Cure vi koje imate djevojcice kak joj cistite intimni dio kod usana jel skro ono bjelkasyo od pisalinice pocistite i s cim?'
Moj je prenesen 3 dana i rodio se sa skroz suhom kozom. Nicim nisam mazala, sad mu se jos samo malo ruke perutaju i to je to. Koristimo mustelinu kupku i kad mu izbace crvene flekice namazem sudocremon i u jedan dan nestanu. Pristice po licu također jednom namazala sudokremom i povukli se u jedan dan. Meni je najveci problem napuderat sve pregibice nakon kupanja, preznojim se haha
I rekao pedijatar da ne moze stetit fizioloska da je to obicna slana voda..
Fluffy
E tako je i meni nisam bas ono tako duboko zadirala i cistila to al sam dns bas isla detaljnije i na iednoj str je bas imala onak naslege bijelog dosta pa sam to sa fizioloskom i gazicom ocistila!! Al nemogu bas sve strah me da ne iziritiram
Ja joj čistim normalno s vlažnima maramicama..sve sam joj tako,malo raširim prstima i obrišem nježno..tako i kad se pokaka,ali onda još s vodom..poslije samo normalno namažem kremom..imala je to bjelkasto unutra dok nisam skužila da moram malo dublje očistit i od tad nema..nije joj se ništa iziritiralo i nisam skužila da joj smeta kad tak očistim..
Mame jel dajete bebama D3? Ja sam svom dala sad dva dana i preksinoc mi se grcio Po noci i sad pred jutro isto i to sad vremena se muci i prdi, ne znam jel mu od kapi il jednostavno se crijeva prilagodjavaju al mi ga je grozno gledat. Ja sam mu mislila davat D3 samo kad nema sunca i kad ne odemo u setnju.
Sortiraj odgovore
Najstariji