Za ovo perutanje, sad bas citam da se koza jos cisti i da ne treba nicim mazat, eventualno s malo ulja - cesto se javlja kod prenesenih beba (ja sam prenjela 8 dana) jer plodna voda dodatno isusi kozu...jos cu vidjet s pedijatricom, ionako idemo u srijedu pa se necu zabrinjavati (zasad heheh).
Ja sam svog malca kad mu se pocela koza perutat na nogicama mazala tri dana nakon kupanja baby uljem i kad je prestalo perutanje sa losionom.
Mary, hvala ti na savjetu za Arianna aspirator, mali se preporodi kad mu sve izvucemo. Da me nisi "pogurnula" da ga kupim jos bi se jadan patio s disanjem
Znaci penaten losion :))
Ma i ja stavim bademovo u kadu i kapnem kad ga peremo samo sa blazinicama + nekad malo izmasiram s njim.
Ali uzela bi neki losion ili nesto pa pocela i to s vremenom
po meni je to tako nepotrebno, pa bebina koža je nešto najčišće i najdivnije i najmekanije na svijetu, a ne bude dugo takva.. uostalom niti su vam još na podu ili sl, pa da su zamazani, pa ako ih operete kupkom ajde neki losion poslije.. čista vodica i neka su što duže bez kemije, koja je nepotrebna, moje mišljenje
url=https://lilypie.com]
Ne mislim ja nesto puno sad trackati, ali tu i tamo, malo da....zasad samo s bademovim uljem (ne svaki dan).
Ako nekog zanima, bipa ima akciju do kraja 11mj - 30% na sve musteline proizvode, sad sam bas vidjela.
Ja dva puta spricam malom sterimarom i usisavam onda, mislim da ide na bolje i da mu prolazi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji