Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    31. Listopad 2015. 22:56

Meni je mlijeko curilo kao ludo kad je krenulo tako da sam sve četiri spavačice koje sam imala sa sobom pošteno sredila...od viška glava ne boli!

plavojka
    31. Listopad 2015. 23:32

Mary, Ja sam se tusirala svako jutro i poslje presvlacila tako da sam tri iskoristila. Oooocajnooo je vruce u sobama tak da aam bila super preznojena ujutro.. 
    A i racunaj da ti moze procuriti pa je dobro imat reZervu,

• Mery0303
    01. Studeni 2015. 00:18

Hvala vam drage moje. Mislila sam da rađam u njihovoj pa da će mi dvije biti dovoljne.. Moram u shopping još dok se mogu gegati 

plavojka
    01. Studeni 2015. 08:00

Radjas u svojoj! Ja sam za radjaonu imala jednu staru, prilicno kratku jer ionako ti ju odmah podignu jer ti je ctg prikopcan..
    A onda sam za odjel imala one s gumbicima

Naanaa2
    01. Studeni 2015. 08:24

Koristili ariannu.... sinoc smo to dosta bojazljivo i ja i muz pa nije bas bilo efikasno. Nakon toga je malac dosta nervozno jeo. Al smo zato jutros to posteno napravili i dosta toga je izaslo iz nosica. Da niamo mogli vjerovati kako je to sve dobro "usisali". I malac se preporodio; dobro cisto dise i hranjenje je bilo normalno. Ne zalim 166 kn

Ashley
    01. Studeni 2015. 14:12

Mi smo danas također po prvi puta usisavali nosić, ali ne sa Ariannom, nego sa električnim na baterije, Kinderlux. Bezbolno i brzo  :)

Danas smo se ponovno vagali (imamo digitalnu vagu za bebice) i sada smo na 3.815 g i 51 cm (što znaći da smo u 7 dana dobili 245 g i narasli 1 cm). Još je uvijek sitan, ali raste.

Sanjarica
    01. Studeni 2015. 14:37

Mame imam jedno pitanjce... Moja mala ce za par dana imat punih mjesec dana... Sad me zanima jel to prerano da je stavim u klokanicu? Moram ic sutra nesto obavit a kolica su mi malo nezgodna i velika za mjesto kamo idem... Pa sam je mislila stavit u klokanicu na nekih max sat vremena...? Jel to prerano? Dali im steti tako malenima taj polozaj u klokanici? Hvala puno... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lilianaa
    01. Studeni 2015. 15:53

Drage moje, srce mi se kida, vec 10ak dana imamo muke po zacepljenom nosicu. pun je smrkalja i smoljaca i stalno to vadimo s kapi fizioloske ili cajem sljezovog korijena, Dosad sam koristila rucni nosni aspirator i usisavala ustima a sad, ako se stanje ne popravi, navecer cu sa aspiratorom za usisavac. Jel ste prvo uspricali fizioloske ili nesto da ovlazi, ostavili da stoji ili ste samo s aspiratorom usisavali? Vec sam luda, stalno mjerim temp. ali ispada da ju nema. Imam osjecaj ko da jedva dise, tesko mi je gledat ju takvu a svi govore ako ju odvedem pedijatru da ce nesto pokupiti a da ce ona samo reci da cistim kapima ili otopinom i aspiratorom. Dajte mi neki savjet kako da pomognem djetetu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.