuci i full intenzivno, ali sami si procjene kolko im je u tom trenu dosta.
Ok Branchi :)
Hahaha a luda li si kneginja! pokusala sam i s toplomjerom ali NISTA! Drzim ga dok se ne izmjeri temp i onda ga maknem, koliko dugo treba drzat??
Da mi je netko reka da cu se veselit kakici rekla bi mu da je lud! :)))))
Fluffy
luffy- potpuno te razumijem, kada je moj mali imao grčeve i jedan dan se nije pokakao, bila sam jako tužna, a kada se idući dan pokakao do zuba, odmah sam od sreće zala mamu, patronažnu i prijateljicu! Prioriteti se definitivno mijenjaju!
Sortiraj odgovore
Najstariji