Lidija, ista stvar je bila kod nas dok nismo upotrijebili aspirator na usisavac. On je sve izvukao.
Lidija, ista stvar je bila kod nas dok nismo upotrijebili aspirator na usisavac. On je sve izvukao.
Moja malena muku muci sa plinovima. Ne moze podrignit, nikako izbacit zrak. Dizem joj nozice, masiram trbuscic, nista ne pomaze, posebno je u noci uhvati. Vise ne znam sto da jedem, pazim, al ne mogu sve izbacit. Danas sam plakala dok sam je gledala kako se muci...
Pitanje; ima li tome kraja, jel prestane samo od sebe, jesu se vase bebice borile sa plinovima?
Lela moj maleni se nije kakio 5 dana, inace redovito podriguje i prdecka. Bilo je dosta plakanja pogotovo po noci, masirala sam ga, radili smo gimnastiku..svasta nesto. Isto mi je tesko bilo gledat ga kako se muci. Valjda nam nema druge nego to prezivit. Sad mu je mrvicu lakse ali isto ima dosta grceva i zna plakat jako..
Ja isto pazim da ne jedem slatkise ali mislim da ne mozemo im bas puno pomoc. :( Ugl smiri ga malo kupka i mazenje.
Nosic također, stalno zacepljen..sinoc nisam znala sta cu vise i zatvorili smo se u wc, ubacila sam nekoliko vrecica kamilice u kadu i pustila vrucu vodu, kad se para digla odmah je malo prodisao i bilo mu je lakse, spavao je 4 ipo sata u komadu.
Fluffy
Cure od cega bi bilo puno malih pristica po licu? Od neke hrane ili spavanja na tetri pa ga to iritira ili nesto trece? Citala sam da se zna pogorsat stanje s tim pristicima prije nego skroz nestanu, ali radije cujem osobna iskustva...imamo mjesec dana.
I kad ste pocele mazat bebice s nekim uljem ili kremom? I koje su vam najbolje?
Koji vitamin D dajete bebama?!
I sta sa cjepljenjem ima ko neki info kada se sve cijepe i protiv cega?! Ja bas nisam upucena! :/ i da li cete cijepit dijete?!
Sortiraj odgovore
Najstariji