Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    02. Studeni 2015. 08:15

Moj bebi je stalno nervozan imam osjecaj, prije bi lijepo cickao i zaspao na ciki, sad se ne sjecam kad je zadnji put zaspao, placka dok cica moram ga gurat na ciku jer hoce jos al ju izvadi ne znam zakaj.. I kad podrigne opet place uglavnom zacepljen mu je i nos pa ne znam jel zato nervozan il kaj, imam osjecaj da stalno place.

Lela29
    02. Studeni 2015. 08:55

Jutro mame! Mi smo se konacno naspavale (ako se to moze tako nazvat 😃 ), jedno buđenje od 00:30 do 02, pa spavanac sve do 6. Izlazimo iz skoka. Jos da je skratit te budne faze po noci, ura i pol dok je nahranim, ako treba presvucem, pa opet uspavam... Mozda bi je trebala hranit lezeci, strah me da ne zaspem pa uvijek sjedim kod nocnih podoja.
    Cvarak, ja se isto malo izdojim u takvim situacijama.

Branchi
    02. Studeni 2015. 09:41

Jutroooo....i mi se malo naspavali, tri seta po 2.5 sata, najvise ikad :)))

Pitanje - jel vase bebice imaju onako lijepu kozu ili se malo peruta? Janu se djelomicno peruta, jel to moze bit zbog grijanja i suhog zraka ili premalo pije? Mislim da dosta pije/jede jer imamo cca 6 kakica i jos vise mokraca....jel prerano da ga krenem mazat s necim? Zasad samo nakon kupanja (svaka 3 dana namazem malo bademovog ulja)...

Lela29
    02. Studeni 2015. 09:56

Branchi, mojoj se ruke i noge perutaju i to posteno. Zbog pupka je jos nismo kupali. Jutros mi stize paatronazna i bas sam mislila pitat sto je s tim.

Cvarak
    02. Studeni 2015. 10:12

To se oni ciste nije vam to nis strasno, moja po rukicama i nogicama ima tak perutavo!! I ja cu je mazat 1 il 2 puta ilu 2 tjedna nevalja ni previse mazuckat bar moje misljenje!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.