I moj bebi je imao pristice, znao bi bas dobit ko osip na licu al prodje pbicno za dan-dva.. Moj mali danas bljucka al u mlazovima :O bas mlaz mlijeka izbaci il tijekom dojenja il nakon i bas sam se scimala jel to normalno.. Jel se to kome dogodilo?
Kris, i moja je mala znala bljuckati u mlazovima. Toliko je bljuckala u dalj da bi to moglo biti nova olimpijska disciplina. Ali proslo je. Ne bih se brinula oko toga...
Sanjarica, D3 kapi bebe obicno dobe na preporuku pedijatra nakon mjesec dana starosti.
Da ja pitam iskusnije mame... mala mi je pocela obilno sliniti i raditi baloncice. Od cega je to? Nemoguce da su zubi...
I dalje se konstantno svadja sa sisom, interval hranjenja je isti (svaka 2 sata), ali sad puno krace jede. Prosjek joj je kojih 5-7 min. Jel moze doci do onog masnog dijela mlijeka u to vrijeme?
Moja curka spava vec 3 i pol h a
Meni je cica jako napeta nebi je budila hm il da ju pristekam na cicu?! Il da pricekam jos jedno pol h da vidim hoce li se probudit ?!
Meni je pedijatrica propisala d3 kapi neke olevit..rekla je da te prije nisu bile na recep,ali sada jesu pa ih može propisivat i da uzrokuju manje grčića od onih plivit..ove olevit se daju samo po 2 kapi..moja mala još nema grčeve..nije ih dobila ni od kapi pa se nadam da će tako i ostat..pa eto,ako kome treba,možda možete i te tražit..
Sortiraj odgovore
Najstariji