Uh Lela izgleda da je i nas to snaslo.. Vjerujem da to nisu pravi grcevi, ali svejedno mi je tesko gledat kak se pati :((

Ma grozno, pogotovo kad je u zoru uhvati u snu, jadnicak mi zavrsi na drugom kraju kreveta od naprezanja i izvijanja.
Ma grozno, pogotovo kad je u zoru uhvati u snu, jadnicak mi zavrsi na drugom kraju kreveta od naprezanja i izvijanja.
Lela u kojem položaju dojiš, mislim da ti nešto ne štima u položaju, jel dobro prihvati? onako široko otvori usta? jel podrigne nakon podoja? jer ako se naguta zraka , ne podrigne, taj zrak ide u probavni trakt i izaziva plinove od kojih se bebe frču odnosno stvara im nelagodu od kojih plaću. Ako poboljšamo položaj to će se smanjiti!
To je i moja radila. Cak je uspjela par puta gurnuti nogice kroz resetke kreveta. I dan danas se grci i to najvise ujutro. Probude je takvi grcevi da vise ne moze zaspati. Dobro, nisu tako gadni kao na pocetku, ali su prisutni. Cijelu dekicu odgurne nogama kad se grci.
Dojimo super. Kombiniramo sjedeci na banana jastuku i lezeci. Lijepo obuhvaca bradavicu i osim sto se voli svadjati s njom tu i tamo, nemamo problema.

Cure mislite li da jeo moguce da ovaj skok sa 9 tjedana dodje ranije iako su s 3 i 6 tjedana dosli bas tad?? Danas mu je 8 tjedana
I uzasnooo je nervozan od jucer popodne. Znaci od 4 popodne do ponoc nije nikako zaspao.. A oci su mu bile bas crvene i vidila sam da mu se spava! nervozan je bio cak i na sisi (ono nervozno uzimanje i izbacivanje), jedino sto ga je malo umirivalo je bilo vozenje autom pa smo ga u tom peridou vozili 3 puta po minimun pola sata.
Stalno histericno place :(( i danas je isto tako
Uzasnooo mi je tesko gledat ga i sto je najgore i ja se unervozim jer ga nistaaa ne smiriva :(
Cure mislite li da jeo moguce da ovaj skok sa 9 tjedana dodje ranije iako su s 3 i 6 tjedana dosli bas tad?? Danas mu je 8 tjedana
I uzasnooo je nervozan od jucer popodne. Znaci od 4 popodne do ponoc nije nikako zaspao.. A oci su mu bile bas crvene i vidila sam da mu se spava! nervozan je bio cak i na sisi (ono nervozno uzimanje i izbacivanje), jedino sto ga je malo umirivalo je bilo vozenje autom pa smo ga u tom peridou vozili 3 puta po minimun pola sata.
Stalno histericno place :(( i danas je isto tako
Uzasnooo mi je tesko gledat ga i sto je najgore i ja se unervozim jer ga nistaaa ne smiriva :(
moguće, niti jedna beba ne skaće isto odnosno nema isti razvitak, neke to odrade baš po pravilu a neke imaju svoje skokove, znaći kad beba osjeti da je vrijeme...ima neke pretpostavke po kojima se to može i zaključiti kako ih i sama navodiš...vidjet ćeš ako se nastavi to nervoziranje i ludovanje na cici onda je, iako je taj u principu kratak pa ga nećete niti žešće od ovoga ni osjetiti.
probaj se smiriti jer zaista je ono istina,...nervozna mama, nervozna beba, sve živo osjete tako da prihvati situaciju kakva je i izdrži tih par dana.
stavi ga kožu na kožu kad tako počne, samo u pelnicu i sebi na prsa zagrnite se dekicom i tako će se smiriti.

Mi za grceve dajemo waya lgg kapi - jos nam nisu dosli oni pravi, a nekad se muci kad treba kakati i prdnuti, a nekad ne...dal pomazu ili ne, mislim da ipak malo da.
Dajem mu navecer oko 22 sa zlicicom i onda odma idem dojit...
Za d vitamin cemo cut sutra jer idemo kod pedice ali probat cemo izbjec plivit s obzirom na sva vasa losa iskustva

A sto sa espumisan baby? Znam da ste pisali da je u uputama prevelika doza i da je bilo bolje kad ste smanjivali, ali ne mogu to sada naci
A sto sa espumisan baby? Znam da ste pisali da je u uputama prevelika doza i da je bilo bolje kad ste smanjivali, ali ne mogu to sada naci
plavojka je...ja sam spomenula da sam prepolovila espumisan jer od 25 kapi po svakom obroku se jos vise grčila...sad sam nasla neku kombinaciju...u jedan obrok 12-13 kapi...u sljedeci samo 7-8 i tako u krug...mojoj super odgovara...isprducka se na veliko a ne smeta joj.Iako ima i ona faze kada je bole grčići....jednostavno mora toga biti...ali puno manje nego sto citam da se zene muče...malo se napreze...steze izvija...nakon masaze i vjezbe nogama se uspije isprdeckat i to prodje za max pola sata
ti svojoj bebi vidi kako pašu kapi...mozda nekom pase i cila doza nemam pojma
BTW danas smo bili na snimanju kukića..i sve je 5...ne trebamo siroko povijanje..sve je kako treba biti..sljedeca kontorla sa 6 mjeseci.
i jos smo obavili jedan generalni pregled(to je moguce samo kod nas u bolnici...doc bez najave..bez uputnice...zatreptat okicama pedijatrici i zamolit da malo ćirne bebicu kad smo vec tu ) iako nije bio u planu. I dr je naravno pristala iako je bla u guzvi...i dala joj ocjenu deset sva odusevljena...kaze sve savrseno..nema ni posljedica prehlade nista nista :D
sad smo mirni do slejdece kontrole...a i za vikend ..idemo u sljedecu skitnju :D prvi šoping s bebicom...

Kneginja hvala! Ja se jos nisam odlucila nista davati, premali mi je ipak.. A i veceras je mirniji!
Bravo za tebe i tvoju curu, drago mi je da sve dobro ide!
Lela i Ryanne, moj maleni ae za aqd grci samo navecer, po noci je ok

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji