Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    03. Studeni 2015. 11:40

Nama je pedijatrica rekla 3 kapi plivinog d3, vidjet cu kak cemo sad narednih dana s tim grcevima..

Oliva4
    03. Studeni 2015. 11:55

Ja dajem maloj oleovit kapi..pedijatrica je rekla da uzrokuju manje grčeva od plivita..dajem joj ih tjedan dana i nije imala do sad grčeve..e a daj recite kako vi dajete bebicama kapi? Meni je pedijatrica rekla da joj s malom žličicom dajem ..pa joj tako nekako uspijem uliti u usta..al pošto su samo dvije kapi to je tako neka mala količina da se bojim da pola ostane na stjenkama žlice :/

Naanaa2
    03. Studeni 2015. 13:06

Ja sam primijetila samo da malac od Plivita ima jako tvrdu stolicu, toliko da place kad kaka. Sad sam uzela BioGaiu sa vitaminom D pa cemo vidjet kako ce s tim biti.

plavojka
    03. Studeni 2015. 13:11

Curke, jel moguce da su nas vec ulovili grcevi??
    Imamo 13dana danas, a zadnja dva dana navecer se maleni stvarno grci u licu i tijelu, privlaci nozice, place, i ne mozemo ga smiriti.. I dosta ima vjetrova i proljevkastu stolicu..
    Ja sad ne znam jesu to grcevi, ili se samo probava tek uspostavlja?

Patronazna nam je rekla da mi dajemo neke Enterokind kapi, a farmaceut mi kaze da su to homeopatske kapi i da nema bas nekih dobrih iskustva s njima. 
    Je li ih neka od vas davala svojim bebicama?

Kako uopce bebi dajete kapi? Zlicicom ili?

kris555
    03. Studeni 2015. 13:14

Nama je pedijatrica rekla da mu direkt kapnem na jezik, malo se namrsti jer je gorko al ne place. Ja cu vidjet pa pitat pedicu da mu nesto drugo dam ako ce se tak grcit jako, necu na svoju ruku nis uzimat. A opet, kad je ovak lijepo suncano idem s njim u setnju po pola sata-sat i na suncu je pa mislim da mu je to dovoljno d vitamina..

Cvarak
    03. Studeni 2015. 13:28

Evo ja sam dobila Oleovit D3 kapi 1 na dan 3 kapi!! Kaze pedijatrica na zlicu malo svog mlijeka i kapi i poslije kad podrigne da joj dam!! Ima ko kakva iskustva sa tim kapima?!

plavojka
    03. Studeni 2015. 17:10

Uh Lela izgleda da je i nas to snaslo.. Vjerujem da to nisu pravi grcevi, ali svejedno mi je tesko gledat kak se pati :((

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.