Ma grozno, pogotovo kad je u zoru uhvati u snu, jadnicak mi zavrsi na drugom kraju kreveta od naprezanja i izvijanja.
Cure mislite li da jeo moguce da ovaj skok sa 9 tjedana dodje ranije iako su s 3 i 6 tjedana dosli bas tad?? Danas mu je 8 tjedana
I uzasnooo je nervozan od jucer popodne. Znaci od 4 popodne do ponoc nije nikako zaspao.. A oci su mu bile bas crvene i vidila sam da mu se spava! nervozan je bio cak i na sisi (ono nervozno uzimanje i izbacivanje), jedino sto ga je malo umirivalo je bilo vozenje autom pa smo ga u tom peridou vozili 3 puta po minimun pola sata.
Stalno histericno place :(( i danas je isto tako
Uzasnooo mi je tesko gledat ga i sto je najgore i ja se unervozim jer ga nistaaa ne smiriva :(
Mi za grceve dajemo waya lgg kapi - jos nam nisu dosli oni pravi, a nekad se muci kad treba kakati i prdnuti, a nekad ne...dal pomazu ili ne, mislim da ipak malo da.
Dajem mu navecer oko 22 sa zlicicom i onda odma idem dojit...
Za d vitamin cemo cut sutra jer idemo kod pedice ali probat cemo izbjec plivit s obzirom na sva vasa losa iskustva
A sto sa espumisan baby? Znam da ste pisali da je u uputama prevelika doza i da je bilo bolje kad ste smanjivali, ali ne mogu to sada naci
Kneginja hvala! Ja se jos nisam odlucila nista davati, premali mi je ipak.. A i veceras je mirniji!
Bravo za tebe i tvoju curu, drago mi je da sve dobro ide!
Lela i Ryanne, moj maleni ae za aqd grci samo navecer, po noci je ok
Kneginja kako masiras trbuh i koje vjezbice s nogama radis?
Moj se ne grci puno ali svako olaksanje je dobrodoslo....
Super da je sve super :)
Sortiraj odgovore
Najstariji