Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    02. Studeni 2015. 10:24

Za ovo perutanje, sad bas citam da se koza jos cisti i da ne treba nicim mazat, eventualno s malo ulja - cesto se javlja kod prenesenih beba (ja sam prenjela 8 dana) jer plodna voda dodatno isusi kozu...jos cu vidjet s pedijatricom, ionako idemo u srijedu pa se necu zabrinjavati (zasad heheh).

Naanaa2
    02. Studeni 2015. 13:18

Ja sam svog malca kad mu se pocela koza perutat na nogicama mazala tri dana nakon kupanja baby uljem i kad je prestalo perutanje sa losionom. 
    Mary, hvala ti na savjetu za Arianna aspirator, mali se preporodi kad mu sve izvucemo. Da me nisi "pogurnula" da ga kupim jos bi se jadan patio s disanjem

Mary36
    02. Studeni 2015. 13:33

Naanaa2

Ja sam svog malca kad mu se pocela koza perutat na nogicama mazala tri dana nakon kupanja baby uljem i kad je prestalo perutanje sa losionom. 
    Mary, hvala ti na savjetu za Arianna aspirator, mali se preporodi kad mu sve izvucemo. Da me nisi "pogurnula" da ga kupim jos bi se jadan patio s disanjem

Nema na čemu ! Ja sam se isto dvoumila kao i ti i onda je dr prepisala neke jake antibiotike za L koje joj nisam htjela dati pa sam pohitala ipak po aspirator da probam s njim spasiti situaciju. Malena mi se oporavila potpuno kroz tri dana samo s time i fiziološkom! Drago mi je da sam još nekome pomogla.
    Mojoj se isto tako koža perutala kroz prvi mjesec i prošlo je samo po sebi. Ispod te perutave kože se pojavila nova i od tada je sve super. Mislim da im se oljušti koža jer su ipak bili 9 mjeseci u vodi a sad su na suhom.

kneginja
    02. Studeni 2015. 16:04

Naanaa2

o taj anstavak za usisivač...Bog mu da zdravlja ko god da ga je izumio hahha..najkorisnija stavr koju sam kupila ...a beba s vrimenom počela uzivat :D
    nema nikakve teorije da sa običnom pumpicom izvučem sva ona čudesa ...
    ja za sada (dok je prehladjena i čujem sekret) svaku vecer prije spavanja čistim..koliko često se uopće može? Pretpostavljam da pumoica sama po sebi nije čista...ali fizioloska odnosno kapi..ipak dugoročno mjenjaju prirodnu sluznicu pa mislim da ne bi smila jako često.Jel ima tko malo duzeg iskustva sa tim?

Branchi
    02. Studeni 2015. 13:29

Znaci penaten losion :)) 
    Ma i ja stavim bademovo u kadu i kapnem kad ga peremo samo sa blazinicama + nekad malo izmasiram s njim. 
    Ali uzela bi neki losion ili nesto pa pocela i to s vremenom

mmama2
    02. Studeni 2015. 13:34

po meni je to tako nepotrebno, pa bebina koža je nešto najčišće i najdivnije i najmekanije na svijetu, a ne bude dugo takva.. uostalom niti su vam još na podu ili sl, pa da su zamazani, pa ako ih operete kupkom ajde neki losion poslije.. čista vodica i neka su što duže bez kemije, koja je nepotrebna, moje mišljenje

url=https://lilypie.com]

Branchi
    02. Studeni 2015. 13:57

Ne mislim ja nesto puno sad trackati, ali tu i tamo, malo da....zasad samo s bademovim uljem (ne svaki dan).

Ako nekog zanima, bipa ima akciju do kraja 11mj - 30% na sve musteline proizvode, sad sam bas vidjela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI