meni je ta fora sa toplomjerom koma, je..ti i ja nekad nemam stolicu dan ili dva pa si ništa nigdje ne guram

url=https://lilypie.com]
Mmama hahaha bas si me nasmijala! :))
Ja se isto slazen da se u guzu ne gura ni toplomjer ni nista

jao boze i svi sveci..evo meni ne treba ni toplomjer da mi potakne stolicu...dovoljno mi je svaki dan iznova čitat pametovanja dvi tri osobe ...popile pamet cilog svita...hebes iskustvoa svih zena nas vitu..ono sto one kazu to je tako i amen...
drage moje bivse cure sa ex foruma...sve vas ljubim i pozdravljam...koj ima moj mail nek se javi ako joj sta zatreba prosljedit od stiva...koja nema..pusa velika....nemam vise volje..ovo nije mjesto na kojem zelim bit ..zamisljala sam ga ka i onaj ex forum...a ovo je nadoprđivanje i soljenje mozgova...koliko god se trudila..ne mogu ...
bye bye
jao boze i svi sveci..evo meni ne treba ni toplomjer da mi potakne stolicu…dovoljno mi je svaki dan iznova čitat pametovanja dvi tri osobe …popile pamet cilog svita…hebes iskustvoa svih zena nas vitu..ono sto one kazu to je tako i amen…
drage moje bivse cure sa ex foruma…sve vas ljubim i pozdravljam…koj ima moj mail nek se javi ako joj sta zatreba prosljedit od stiva…koja nema..pusa velika….nemam vise volje..ovo nije mjesto na kojem zelim bit ..zamisljala sam ga ka i onaj ex forum…a ovo je nadoprđivanje i soljenje mozgova…koliko god se trudila..ne mogu …
bye bye
Potpisujem!
Fluffy

Kneginja zao mi je sto odlazis, jako su me veselili tvoji postovi.. Nek sve ide lijepo s tvojom bebicom kako je i krenulo! xoxo
Sto se tice kukova dobila sam preporuke za privatnog ortopeda, Zeljko Markovac, pa vam i to moze biti opcija.. Mi cemo k njemu..
Kneginja zao mi je sto odlazis, jako su me veselili tvoji postovi.. Nek sve ide lijepo s tvojom bebicom kako je i krenulo! xoxo
Sto se tice kukova dobila sam preporuke za privatnog ortopeda, Zeljko Markovac, pa vam i to moze biti opcija.. Mi cemo k njemu..
Za kukove klaiceva ili salata ali ja cu vj isto kod Markovca !! On je na horvacanskoj kod bachiere..300kn pregled! Neda mi se vuc bebu i cekat po bolnicama!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji