meni je ta fora sa toplomjerom koma, je..ti i ja nekad nemam stolicu dan ili dva pa si ništa nigdje ne guram
url=https://lilypie.com]
Mmama hahaha bas si me nasmijala! :))
Ja se isto slazen da se u guzu ne gura ni toplomjer ni nista
jao boze i svi sveci..evo meni ne treba ni toplomjer da mi potakne stolicu...dovoljno mi je svaki dan iznova čitat pametovanja dvi tri osobe ...popile pamet cilog svita...hebes iskustvoa svih zena nas vitu..ono sto one kazu to je tako i amen...
drage moje bivse cure sa ex foruma...sve vas ljubim i pozdravljam...koj ima moj mail nek se javi ako joj sta zatreba prosljedit od stiva...koja nema..pusa velika....nemam vise volje..ovo nije mjesto na kojem zelim bit ..zamisljala sam ga ka i onaj ex forum...a ovo je nadoprđivanje i soljenje mozgova...koliko god se trudila..ne mogu ...
bye bye
Kneginja zao mi je sto odlazis, jako su me veselili tvoji postovi.. Nek sve ide lijepo s tvojom bebicom kako je i krenulo! xoxo
Sto se tice kukova dobila sam preporuke za privatnog ortopeda, Zeljko Markovac, pa vam i to moze biti opcija.. Mi cemo k njemu..
Kneginja ako smatraš da ja pametujem možeš komotno navesti moje ime, ja se neću uvrijediti, ja nemam potrebu tebi osobno objašnjavati zašto je bolje da se beba doji, što je skok, kako je bolji položaj dal koristiti šeširiće, odnosno kako beba treba imati stolicu, što treba mama jesti, što se ne treba gurati i takve stvari, i svega navedenog se vidi kako razmišljaš i nema potrebe za raspravljanjem, ako imaš dodatno iskustvo napiši ga pomozi kojoj curi ovdje a ne da se javljaš kad trebaš pikati i podbadati. Ovdje to nikome ne treba a kako je i navedeno ja jesam ovdje savjetnica i za dojenje i za druge stvari a ti kad to postaneš molim te da se i ti uključiš u razgovore i nekome pomogneš, vjerujem da bi ovim curama s koima si se družila na trudnoći puno pomogla. Ovakvim stavom nećeš nikome pomoći, jer tko želi savjet pitati će tko želi raspravu ovakvim tonom će raspravljati.
Sortiraj odgovore
Najstariji